Už nikdy vám žádný nový recept neuteče
Nechte mi tu na sebe e-mail a já vám dám vědět, až pro vás vymyslím další šťavnatý recept nebo se něco nového šustne u mě na stránkách. Pokud vás recepty přestanou zajímat, můžete se kdykoli odhlásit.
25 Recenzí / komentářů
Lucie
22 února, 2016
😉
Martin
22 února, 2016
Dělal jsem větší množství než bylo v receptu a i tak šťáva z jednoho citronu byla příliš. Půlka byla akorát.
Lucie
22 února, 2016
Martine, díky za postřeh. Každý máme chutě trošku jiné, proto je dobré dochucovat postupně. U nás máme raději svíčkovou malinko kyselejší, někomu chutná spíše sladší.
Aithne
8 října, 2016
Dobrý den, právě dělám svoji první svíčkovou podle Vašeho receptu, akorát teda s větší obměnou – pomalu vařím v pomalém hrnci, na pomalý stupeň 9 hodin. Jsem moc zvědavá na ráno, snad se povede maso, omáčka i knedlík /toho se zatím obávám asi nejvíce 🙂 /
Lucie
9 října, 2016
Dobrý den, doufám, že se povede a bude vám chutnat. PH je skvělá volba 🙂 Dejte určitě vědět.
Aithne
10 října, 2016
Moc děkuji za tento recept. Lepší svíčkovou jsem nejedla a knedlíky taky výborné a syté! Díky Vám jsem nyní ještě více motivovaná jíst stylem, který (nejen) mému tělu dělá dobře 🙂 A roční dcerka se taky zalizovala až za ušima 🙂
Lucie
10 října, 2016
Já děkuju vám, že jste napsala! Takovéhle komentáře čtu obzvlášť ráda 😉
Veronika
22 června, 2017
Delala jsem jiz nekolikrat!! chutnala vzdy a vsem 🙂
Lucie
22 června, 2017
To ráda čtu. Ale chvála patří kuchařce 😉
Stepanka
22 ledna, 2018
Luxusní záležitost
Lucie
22 ledna, 2018
Moc díky za komentář! Mám radost, že chutnalo.
Lida
6 dubna, 2018
Dobrý den Lucie, lze vařit zeleninu s masem v normálním hrnci? Trouba nefunguje :-(, je potřeba více vyvaru pro vaření v hrnci? Děkuji předem za zprávu.
Lucie
6 dubna, 2018
Dobrý den, Lido, určitě to půjde. Vývaru bych najednou moc nedávala. Spíš bych zeleninu a maso častěji kontrolovala a v případě potřeby ho dolila. Ale ne moc najednou. Maso a zelenina by se měly spíš dusit, než vařit.
Miroslav
5 září, 2018
Vynikající…pět hvězdiček. Zkusil jsem loupanou plec (4 hodiny v troubě) a zadařilo se. Omáčka naprosto špičková. Knedlíky překvapily (pozitivně).
Veronika
21 listopadu, 2018
Luxusní svíčková! Hned na poprvé se mi povedla, už ji budu dělat pouze podle tohoto receptu! 🙂
Lucie
25 listopadu, 2018
To mám velkou radost,že chutnalo <3 Díky za vyzkoušení receptu a komentář 🙂
Veronika
9 března, 2019
Luci prosim mohu knedlik upect den predem? Delam dnes svickovou na zitrejsi obidek. Pokud ano, skladovat v lednici?
Lucie
9 března, 2019
Veroniko, ano, určitě můžete a pak uložit do lednice.
Andrea
23 března, 2019
Prosím o radu,svíčkovou nakládám,maso,zelenina,a pak necham maso a zeleninu zatahnout a sup s tim do pomaleho hrnce.múžu pak i z této zeleniny udělat knedlík,kdyz bude zelenina nalozena v sladko kyselem nalevu a v tom varena?
Lucie
24 března, 2019
Obávám se, že sladkokyselý nálev příliš ovlivní chuť knedlíků. Ale nezkoušela jsem a také hodně záleží, jak moc je ta sladkokyselá chuť výrazná.
Kateryna
21 června, 2019
Dobry den, pani Lucie,
momentalne nemam k dispozici pekacek s poklici (ani ho nemuzu treba zakryt alobalem, ten co mam je dost plytky). Myslite, ze by slo maso se zeleninou upect v sacku na peceni? Prip. jiny napad? Dekuji predem za odpoved! (Svickovou budu delat vubec poprve v zivote 🙂 , dekuji za Vas recept, rozumim mu a snad se vse podari!)
Lucie
21 června, 2019
Dobrý den, Kateryno, já myslím, že to bude fungovat skvěle 🙂 Držím palce, ať se svíčková podaří a chutná <3
Petra
20 listopadu, 2020
Dobrý den, s překvapením musím konstatovat, že recept je 100% shodný s tím, který dělala moje babička, dohledala jsem ještě zapsaný recept. Už jsem na něj skoro zapomněla, milé ho oprášit. Je fakt, že to je recept, který vždycky dopadl dobře.
Lucka
21 listopadu, 2020
Dobrý den, 100% shodu beru jako mega pochvalu ❤️ Ale on se ten základ nemění, dobrá svíčková má léty a generacemi kuchařek prověřený postup 🙂
Danwe
22 února, 2016
Má úplně první svíčková dopadla na výbornou! Teď už si ale budu mnohem víc vážit té od babičky, když vím kolik je s ní práce 🙂