Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
36 Recenzí / komentářů
Lucie
27 února, 2018
Ahoj, Barboro. Moc děkuju za milou zprávu 🙂 Ani nevíš, jak se těším já <3 Věřím, že se nová aplikace bude líbit. Dávám do ní celé svoje srdce, tak to snad bude znát 🙂
Petra Brodecká
27 února, 2018
Lucie bylo to jako vždy skvělé! Jen jsem přidala chilli 🙂
Lucie
28 února, 2018
Petro, chilli není nikdy dost 🙂 Mám radost, že chutnalo <3
Dáša
10 března, 2018
čau Luci, uvařila jsem, kdybych nebyla líná, tak ti to vyfotím, jak to mám pěkný….Díky, moc, asi začnu podle Tebe vařit.
Pozdravuj v Andalu a Adios…..Dáša:-)
Lucie
10 března, 2018
Ahojky, do Prahy! To mám radost, že se podařilo a chutnalo <3 Jsem zvědavá, co za recept vyzkoušíš jako další 🙂 Dej vědět.
Kristína Szabóová
28 března, 2018
Dobrý deň, netreba kapustičky trochu predtým spariť? Nebudú moc tvrdé? (mám väčšie kúsky). Ďakujem! Kristína
Lucie
28 března, 2018
Dobrý den, není nutné je předem vařit, jen je nakrájejte třeba na čtvrtky, pokud jsou větší.
Eva
4 dubna, 2018
Chutnalo nám, ostatně jako všechny dosud vyzkoušené recepty. Přeji krásné jarní dny a další skvělé nápady! Dáváme si tipy na recepty navzájem se snachou a pak si posíláme obrázky našich výtvorů :-). Lucko, Vy a Vaše recepty jste velmi inspirativní.
Lucie
5 dubna, 2018
Evi,moc děkuju za milý komentář. Pokud vás moje recepty takto inspirují, splnily svůj účel, protože přesně proto je píšu 🙂 Moc díky. Ať nadále chutná <3
Veronika
3 května, 2018
Výborné! Děkuji za recept! Chutná i mužovi a 1,5 letému synkovi, měl nesolenou verzi a snědl celý talířek sám lžičkou:)
Lucie
3 května, 2018
To mám radost! Protože když něco chutná malým dětem, je to pro recept ta nejlepší pochvala. Přes malé vytříbené jazýčky jen tak něco neprojde 🙂
Anna
4 listopadu, 2018
Jedním slovem … vynikající! 🙂
Lucie
4 listopadu, 2018
Moc děkuji za vyzkoušení receptu a pozitivní komentář 🙂 Mám radost, že chutnalo <3
David V.
11 listopadu, 2018
Dobrý den. Možná to je směšné ale na tyhle stránky mně zavedla náhoda…pracuji v Praze jako výškový jeřábník. Práce sedavá bez možnosti pohybu někdy denně i 12 hodin od pondělí do neděle…bohužel za dva roky se můj zdravotní stav zhoršil natolik že plíce nestíhají a váha je ze 78 na 110 🙁 obrovský skok který mně zasáhl…dlouho jsem hledal různé diety…postupy..nakonec jsem omylem narazil na jakousi zázračnou “paleo-dietu” něco málo jsem pročetl. Asi Víte jak vypadal můj den..ráno kafe..honem do práce..po cestě do sebe hodit kus pizzy a na jeřábu zapít colou…na sváču dva rohlíky s klobásou. po cestě z práce někde bageta a Latte…večeře třeba u Turků gyros a šlo to samo. dlouho jsem měl problém udržet si chutě na uzdě…co jsem ráno z Palea dodržel jsem hned odpoledne pohřbil..byl to boj a práce mi nenahrávala…věčne v práci osobní volno 0…čas vařit -500%…před týdnem jsem udělal tlustou čáru..skončil jsem s prací a našel si novou kde jsem méně času…k nelibosti své přítelkyně letěla půlka potravin doma. po týdnu je už znát že se zažívání vrací do normálu a líp spím. jsou mi dokonce volnější kalhoty.. A ted se dostávám k tomu proč jsem tady…nejtěžší bylo vymyslet jídla..ono kuře a salát se brzy přejí..a louskat knihy o paleu kvůli 5 receptům se mi nechtělo..tady mám vše…stravuju se čistým Primalem…bohužel miluju mléčné výrobky…ale už do sebe necpu po ránu lirt mlíka…vyzkoušel jsem Váš camembert..a luxus…ted zrovna mám na stole kapustičky s krkovičkou a snad lepší jídlo jsem zatim nejedl…bohužel stejně jako píšete Vy mám s kapustou hrozné zkušenosti..zelená kaše rozvařená,bez chuti..ale tohle je ůžasný 🙂 vynikající recept…je sezona a kapustu jsem kupoval na farmářských trzích za 32 kč za kg…je to ůžasné jídlo a musím říct že asi brzo bude na stole znova….hlavně je to šíleně ryhlé a jednoduché 🙂
Děkuji paní Grusová…zvažuji koupi Vaší kuchařky…nemám totiž žádnou 🙁
Lucie
17 listopadu, 2018
Dobrý den, Davide, děkuji za tak milý komentář. Je vidět, že když se chce, tak to jde. A nakonec člověk zjistí, že s po prvotním šoku “že nic nemůže” přijde nadšení z nových surovin či dříve opomíjených kombinací. Že je mu najednou lépe, cítí se mnohem lépe, lépe spí, má lepší zažívání.
Držím palce do dalších týdnů, ale myslím, že máte skvěle našlápnuto 🙂
Martina
3 ledna, 2019
Naprosto výborný recept!!! Směs je šťavnatá,pestrá a velice chutná. Dokonce jsem dala i zamrazit několik porcí a po vyndání stále tak výborné jako čerstvé! Za mě určitě na výbornou 🙂
Lucie
3 ledna, 2019
To mám velkou radost, že chutná a moc díky za pochvalu receptu <3
Michal
9 ledna, 2019
Úžasné jídlo chtěl jsem i zmrazit, ale děti jsou rychlejší bylo víc masa tak jsem přidal ještě zelené fazolky luxus moc děkujeme za úžasné recepty.
Lucie
9 ledna, 2019
To mám velkou radost, že chutnalo! Moc díky za komentář 🙂
Jana
26 ledna, 2019
Skvělý recept ! Dělala jsem již několikrát a určitě zůstane v mých TOP ! Moc děkuji 🙂
Lucie
27 ledna, 2019
To beru jako mega pochvalu <3 Pokud se někdo k receptu opakovaně vrací a chutná, mám z toho velkou radost. Moc díky 🙂
Jana Duštírová
4 března, 2019
Vynikající – místo kapustiček jsem tedy použila kadeřávek a přidala trochu chilli. Na talíř trochu kysaného zelí a whole30 večeře byla na stole (ani nám tam nechyběla příloha). Manžel, který kapustu a podobné věci vůbec nejí, si chtěl jít dokonce přidat. Děkuji za recept.
Lucie
5 března, 2019
Já moc děkuji za krásný komentář. Musím říct, že Vaše verze receptu zní velice lákavě. 🙂 Jsem ráda, že moc chutnalo!
Terez
11 března, 2019
Taktéž děkuju za výborný recep a musím také přispět drobnou obměnou. Doma jsem neměla kapustičky ale batáty tak jsem místo kapustiček použila ty, na začátku vaření jsem je oloupala, nakrájela na drobné kostičky a s trochou sádla a soli je dala péct do horkovzdušné trouby. Než jsem stihla podle receptu dojít na konec (přidání kapustiček a opéct do zlatova) byly batáty upečené do zlatova tak jsem je přidala a musím říct že perfektní.
Lucie
11 března, 2019
Musím uznat, že v kombinaci s batáty to muselo být velice dobré. Už se těším, až tohle brzo vykouzlím v kuchyni. Mnohokrát děkuji za komentář se skvělým tipem. 🙂
Petra Ryšková
14 července, 2019
Děkují za super recept jen se chci zeptat zda se to dá k večeři? Nenašla jsem tu tip na večeři.
Lucie
14 července, 2019
Děkuji za komentář. Mám radost, že se recept líbí 🙂 K večeři je možné dát cokoliv, co je označené jako Hlavní jídlo. Takže i tento recept. Ať chutná 🙂
Dagmar
19 února, 2020
Dnes jsem udělala tento recept k večeři a je to výborné.
Lucka
20 února, 2020
Díky za vyzkoušení receptu a za vložení komentáře. Mám radost, že chutnalo 🙂
Milena
23 ledna, 2022
Děkuji za recepty, myslela jsem, že kapustičky nejím ♀️ ten recept je velmi chutný, byla jsem mile překvapena a zařazuji kapustičky do jídelníčku
Lucka
23 ledna, 2022
Také jsem si to dloooouuuho myslela 🙂 Mám velkou radost, že jste si pochutnala a díky tomu objevila novou oblíbenou surovinu. Díky za milý komentář ❤️
Ivana
5 listopadu, 2022
Díky za inspiraci! Sice mi z toho vyšlo úplně jiné jídlo, ale kapusticky se žampiony mi nedaly pár dní spát. Skvělá kombinace 🙂 místo krkovičky jsem si dala fazole černé oko 😉
Lucka
6 listopadu, 2022
Mám velkou radost, že vás recept inspiroval k vlastní obměně a že jste si pochutnala ❤️
Martin
5 května, 2024
Vypadá to luxusně,akorát mě jako správného Čechomasožrouta se Kapusta moc netýká. Kdyby jste tam měla jinou verzi s něčím jiným tak to velice rád vyzkouším.
Lucka
5 května, 2024
Jako pravému “čechomasožroutovi” bych poradila buď kapustičky zkrátka vynechat a dát třeba více hub, nebo zkusit úplně jiný recept 🙂 Co třeba tenhle? https://paleosnadno.cz/recept/katuv-zelny-sleh/
Barbora
25 února, 2018
Ahoj Lucko,novy recept,nove chute…opet vyborne ☺️ diky moc za receptiky ☺️ Uz se tesim na aplikaci a dalsi novinky