Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
22 Recenzí / komentářů
Lucie
11 srpna, 2017
Stačí obyčejný 🙂 Jen pozor, aby se to nepřipálilo, je to potřeba víc hlídat. Podle mě budou stačit tak 2 hodinky 🙂
Renata
3 září, 2017
Za mně nejlepší kečup……
Lucie
3 září, 2017
Za mě taky 🙂 Díky <3
Marketa
27 července, 2018
Staci pouze otocit dnem vzhuru??? Nedava se treba do trouby sterilizovat?? Dekuji moc
Lucie
28 července, 2018
Pokud budete pečlivě dbát na hygienu, všechny použité pomůcky vypláchnete vařící vodou, vršek sklenic a víčko otřete silným alkoholem, mělo by to stačit. Pokud jste ale zvyklá zavařovat, klidně pro jistotu můžete.
Dana
2 září, 2018
Dobrý den Lucie ,
kečup mám ze dvou dávek, chuťově vyšel nad očekávání dobře .Za mě maximální spokojenost. Díky Vám a webu za usnadnění v orientaci co jíst pro ” začátečníky ” jako jsem nyní já.
Lucie
2 září, 2018
Dobrý den, Dano, mám radost, že se kečup povedl a chutná 🙂
Moc děkuju za pochvalu stránek <3
Vlasta
8 ledna, 2019
Dobrý den, Lucie,
Váš kečup je skvělý, moc chválím 🙂
Jen mě trochu zaskočilo to pasírování, je to docela dřina a pořád jsem měla dojem že výsledkem je jen tekutina. A potom jsem ještě další hodinu a půl odpařovala na plotně do požadované konzistence. Nemáte nějaký fígl na to jak pasírovat?
Ve finále však kečup vyšel nad očekávání dobře, já jsem na závěr přidala ještě 2 polévkové lžíce umeocta a pro mě je to takto fantastické!
Lucie
9 ledna, 2019
Dobrý den, Vlasto, mám radost, že se kečup nakonec povedl a chutnal 🙂 Snadnost pasírování hodně záleží na tom, jak jemné máte sítko. Pokud je opravdu hodně jemné, jde to špatně, to je pravda.
Jiří Helus
28 ledna, 2019
Dobrý den, kečup výborný, jen bych poupravil jedinou věc. Píšete, že z tohoto množství surovin vytvoříme cca 600ml kečupu. Já jsem použil přesně toto množství, nepodléval jsem a po důkladném pasírování mám 1,2 l kečupu a ne zas tak řídkého (trochu povařím, aby byl hustší). Očekávám, že kečupu normální konzistence budu mít tak litr. Kdybych to věděl, použiju všeho poloviční mnoství, teď to nemám kam dát 😀
Lucie
28 ledna, 2019
Dobrý den, výsledné množství je opravdu jen odhad. Velmi záleží, jak kdo má rád kečup hustý. Navíc téměř všechny suroviny (kromě rajčat) nejsou uvedené v přesné gramáži, takže i rozdílné množství může mít na výsledek vliv.
Ale pokud se chuťově kečup povedl, nemám strach, že ho nespotřebujete 🙂
Domča
14 srpna, 2019
Dobry den Luci,
prosim Vas je nutno smes pasirovat? Nemohla bych smes hodit jen do vykonneho mixeru?
Dekuji
Lucie
14 srpna, 2019
Dobrý den, Domčo, pokud máte výkonný mixér, pasírování nebude potřeba 🙂
Marcela
12 října, 2020
Dobrý den,
také dělávám domácí kečup. Dost podobný recept. Doporučím Vám vyzkoušet místo řepy, která má občas takovou zemitou chuť, kuličky černého bezu. Dodá krásnou barvu a díky pektinu kečup pěkně houstne.
Lucka
12 října, 2020
Dobrý den, děkuji za super tip. Příště vyzkouším 🙂
Markéta
18 října, 2020
Dneska jsem akorát dovařila kečup z 10kg rajčat. Váš recept je hodně podobný mému, jak jsem kečup dříve dělala (s cukrem), tak jsem ho zkusila podle Vášeho receptu s mým postupem a je luxusní :). Dítě nic nepoznalo, ještě si mlaskalo. Teď už jen naskleničkovat a zavařit… Děkuji moc
Lucka
18 října, 2020
Moc ráda čtu, že se kečup povedl a prošel i nejpřísnější zkouškou. Protože, co schválí děti, to už musí být eňo ňůňo. Chvála šikovným rukám maminky ❤️
Vilma
4 srpna, 2022
Práve som ho dovarila, už je v malých pohárkoch a sterilizovaný (všetko sterilizujem). Je dobrý, urobila som na skúšku z 1,3 kila a myslím, že ešte uvarím z väčšieho množstva, vďaka za rp, Lucka.
Lucka
5 srpna, 2022
Vilmo, děkuju za milý komentář. Mám radost, že vám kečup chutná ❤️ Úplně tu vůni cítím, jenom si to představuju 🙂
Kateřina
27 srpna, 2023
Skvělý recept! Moc děkuji
Určitě ještě uvařím z většího množství.
Lucka
28 srpna, 2023
Mám radost, že vám chutná! ❤️ Díky za vyzkoušení receptu a milý komentář 🙂
Lucka
11 srpna, 2017
Luci, tlakový hrnec nemáme, stačí obyčejný, plotna a asi více času? 🙂 Případně jak dlouho? Díky