Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
6 Recenzí / komentářů
Lucie
7 května, 2016
Taky mi u čerstvého fenyklu vadí jeho pendreková chuť, po tepelné úpravě ale příjemně zesládne. Mám radost, že recept chutná 🙂
Petra Novotná
30 května, 2016
Tento recept se mi moc libi a uz se teism, az si ho udelam o vikendu. Jen se chci zeptat na takovou obecnou informaci, snad me nekdo poradi. Kdyz davam rybu do trouby, tak se me vetsinou prilepi i kdyz je to podlite. Ja vim, asi je to mym starym pekacem. Tak se chci zeptat, ktery bysme mi poradili, nejaky levny a co vydrzi. Zaujal mne tento – https://www.decodoma.cz/Keramicky-pekac-hluboky-BANQUET.html myslite si, ze keramicky je nejlepsi? Diky moc za odpoved. Petra
Lucie
30 května, 2016
Přiznám se, že nad tímto jsem nikdy příliš do hloubky nepřemýšlela. Pekáč používám buď úplně obyčejný plechový, nebo litinový s poklicí.
Jinak ryby většinou peču na klasickém plechu, dám pod ně pečící papír a mírně je občas zakápnu olejem. S přilepením problém nemívám.
maticka90
17 června, 2016
Člověka zarazí ten fenykl, ale nesmí se nechat odradit, protože zelenina je v této úpravě naprosto nepopsatelně vynikající.
Lucie
17 června, 2016
Fenyklu jsem se dlouho a zbytečně vyhýbala. Po tepelné úpravě je boží 😀
Zuzka S.
7 května, 2016
Nemám ráda pendrek a proto fenykl tepelně upravuji a výsledek je super. Tento recept je rychlý a kombinace mrkve, fenyklu a ryby je výborná, Lucko, díky – vypadá to na stálici u nás doma 🙂