Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
20 Recenzí / komentářů
Lucka
15 srpna, 2020
Petro, to mám radost, že recept přišel vhod a chutnalo podle něj. Děkuju za komentář ❤️
Simona
29 září, 2020
Som prekvapená príjemnou chuťou, skúšala som viaceré ketopeciva a skončili v koši, ale toto je fakt super
Lucka
30 září, 2020
Moc ráda čtu, že lněné krekry v koši neskončily 🙂 Děkuji za milý komentář ❤️
Dana
29 ledna, 2021
Luxusní, tak s tímhle rozhodně dokážu nahradit slané mlsání dlouhodobě … moc děkuji za recept, určitě vyzkouším i některé další
Lucka
30 ledna, 2021
To já děkuju. Dělá mi radost číst, že si někdo pochutnal a udělal si trošku radost ❤️
Doufám, že i nějaký další recept podobně potěší 🙂
Monika
21 dubna, 2021
Mam doma lnenou mouku a chtela bych ji pouzit v tomto receptu. Zajima mne, jestli 40g lneneho seminka odpovida 40g lnene mouky? Predpokladam, ze je to ten samy pomer. Je to tak? Diky, Monika
Lucka
21 dubna, 2021
Ano, 40 g mouky odpovídá 40 g semínek. Jen pozor na složení (do lněné mouky se často přidávají i další složky) a také na žluknutí (lněná mouka patří k těm, které se kazí nejrychleji).
Petra
18 srpna, 2021
Stahla jsem si tu hudbu, je bozi! A recept taky nekdy vyzkousim 😀
Lucka
18 srpna, 2021
To jsem ráda, že jsem inspirovala aspoň v hudbě 😀 ❤️
Lucia Jurcakova
2 dubna, 2022
Dobrý deň, vedela by ste mi povedať, aký mlynček používate? Používate ho tu dosť často. Dakujem
Lucka
2 dubna, 2022
Dobrý den, jedná se elektrický mlýnek na kávu Bosch
https://paleosnadno.cz/elektricky-mlynek-na-kavu-koreni-a-seminka/
Jeho pořízení vřele doporučuji 🙂
Lucie
21 ledna, 2023
Zkusila jsem, ale po 15 min pečení na 160°C jsem měla krekry hořké. Vyválela jsem těsto hodně na tenko. Tak asi zkusím dát troubu na míň.
Lucka
21 ledna, 2023
To mě mrzí, že se krekry nepovedly 🙁 Ona každá trouba peče bohužel úplně jinak a zrovna tady je znát každý stupeň, tak zkuste snížit teplotu. Krekry by se měly spíše sušit a po 15 minutách by ještě neměly být upečené. Hořkost způsobuje spálený sýr při dlouhé době pečení nebo příliš vysoké teplotě, nebo občas také žluklá koupená lněná mouka.
Majka
2 února, 2023
Zrovna včera jsem si koupila parmazán,tak ty krekry co nejdříve vyzkouším, určitě to bude mňamka už se těším
Lucka
2 února, 2023
Majko, doufám, že si hooodně pochutnáte ❤️
Mirka
12 září, 2023
Krekry jsou vynikající , děkuji za recept. Dnes zkusím přidat nasekaný rozmarýn.
Lucka
13 září, 2023
Mám radost, že jste si pochutnala ❤️ Rozmarýn je super nápad! I troška sušeného česneku k tomu, mňam!
Lenka
20 července, 2024
Pekla jsem 30 minut na 150° a byly hořké. 🙁 Musela jsem celý plát vyhodit. Lněné semínko bylo čerstvé, ale asi zhořknul sýr. Nenapadlo mě je ochutnávat dřív, když se měly péct ještě dalších 10 minut. 🙁
Lucka
20 července, 2024
Mrzí mě, že se krekry nepovedly 🙁 Chápu, že je škoda vyhozených surovin.
Bohužel u některých receptů je znát každý stupeň a všechny trouby pečou malinko jinak. Krekry připravuji opakovaně a teplota pro obě mnou používané trouby odpovídá.
Je potřeba, aby se těsto spíše sušilo, než peklo. Pokud tomu tak není, je nutné snížit teplotu nebo zkrátit dobu.
Petra Tomicová
14 srpna, 2020
Pochutnala jsem si, Lucie, děkuji moc! To křupnutí mi už chybělo. 🙂