Líbil se vám recept? Pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
6 Recenzí / komentářů
Lucie
1 května, 2016
Vlasto, přesně tak. Jakmile začne sezóna paprik, mám je naložené v lednici stále. Chutnají i těm, kteří jinak papriky nemusí. Ke grilovanému masu jsou ideální.
Lucka
27 července, 2018
Zdravím, ráda bych si sálat připravila, momentálně ale nemám doma balsamico, myslíte, že můžu místo něj použít umeocet?
Předem děkuji za odpověď.
Lucie
28 července, 2018
Osobně sice umeocet nepoužívám, ale pokud jste na jeho chuť zvyklá, bude v salátu fungovat skvěle.
Hanka
7 září, 2018
Je výborný,dělám už podruhé,děkuji za recept… 🙂
Lucie
8 září, 2018
Mám radost, že chutná a že se k receptu vracíte 🙂 Patří i k mým oblíbeným.
vlasta mlejnková
1 května, 2016
je to výborný, grilovaný papriky mám furt v lednici v zásobě jen v oleji s kořením a česnekem krájeným na plátky. Dle potřeby dochucuji před podáváním, ať dělám salát, nebo jen tak k masu, nebo jenom na chuť.
Když nahlédnu do Vašich receptů, vždycky mě nakopnou k revizi lednice.