Cuketové makovníky » nejen Paleo snadno
Chutné recepty pro zdraví
Low carb, Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

Cuketové makovníky

Cuketové makovníky

  , ,   , , , , ,   , , , , ,

Červenec 22, 2017

Hodnotit recept
Cuketové makovníky
5.0 23

Jako malá jsem milovala všechno, co obsahovalo mák. Mohla jsem ho v jakémkoli množství. Tahle obliba se postupem času vytratila, ale já včera dostala neuvěřitelnou chuť si ji připomenout. A protože se výsledek myslím opravdu povedl, tady máte recept. Doufám, že i vám připomene šťastné chvíle z dětství.

  • Příprava: 1 hodina
  • Vaření: 30 minut
  • 1 hodina

    30 minut

    1 hodina 30 minut

  • Množství: 6 porcí
  • Obtížnost:
  • Autor:

Dobrá volba. Co uvaříte příště?

Vyřešte jednou pro vždy problém co zdravého vařit. 
Napsala jsem kuchařky s 242 recepty, které na webu nenajdete.
Pro každého, kdo chce jíst zdravě.

Suroviny

Těsto

200 g oloupané cukety

2 vejce

100 g mandlové mouky

75 g mletého máku

40 g sladidla (med, datlový sirup, erythritol, xylitol aj.)

2 lžičky vinného kamene nebo 1 lžička prášku do pečiva (bez lepku a fosfátů)

Krém

40 g krémového sýru (Philadelphia, Goldessa Cream Cheese atd.)

40 g másla

10 g sladidla (med, datlový sirup, erythritol, xylitol aj.)

pár kapek vanilkového extraktu nebo zrníčka z půlky lusku

  • Příprava: 1 hodina
  • Vaření: 30 minut
  • 1 hodina

    30 minut

    1 hodina 30 minut

  • Množství: 6 porcí

Postup

Vyndejte si z lednice máslo a nechte ho povolit. Nepoužívejte mikrovlnku nebo plotýnku. Potřebujeme, aby máslo změklo, ale nebylo teplé.

Oloupanou cuketu nakrájejte na kostky a ty rozmixujte dohladka s vejci a zvoleným sladidlem. Nepospíchejte, dejte tomu čas, ať je směs co nejvíc nadýchaná.

Smíchejte mandlovou mouku, rozemletý mák a vinný kámen.

Sypké suroviny přidejte do cuketové směsi a jemně ručně vypracujte v řídké těsto. Nepoužívejte mixér, ať nezničíte nadýchanost cuketové směsi.

Připraveným těstem naplňte formy na mini bábovky nebo muffiny a dejte je péct na 25-30 minut do trouby předem vyhřáté na 180 °C.

Zatímco se dortíky pečou, připravte si krém. Rozměklé máslo pečlivě smíchejte s krémovým sýrem, zvoleným sladidlem a vanilkou. Vše promíchejte do dokonale hladkého krému. Ten pak dejte do lednice vychladit.

Upečené dortíky vyndejte z trouby, nechte chvíli vychladnout a pak je vyjměte z formiček.

Jakmile mají bábovičky pokojovou teplotu, ozdobte je vychlazeným krémem a podávejte. Ať chutná

* Pokud nemáte vhodné formičky na muffiny či mini dortíky, můžete těsto vylít do koláčové formy či na plech vyložený pečícím papírem. Dobu pečení upravte podle výšky korpusu (dokud těsto nezačne zlátnout).

* Níže uvedené výživové hodnoty s hvězdičkou platí pro použití erythritolu, základní údaje pak při slazení medem.

00:00

Výživové hodnoty na 1 porci

Velikost porce1 dortík
Kalorie290 kcal (270 kcal *)
Bílkoviny9 g
Tuky23 g
Sacharidy12 g (5 g *)

88 Recenzí / komentářů

Standa

Červenec 22, 2017

To je přesně pro mě! Díky Lucie.

Lucie

Červenec 22, 2017

Tak to je super! Doufám, že si pochutnáš 🙂

Petra

Červenec 23, 2017

Dá se mandlová mouka nahradit mletými mandlemi?

Lucie

Červenec 23, 2017

Ano, dá

Sára

Červenec 27, 2017

Do těsta jste v receptu zapomněla dát slazení :D. Jinak se těším, až vyzkouším 🙂

Lucie

Červenec 27, 2017

No vidíte to! Pro samá písmenka nevidím chybku 😀 Díky za upozornění. Opravím 🙂

Kristýna

Červenec 29, 2017

Skvělý recept, med jsem částečně nahradila stévií, makovníky nemají chybu. Nestihla jsem je ani dozdobit krémem a všechny mi zmizely z talíře 🙂

Lucie

Červenec 29, 2017

Takovéto zprávy dostávám obzvlášť ráda. Mám radost, že se recept povedl a že chutnalo 🙂

Lada

Srpen 1, 2017

Dobrý den, prosím, kdybych udělala dvojitou dávku těsta, mohu upéct klasickou bábovku? Děkuji

Simona

Srpen 1, 2017

Dobrý den Lucko, můžu v receptech nahrazovat mandlovou mouku za kokosovou? Jaký je rozdíl ve výsledku?

Lucie

Srpen 1, 2017

Dobrý den, nezkoušela jsem. Ale podle mě to půjde. Jen počítejte s tím, že výsledkem je hutné vláčné těsto. Ne jako u klasické bábovky.

Lucie

Srpen 1, 2017

Dobrý den, Simono. Někde to jde, někde ne. Kokosová mouka je hodně suchá a extra hodně saje, takže se jí musí používat méně než polovina toho, co udává recept u mandlové mouky. Takže, pokud je v receptu 100 g mandlové mouky, kokosové by mělo být tak 40-45 g. Ale u některých receptů to nepůjde.

Lada

Srpen 3, 2017

Dobrý den, nakonec jsem z 1,5 dávky upekla bábovku. Je výborná!!! Ta chuť je dokonalá! Moc děkuji za bezva recept.

Lucie

Srpen 3, 2017

Dobrý den, skvělá zpráva, díky. Mám radost, že se povedlo a chutnalo 🙂

Monika

Srpen 13, 2017

Dobry den, Lucko, nemam formicky, tak jsem testo nalila do kolacove formy a taky se to podarilo. Je to opravdu vyborny dezert, moc jsme si pochutnali. Diky za nej! Skoda, ze nam dochazi cukety ;-)!

Lucie

Srpen 13, 2017

Mám radost, že chutnalo. Skvěle jste si poradila, i bez formiček. Cukety ještě chvíli vydrží 🙂 A už začínají dýně! To bude také něco 😉

Pavla

Srpen 16, 2017

Vypadá to super. Přijde mi zbytečné tolik doslazovat, mezi sirupem a cukrem není až takový rozdíl. Zkusím ubrat trošku cukety a dát kousek hodně zralého banánu, to by mohlo stačit. Až vyzkouším, napíši, jak se povedlo.

Lucie

Srpen 16, 2017

“Tolik doslazovat” je hrozně individuální 🙂 Mnou uvedené množství je čistě orientační, záleží na chuti konkrétního člověka. Pro většinu lidí na běžné konvenční stravě bude i tohle množství málo sladké. Banán fungovat určitě bude fungovat.

Alžbeta

Září 12, 2017

Skvelé aj bez krému! 🙂 konečne si zase (po prechode na lowcarb) môžem dopriať mak 🙂

Lucie

Září 13, 2017

Mám radost, že chutnají 🙂

Ali

Září 26, 2017

Dítko mi nejí mák, čímpak nahradit? Nebo se dá úplně vypustit? Takhle jsem to s odpuštěním sežrala celé já (mňam).

Lucie

Září 26, 2017

Asi bych ho nahradila troškou kakaa a přidáním mandlové mouky navíc.

Alena

Říjen 3, 2017

Milá Lucie, zase skvělé, po předchozí zkušenosti jsem raději udělala rovnou dvojitou dávku. Miluji muffiny a jiné buchty. Myslela jsem, že když jsem začala s nízkosacharidovým stravováním, tak s pečením skoncuji a vypadá to, že spíš nanovo začnu. Dokonce i manžel, který nejdřív řekl, že jde jen o náhražku, je nakonec snědl k snídani. Když jsem si stěžovala, proč je nenechal někomu, komu chutnají (jako mně), tak odpověděl, že mu asi taky chutnají 🙂

Lucie

Říjen 4, 2017

Milá Aleno, ach ti chlapi 😀 Ale jestli mu to “asi taky chutná”, tak je to úžasná pochvala receptu a zejména kuchařky, která makovníky připravila 🙂 Mám radost, že chutná.

Vlaďka

Říjen 6, 2017

Jsou skvělé i bez krému, doporučuji 🙂 🙂

Lucie

Říjen 6, 2017

Díky za doporučení 🙂 Mám radost, že chutnaly i v základní verzi.

Kateřina

Říjen 11, 2017

můžu místo mandlové mouky dát třeba kokosovou?

Lucie

Říjen 11, 2017

Viz má odpověď výše na stejnou otázku z 1.8. 🙂

Jana

Říjen 25, 2017

Lucie, musím opět yvsknout poklonu, včera jsem je jedla u kamarádky a je to proste NEBE V HUBĚ!!!!
Žádná vyschlá buchta, krásná svěží nadýchaná bávovička 🙂 🙂 🙂

Lucie

Říjen 25, 2017

Poklona patří kamarádce, ta pekla! 🙂 Mám ale radost, že chutnalo.

Marcy

Listopad 5, 2017

Dobry den, slo by nahradit cukety prcenou dyni nebo pecenou cervenou repou?

Lucie

Listopad 5, 2017

Dobrý den, určitě šlo. Ale klidně bych použila nepečené, syrové.

Tereza

Prosinec 17, 2017

Právě vyzkoušeno a moc dobré. Sladidlo jsem použila med a dala ho tam o něco málo méně. Kousků mi vyšlo víc – 8. Ale chápu, že záleží na formě, já použila silikonovou formu na muffiny a naplnila je z více než 3/4.

Lucie

Prosinec 18, 2017

Mám radost, že chutnalo 🙂

Tereza

Leden 4, 2018

Dneska jsem je delala k snidani pro rocniho syna a jsou skvely (i bez kremu) 🙂 Misto sladidla jsem dala jen banan a uplne to stacilo. Uz se tesim, az
je udelam znovu

Lucie

Leden 4, 2018

Mám velkou radost, že chutnaly 🙂

Ivona

Leden 22, 2018

Lucie, po trhaném krůtím pokračujeme v krasojízdě, teď jsem ochutnala muffinek. Jsem v šoku 🙂 Konečně sladkost bez výčitek. Použila jsem erythritol, proto jsem pekla na 160 st, takže o něco déle. Výsledek je SUPER, moc děkuju <3

Ivona

Leden 22, 2018

A ještě dodatek 😀 Syn přišel ze školy, zkoumavě prohlížel výtvor a povídá: Makové? No konečně něco, kam jsi nenacpala cuketu 😀

Lucie

Leden 23, 2018

Mám velkou radost, že chutná! Mně neděkujte, já u vás doma nepekla. To je vaše práce 🙂
Jen dotaz – proč erythritol a 160 °C ?

Lucie

Leden 23, 2018

Vtip roku 😀 😀

Ivona

Leden 23, 2018

Četla jsem, že je odolný vůči vysokým teplotám (rozkládá se až při teplotách nad 160 °C). Nevím, zda to má vliv na vlastnosti, ale raději s ním pracuji do 160. Možná budete vědět více…

Lucie

Leden 23, 2018

Mělo by to ale být, že se rozteče, že už není v krystalcích. Ale nicméně máte pravdu, že pečení za nižších teplot je obecně zdravější.

Veronika Benesch

Únor 9, 2018

Lucinko děkuji
Povedlo se, moc chutná.
Vyděsilo mě tak malinkaté množství krému, ale fakt to stačí!
Je to prostě jako třešnička na dortíku.
Nemám je tak krásné jako ty, příště je trochu ve formičce vyhladím.
Určitě je nepeču naposled.
Ještě jednou děkuji…
S pozdravem Veronika

Lucie

Únor 11, 2018

Veroniko, moc děkuju za milou zprávu. Mám mega radost, že se makovníčky povedly a chutnaly 🙂 Krému opravdu stačí trošku, je dost hutný a sytý.
To já děkuju! Za vyzkoušení receptu i vložení komentáře <3

Nikola K.

Únor 16, 2018

Poprvé jsem je zkusila a jsou vy-ni-ka-jí-cí! Miluju mák a tohle je něco fantastickýho – krásné vláčný, měkkoučký…prostě nemají chybu, díky! 🙂
Jen se chci zeptat – šlo by eventuálně vyměnit mandlovou mouku za kokosovou? Té mám doma vždy větší zásobu. 🙂

Lucie

Únor 16, 2018

To mám radost, že sklidily takový úspěch 🙂 Výměna mouky možná je, ale počítejte s tím, že výsledek bude více suchý. Kokosové mouky je potřeba dát o něco méně než polovinu.

Pavla

Únor 19, 2018

Opičila jsem se po Ladě v jednom z komentářů, udělala těsto z 1,5 dávky a upekla jako biskupský chlebíček. Výborný! I bez krému 🙂

Lucie

Únor 20, 2018

Viděla jsem na FB výsledek a vypadalo to hodně povedeně <3

Marketa

Březen 2, 2018

Dobry den Lucko, netusite, kde mohla nastat chyba, kdyz testo nebylo ridke, ale huste a musela jsem ho davkovat po lzickach? Delala jsem hako muffiny a nahore se to dost pripalovalo, i k papiru byly dost pripecene a uvnitr spis mokre, ale zdaji se mi dopecene.Je to tak spravne? Jsou uvnitr hodne mokre? Jinak chutove moc dobre, dala jsem jen asi 20g medu a staci mi.Dekuji za odpoved, rada bych jeste nekdy zoakovala:)

Lucie

Březen 2, 2018

Dobrý den, Markéto, to mě mrzí, že recept úplně nevyšel tak, jak měl. Takhle na dálku se ale jen velmi těžko radí.
Věc, která mě zarazila je ten zmiňovaný papír, ten se používá pouze při pečení na plechu. Nicméně na výsledek by až takový vliv mít neměl.
Muffinky jsou vlhčí, ale vyloženě mokré by být neměly. Použila jste mandlovou mouku, nebo drcené mandle či jiný druh mouky?
Pokud byly z vrchu připečené možná zkuste snížit teplotu v troubě a naopak trošku prodloužit dobu pečení.

Petra

Březen 12, 2018

dobrý den Luci, čím prosím nahradit cuketu (mám intoleranci), četla jsem, že jde i dýně nebo řepa, ale bohužel i s tím bojuji 🙁 šlo by třeba banánem? a ubrat na slazení…děkuji

Lucie

Březen 12, 2018

Banán by mohl fungovat. Sladidlo bych pak vynechala úplně.

Dáša

Březen 14, 2018

Mňamózní ,jednoduchý a rychlý,moc děkuji za recept,je můj oblíbený

Lucie

Březen 15, 2018

Pokud se nějaký recept dostane do oblíbených a někdo se k němu opakovaně vrací, neexistuje pro něj lepší pochvala. Děkuju 🙂

Klára

Březen 16, 2018

Paradni!

Lucie

Březen 16, 2018

To moc ráda čtu, díky za komentář.

Jana

Březen 22, 2018

Přemýšlím, že bych tento recept aplikovala na velikonočního beránka 🙂

Lucie

Březen 23, 2018

Podle mého to bude fungovat skvěle.

Kristýna

Březen 27, 2018

Dobrý den Lucie,

Je možné těsto upéct i ve formě na bábovku? Případně cuketu doplnit i mrkví? Děkuji za odpověď a přeji krásný den.

Lucie

Březen 27, 2018

Dobrý den, Kristýno, nezkoušela jsem (já vlastně ani nemám bábovkovou formu), ale podle mého by to fungovat mělo.

Blanka

Duben 3, 2018

Dobrý den Lucie,už tak 14 dní obrovská chuť na něco s mákem 🙂 ,týden se přemlouvám na upečení makovníků,prostě jsem musela 😉 ,povedly se,povedly,neskutečná laskomina,výborná chuť ……

Lucie

Duben 4, 2018

Dobrý den, Blanko, mám radost, že se povedly a chutnaly 🙂 Díky moc za komentář.

Silvi

Duben 6, 2018

Dobrý den, můžu do těsta použít lněnou mouku místo mandlové? Případně jak upravit gramáž? Mockrát děkuji za super recepty a nápady.

Lucie

Duben 6, 2018

Dobrý den, to bohužel neporadím, nezkoušela jsem. Lněnou mouku používám pouze do slaných receptů. Chutná a chová se jinak, než ta mandlová (mnohem více saje).

Marcela

Duben 22, 2018

Mockrát děkuji za recept, jsou vynikající. Přítel už je přejmenoval na “cuketové šmakovníčky”, takže určitě budou brzy znovu. 🙂

Lucie

Duben 23, 2018

Cuketové šmakovníčky je super název 😀 Mám radost, že chutnají.

Michaela

Květen 30, 2018

Mohu kokosovou mouku nahradit špaldovou?

Lucie

Květen 30, 2018

To bohužel neporadím, špaldovou mouku nepoužívám. Ale spíš ne, kokosová mouka se chová specificky, hodně saje, je sušší než jiné druhy.

Barbara Filkorn

Červen 18, 2018

Mé první vydařené paleo/lc pečení Luxusní, nadýchané, opravdová dobrota. Krém jsem nezkoušela, zase příště. Děkuji

Lucie

Červen 19, 2018

To já děkuju. Za vyzkoušení receptu i za milou zprávu. Mám velkou radost, že se povedlo a chutnalo 🙂

Věra Šebestová

Červen 27, 2018

Zdravím Vás Lucie, nemám doma příslušnou mouku ani mandle bohužel, myslíte že by šlo použít mouku slunečnicovou nebo raději nechat pečení až budu mít mouku mandlovou? Děkuji Verka

Lucie

Červen 28, 2018

Zdravím vás, Věrko. Moc ráda bych poradila, ale nezkoušela jsem, takže to nemůžu potvrdit, že to bude fungovat a chutnat.

Ali

Červenec 4, 2018

Misto mandlove jsem dala kokos.mouku, v puvodni gramazi a bohuzel az nyni ctu, ze mela byt polovicni…. tak jsem zvedava jak tohle dopadne Testo rozhodne nebylo ridke

Lucie

Červenec 5, 2018

Pokud se kokosovou moukou nahrazuje mandlová, musí jí být méně než polovina původního množství. Je to potvora, extrémně savá a suchá. Obávám se, že výsledek se asi moc nepodařil. Což mě mrzí 🙁

Iva

Červenec 11, 2018

Ahoj Lucko, vyzkoušela jsem s poloviční dávkou kokosové mouky a navrch místo krému dala řecký jogurt, cekankovy sirup a prazena semínka a je to bomba!!! Také miluji mak. Díky za inspiraci

Lucie

Červenec 11, 2018

Ahoj, Ivo, mám radost, že se makovníčky povedly a chutnaly. Moc díky za komentář 🙂

ilona

Červenec 30, 2018

Vyzkoušeno a jsou výborné. Nechtělo se i dělat krém, tak jsem nahradila jen obyčejnou kysanou smetanou – tedy nezdobila jsem, jen tak jsem přidala na talířek lžíci :-). Díky za recept.

Marie

Srpen 1, 2018

Vyborne makovnicky nahradila jsem moukou kokosovou a arasidovou, neuvedomila jsem si savost, tak jsem musela dolit mlekem, a slazeno stevii

Lucie

Srpen 2, 2018

Mám velkou radost, že chutnalo. Věřte mi, že i já se většinou s krémem napatlám a řeším to podobně jako vy 🙂

Lucie

Srpen 2, 2018

Mám radost, že chutnalo. Máte pravdu, že kokosová mouka (s arašídovou zkušenost nemám, nepoužívám ji) je prevít, který extrémně saje 🙂 Ale skvěle jste si poradila <3

Pavla

Září 2, 2018

Opravdu výborné. Zkoušela jsem z poloviční dávky a určitě vím, na co mák zdělám. 🙂 Děkuji mockrát.

Lucie

Září 2, 2018

Děkuji za komentář 🙂 Mám radost, že se makovníky povedly a chutnaly <3

Petra

Září 7, 2018

Použila jsem jako korpus na svestkovy koláč. Bezkonkurenční makove těsto. Díky

Lucie

Září 8, 2018

Skvělá volba, úplně tu chuť cítím na jazyku. Díky za komentář a sdílení varianty na obměnu receptu.

Jitka

Září 12, 2018

Dobrý den 🙂 Rozmixovat dohladka cuketu nakrájenou na kostky s vejci do nadýchana, jde to? Není lépe cuketu nastrouhat na jemno? Děkuji za radu. S pozdravem Jitka

Lucie

Září 12, 2018

Ano, jde to 🙂 Nastrouhaná cuketa by asi také fungovala, ale to rozmixování s vejci tomu dodá větší nadýchanost.
Cuketa se krájí na kostky jen proto, aby to mixér lépe pobral.

Hanka

Říjen 13, 2018

Dobrý den, prosím o radu – čím vymazáváte formičku na bábovičky? Dělala jsem je dnes podruhé – poprvé do formiček na muffiny, dnes do formy na minibábovičky. V prvním případě jsem vymazávala máslem, v druhém ghí, ale v obou případech mi zůstala bohužel část ve formičce – hodně se lepí. Moc díky za reakci. Jinak i když jsme snědli třetinu v drobkách, chuť výborná. Krém dělám – plnotučný tvaroh 40 (sýr nemůžu), máslo 40 a datlový syrup 20 (10 je na mně moc kyselé) a je vskutku výborný – syrup navíc udělá krém růžový, a je to krásné esteticky. Díky za recept :).

Lucie

Říjen 13, 2018

Dobrý den, Hanko, některé formičky (záleží na jejich povrchu a reliéfu) se špatně vyklepávají. Možná by pomohlo nejen vymazání, ale vysypání mandlovou moukou, případně použití měkkých silikonových forem.
Díky za tip na obměnu krému, zní naprosto úžasně <3
I když se makovníky nevyvedly úplně na 100 %, mám radost, že vám i tak chutnaly 🙂

Všechna pole jsou povinné pro zveřejnění hodnocení.

Vaše hodnocení:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top Mautic is open source marketing automation
Kuchařka - Léto a Zima v kuchyni + Vaříme pomalu + Vánoce a Silvestr (celkem 4 e-knihy)
zakoupil/a: Tomáš před 3 hodinami
 
Kuchařka - Léto a Zima v kuchyni + Vaříme pomalu + Vánoce a Silvestr (celkem 4 e-knihy)
zakoupil/a: Alena před 7 hodinami
 
Kuchařka - Léto a Zima v kuchyni + Vaříme pomalu + Vánoce a Silvestr (celkem 4 e-knihy)
zakoupil/a: Miroslav před 9 hodinami
 
Kuchařka - Vaříme pomalu (e-kniha)
zakoupil/a: Denisa před 10 hodinami
 
Kuchařka - Vaříme pomalu (e-kniha)
zakoupil/a: Jitka před 10 hodinami
 
Kuchařka - Zima v kuchyni (e-kniha)
zakoupil/a: Martin před 1 dnem
 
Kuchařka - Léto a Zima v kuchyni + Vaříme pomalu + Vánoce a Silvestr (celkem 4 e-knihy)
zakoupil/a: Monika před 1 dnem
 
Kuchařka - Léto a Zima v kuchyni + Vaříme pomalu + Vánoce a Silvestr (celkem 4 e-knihy)
zakoupil/a: MVDr.Tereza před 1 dnem
 
Kuchařka - Léto a Zima v kuchyni + Vaříme pomalu + Vánoce a Silvestr (celkem 4 e-knihy)
zakoupil/a: Lenka před 1 dnem
 
Kuchařka - Léto a Zima v kuchyni + Vaříme pomalu + Vánoce a Silvestr (celkem 4 e-knihy)
zakoupil/a: Lucie před 1 dnem
 
Kuchařka - Vaříme pomalu (e-kniha)
zakoupil/a: Zdenka před 1 dnem
 
Kuchařka - Léto a Zima v kuchyni + Vaříme pomalu + Vánoce a Silvestr (celkem 4 e-knihy)
zakoupil/a: Ladislava před 1 dnem
 
Kuchařka - Léto a Zima v kuchyni + Vaříme pomalu + Vánoce a Silvestr (celkem 4 e-knihy)
zakoupil/a: Hana před 2 dny
 
Kuchařka - Léto a Zima v kuchyni + Vaříme pomalu + Vánoce a Silvestr (celkem 4 e-knihy)
zakoupil/a: Stanislav před 2 dny
 
Kuchařka - Léto a Zima v kuchyni + Vaříme pomalu + Vánoce a Silvestr (celkem 4 e-knihy)
zakoupil/a: Lucie před 2 dny
 
DÁRKOVÝ POUKAZ: Kuchařka – Léto a Zima v kuchyni + Vaříme pomalu + Vánoce a Silvestr (celkem 4 e-knihy)
zakoupil/a: Michaela před 2 dny
 
Kuchařka - Vaříme pomalu (e-kniha)
zakoupil/a: Kateřina před 2 dny
 
Kuchařka - Léto a Zima v kuchyni + Vaříme pomalu + Vánoce a Silvestr (celkem 4 e-knihy)
zakoupil/a: Michaela před 2 dny
 
Kuchařka - Léto a Zima v kuchyni + Vaříme pomalu + Vánoce a Silvestr (celkem 4 e-knihy)
zakoupil/a: Iveta před 2 dny
 
Kuchařka - Léto a Zima v kuchyni + Vaříme pomalu + Vánoce a Silvestr (celkem 4 e-knihy)
zakoupil/a: Michaela před 3 dny
 
close

Má první tištěná kuchařka je tu!

Voňavá kuchařka

Bez lepku, s nízkým obsahem sacharidů
a hlavně chutně.