Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
16 Recenzí / komentářů
Lucka
15 srpna, 2020
Petro, to mám radost, že recept přišel vhod a chutnalo podle něj. Děkuju za komentář ❤️
Simona
29 září, 2020
Som prekvapená príjemnou chuťou, skúšala som viaceré ketopeciva a skončili v koši, ale toto je fakt super
Lucka
30 září, 2020
Moc ráda čtu, že lněné krekry v koši neskončily 🙂 Děkuji za milý komentář ❤️
Dana
29 ledna, 2021
Luxusní, tak s tímhle rozhodně dokážu nahradit slané mlsání dlouhodobě … moc děkuji za recept, určitě vyzkouším i některé další
Lucka
30 ledna, 2021
To já děkuju. Dělá mi radost číst, že si někdo pochutnal a udělal si trošku radost ❤️
Doufám, že i nějaký další recept podobně potěší 🙂
Monika
21 dubna, 2021
Mam doma lnenou mouku a chtela bych ji pouzit v tomto receptu. Zajima mne, jestli 40g lneneho seminka odpovida 40g lnene mouky? Predpokladam, ze je to ten samy pomer. Je to tak? Diky, Monika
Lucka
21 dubna, 2021
Ano, 40 g mouky odpovídá 40 g semínek. Jen pozor na složení (do lněné mouky se často přidávají i další složky) a také na žluknutí (lněná mouka patří k těm, které se kazí nejrychleji).
Petra
18 srpna, 2021
Stahla jsem si tu hudbu, je bozi! A recept taky nekdy vyzkousim 😀
Lucka
18 srpna, 2021
To jsem ráda, že jsem inspirovala aspoň v hudbě 😀 ❤️
Lucia Jurcakova
2 dubna, 2022
Dobrý deň, vedela by ste mi povedať, aký mlynček používate? Používate ho tu dosť často. Dakujem
Lucka
2 dubna, 2022
Dobrý den, jedná se elektrický mlýnek na kávu Bosch
https://paleosnadno.cz/elektricky-mlynek-na-kavu-koreni-a-seminka/
Jeho pořízení vřele doporučuji 🙂
Lucie
21 ledna, 2023
Zkusila jsem, ale po 15 min pečení na 160°C jsem měla krekry hořké. Vyválela jsem těsto hodně na tenko. Tak asi zkusím dát troubu na míň.
Lucka
21 ledna, 2023
To mě mrzí, že se krekry nepovedly 🙁 Ona každá trouba peče bohužel úplně jinak a zrovna tady je znát každý stupeň, tak zkuste snížit teplotu. Krekry by se měly spíše sušit a po 15 minutách by ještě neměly být upečené. Hořkost způsobuje spálený sýr při dlouhé době pečení nebo příliš vysoké teplotě, nebo občas také žluklá koupená lněná mouka.
Majka
2 února, 2023
Zrovna včera jsem si koupila parmazán,tak ty krekry co nejdříve vyzkouším, určitě to bude mňamka už se těším
Lucka
2 února, 2023
Majko, doufám, že si hooodně pochutnáte ❤️
Petra Tomicová
14 srpna, 2020
Pochutnala jsem si, Lucie, děkuji moc! To křupnutí mi už chybělo. 🙂