
8 Recenzí / komentářů

Lucie
Únor 16, 2016
Aleno, máslovou určitě.

Andrea
Duben 3, 2016
Tak jsem dneska snědla půl plechu 🙂 V mojí troubě je akorát ideální výška těsta tak centimetr, kde to bylo vyšší, tak ani po 45 minutách se to moc nepropeklo.

Lucie
Duben 3, 2016
Každá trouba peče trošku jinak. Ale hlavně, že se povedlo a chutnalo 🙂

Katka
Září 17, 2017
Nevím čím to je, ale ty mé chutnaly jako ryba. Takže půjdou do koše 🙁

Lucie
Září 17, 2017
To mě mrzí 🙁 Dodržela jste všechny suroviny? Žádnou jste ničím nenahrazovala? Absolutně mě nenapadá, od čeho by to mohlo být cítit rybinou.

Lenka
Leden 23, 2018
Měla jsem tu ještě z letní úrody poslední máslovou dýni která padla právě na tento dezert. Byl naprosto senzační. Problém s rybinou si myslím je v levných nekvalitních kešu, už se mi také jednou stalo že jsem z nich cítila rybinu když manžel koupil jinou značku než obvykle kupuji:-/

Lucie
Leden 23, 2018
Mám radost, že chutnalo 🙂
To s těmi kešu je možné.

Alena
Únor 16, 2016
Môžem dat aj inú dynu, napr.maslovu?