Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
12 Recenzí / komentářů
Lucie
7 dubna, 2016
Tak to mám velkou radost, že vám recepty chutnají a daří se. Díky za zkoušení. Ať chutná 🙂
Míša
6 září, 2016
Nápodobně. Vše, co jsem vyzkoušela, tak bylo super. Dnešní večeře byla perfektní. Tento způsob přípravy lososa určitě zařadím do jídelníčku.
Lucie
6 září, 2016
To se tak hezky čte 🙂 Mám radost, že chutnalo.
Jana
12 října, 2017
Dobrý den, mám dotaz. Tento recept je uveden jako Low carb, ale při této dietě jsou batáty zakázané, kvůli obsahu sacharidů. Jak to tedy je? Nevíte, kolik zhruba je v 1 porci sacharidů? Jinak se mi Vaše recepty velmi líví, dneska budu péct Váš jogurtový chléb, tak snad se mi povede.
Lucie
12 října, 2017
Dobrý den, zakázané nejsou, jsou spíše v kolonce občas 🙂 V 1 uvedené porci, která je mimochodem opravdu hodně velká, je okolo 75 g sacharidů. S chlebem držím palce! Dejte vědět, zda se podařil 🙂
Míša
6 ledna, 2018
Výborné. Do majolky jsem přidala ještě hořčici a dokonalost sama!
Lucie
7 ledna, 2018
Super ochucení. Mám radost, že chutnalo.
Whole Veru
9 února, 2018
Dobrý den, dotaz k přípravě – lososa přidám péct k placičkám tak, že mu udělám na plechu místečko a volně položím nebo ho dám do malého pekáčku? Případně pekáček dám na dno trouby nebo na plech k placičkám? Děkuji.
Lucie
11 února, 2018
Myslím, že všechny varianty jsou naprosto správně. Záleží na vás, jak vám to vyjde podle množství připravovaných porcí.
Nicole
7 prosince, 2019
Dobrý den,
dnes jsem zkoušela tento recept a je to opravdu výborné! Já jsem místo majonézy použila bílý jogurt smíchaný s cottage a bylo to perfektní 🙂 Chutnalo i příteli :)) děkuji!
Lucka
8 prosince, 2019
Dobrý den,
mám velkou radost, že chutnalo ❤️
Díky za komentář a tip s jogurtovým dipem. To musela být dobrota 🙂
Katka
7 dubna, 2016
Pokračuji ve zkoušení Vašich receptů a zatím vše na 1 :). Domácí majonéza se povedla také na poprvé a v kombinaci s koprem a lososem je úžasná :). Děkuji za další recept a budu zkoušet dál.