📱MOBILNÍ APLIKACE PALEOSNADNO - užitečný pomocník, ve kterém najdete nejvíce mých receptů. Nainstalovat základní verzi ZDARMA ⬇️
Chutné recepty pro zdraví
Low carb, Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

Mléčné řezy

Mléčné řezy

  , , ,   , , , , ,   , , ,

Ohodnotit recept
Mléčné řezy
5.0 70

Nevím, jestli máte děti a pokud ano, zda to u vás probíhá (či probíhalo) stejně, ale moje dcera vždycky milovala mléčné míša řezy (Milch-Schnitte od Kinder). Někdy se jich v obchodě dožadovala velmi důrazně 😀 O co bych to měla tehdy jednodušší, kdybych věděla, že je můžu připravit doma sama, a to dokonce velmi snadno.

  • Příprava: 40 minut
  • Vaření / pečení: 15 minut
  • 40 minut

    15 minut

    55 minut

  • Množství: 6 řezů
  • Obtížnost:
  • Autor:

💌 Chcete osobní tipy na snadné vaření, unikátní slevy a drby ze zákulisí?

Přidejte se k 40 tisícům odběratelů a nechte mi tu na sebe kontakt. Dám vědět, až pro vás vymyslím další šťavnatý recept nebo se něco nového šustne u mě na stránkách. Pokud vás to přestane zajímat, můžete se kdykoliv odhlásit.




Suroviny

TĚSTO

4 vejce

100 g smetanového krémového sýru (Philadelphia, Goldessa Cream Cheese aj.)

cca 30 g sladidla podle vašeho stravovacího stylu (med, datle, datlový sirup, xylitol, erythritol atd.) *

40 g hořkého kakaa (přesné množství záleží na použitém druhu - viz TIPY)

špetička soli

KRÉM

250 g mascarpone

cca 20 g sladidla podle vašeho stravovacího stylu *

950+ RECEPTŮ V APLIKACI

Stáhněte si ZDARMA základní verzi mé mobilní aplikace a získejte přístup ke stovkám receptů a spoustě užitečných funkcí. Vaření bude hned snadnější!

  • Příprava: 40 minut
  • Vaření / pečení: 15 minut
  • 40 minut

    15 minut

    55 minut

  • Množství: 6 řezů

Postup

Nejdříve oddělte pečlivě žloutky od bílků. Protože z bílků budeme dělat sníh, nesmí se vám do nich dostat byť jen troška žloutku. Stejně tak buďte opatrní, aby miska, do které bílky vyklepnete a budete v ní připravovat sníh, nebyla od něčeho mastná. Pak by se vám sníh moc nepodařil.

Žloutky pečlivě promíchejte s krémovým sýrem a sladidlem. Pokud používáte datle, nakrájejte je předem na menší kousky a pak je rozmixujte dohladka spolu se žloutky a krémovým sýrem.

Postupně přimíchejte i kakao a zapracujte do hladkého těsta. Ze začátku ho dejte méně, ochutnejte a případně přisypte (viz TIPY).

Bílky s malou špetkou soli našlehejte do tuhého sněhu a ten pak po částech velmi jemně (aby se v něm nezničily bublinky, proto nepoužívejte mixér) zapracujte do kakaové směsi.

Těsto vylijte na plech vyložený pečicím papírem a rozetřete ho na obdélník o výšce přibližně 1 cm (ne přes celý plech, ať není placka příliš nízká).

Připravené těsto vložte do předem vyhřáté trouby na 160 °C a pečte 15 minut. Nepoužívejte horkovzduch, raději zvolte spodní a horní ohřev.

Upečený korpus vyndejte z trouby a nechte vychladnout. Pak ho otočte papírem nahoru a ten opatrně z těsta sloupněte.

Než se těsto upeče, smíchejte si mascarpone (pozor, nemělo by být příliš tekuté, jinak vám nebude krém držet) se zvoleným sladidlem. Opět, pokud používáte datle, nakrájejte je na menší kousky a ty rozmixujte spolu s mascarpone. Připravený krém dejte vychladit do lednice.

Vychladlý korpus překrojte napůl. Jednu část potřete vychlazeným mascarpone a přiklopte druhou půlkou.

"Dort" nakrájejte na 6 stejných dílků, na obdélníky či čtverečky. To už nechám na vás 🙂

Mléčné řezy uchovávejte v lednici (zde vydrží zakryté 3 dny) a podávejte chlazené.

TIPY

Pozor na používané kakao. Některé druhy jsou hodně výrazné a hořké, proto ho přisypávejte postupně. Doporučuji nepoužívat holandské kakao a raději zvolit kakaový prášek z nepražených bobů nebo přírodní kakao.

Protože například erythritol či xylitol sladí méně a med naopak více, navíc každému chutná jinak výrazná sladkost, konkrétní množství použitého sladidla přizpůsobte vaší chuti a stravovacímu stylu. Použijte ho spíše méně, ochutnejte a případně ještě přidejte. Výživové hodnoty jsou vypočítané pro použití erythritolu s nulovou kalorickou hodnotou nebo při úplném vynechání sladidla.

Místo řezů lze připravit i roládu. Stačí náplň rozetřít po nepřekrojeném plátu těsta a zarolovat.

Skvělá volba! Máte hotovo?

Zkuste mých 316 šťavnatých receptů, po kterých se bude oblizovat celá vaše rodina i přátelé 😋

Svěží kuchařka a Voňavá e-kuchařka, díky kterým už nikdy nebudete muset řešit, co zdravého a chutného zase uvařit.

Prolistovat kuchařky

00:00

Výživové hodnoty na 1 porci

Velikost porce1/6 podle receptu
Energetická hodnota290 kcal / 1200 kJ *
Sacharidy4 g *
Tuky27 g
Bílkoviny8 g

Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻

odkaz pak stačí vložit do textu e-mailu, komentáře na FB atd.

189 Recenzí / komentářů

Evka

17 července, 2017

Lucie,nemela byste i nejakou nemlecnou variantu? Krem by snad sel nejaky z kesu a kok.kremu…ale co do testa??

Lucie

18 července, 2017

Evi, nezkoušela jsem. Možná by šel kokosový krém. Přímo z kokosové šlehačky, nebo z té tuhé části vychlazeného kokosového mléka v konzervě. Ale raději bych zkusila jiný nemléčný dezert tady u mě na stránkách 🙂 Přece jen, nahrazovat hlavní surovinu něčím úplně jiným bývá hodně ošemetné, s hodně nejistým výsledkem.

Šárka Zajíčková

19 července, 2017

Lucie, mohla bych poprosit rozměry pekáče?

Lucie

19 července, 2017

Pekáč není potřeba. Těsto se vylije na plech a rozetře do placky vysoké 1 cm. Ta nezabere celou plochu plechu. Odhadem vyjde na obdélník 20 x 30 cm. Ale neměřila jsem to přesně.

Renata

24 července, 2017

Myslíte, že by šla použít lučina místo toho krémového sýru? A za předpokladu, že těsto rozetřu do 1 cm vysoké placky, jak vysoké zhruba bude po upečení (myslím, jestli ještě nabude nebo se spíš zdrcne)? Přemýšlím, že bych použila jako korpus na dort, tak mě zajímá, kolik těch pater bych musela upéct… Děkuji!

Lucie

24 července, 2017

Lučina asi bude fungovat, ale má trošku jinou konzistenci a navíc je více slaná než Philadelphia či Goldessa. Těsto malilinko nabyde, ale nijak výrazně.

Zuzka

28 července, 2017

Luci, prosím je to tenhle sýr do základu na těsto? https://www.kupi.cz/sleva/syr-cerstvy-classic-goldessa
Děkuji 🙂

Lucie

28 července, 2017

Ano, je.

Simona

29 července, 2017

Tak teď jsem mléčné řezy dodělala chuťově jsou opravdu výborné..akorát z těsta se mi udělala docela nízká placka, takže to opravdu nešlo přepůlit. Musela jsem tedy udělat těsto na dvakrát. Můžete mi poradit co s tím? Děkuji

Lucie

29 července, 2017

Jako že se sama roztekla? To mě mrzí. Těsto by mělo být řídké, aby se dalo rozetřít, ale nemělo by vyloženě téct. Jaký jste prosím použila sýr?

Lucie

29 července, 2017

Ale teď mi došlo – vy myslíte rozříznout po délce? Plát se jen v půlce přeřízne 🙂 Prostě z jednoho obdélníku vysokého cca 1 cm uděláte překrojením 2 čtverce.

Veronika

31 července, 2017

Rychlé, jednoduché, luxusní … jako vše od Lucky 🙂 … Velmi děkuji za recept!!

Lucie

31 července, 2017

A já moc děkuju za milou zprávu 🙂 Mám velkou radost, že se povedly a chutnaly.

Zuzana

2 srpna, 2017

Dobrý den, Lucie, recept jsem vyzkoušela a musím, říct, že to byl jeden z nejlepších dezertů, které jsem kdy jedla! udělala jsem ho v dortové formě, vršek pomazala tvarohem s medem (nakyslá chuť to pěkně oživila), posypala strouhanou hořkou čokoládou a při podávání polila omáčkou z domácích ostružin. Rodina by ani nepoznala, že je to “zdravé” mlsání 🙂 tento recept je naší jedničkou mezi dezerty 🙂 přeji mnoho úspěchů a těším se na další recepty, váš blog nikdy nezklame 🙂

Lucie

2 srpna, 2017

Dobrý den, Zuzko, skvělé vylepšení receptu 🙂 Věřím, že si rodinka musela neuvěřitelně pochutnat. Určitě to bylo výborné. Úplně si tu chuť umím představit 🙂
Moc díky za pochvalu stránek. Doufám, že pro vás bude i nadále inspirací. Mějte se krásně.

Petra

11 srpna, 2017

Dobrý den, Lucie, prosím – myslíte, že lze těsto upéct i z mascarpone? S uváděnými sýry nemám zkušenost a nic takového jsem u nás po obchodech neviděla… Děkuji 🙂

Lucie

12 srpna, 2017

Dobrý den, Petro, mascarpone spíš ne, raději použijte nějaké žervé nebo tvaroh. Ten sýr ale seženete ve všech větších obchodech. Nejraději používám Goldessu z Lidlu, je i nejlevnější.

Pavla

13 srpna, 2017

Rychle, chutné a dětem bezva do ruky!! Chutnají všem i pra babi a dědovi 🙂

Petra Brodecká

13 srpna, 2017

Luci toto je neskutečně luxusní a jednoduché 🙂 moc děkuji za možnost vařit podle Vašich receptů!

Lucie

13 srpna, 2017

Mám velkou radost, že se povedlo a chutnalo. Já moc díky, že podle mě vaříte a zkoušíte nové recepty 🙂

Lucie

13 srpna, 2017

Neexistuje lepší pochvala, než když chutná celé rodině. Zejména dětem, protože ti bývají nejpřísnější kritici jídla 🙂

Pavla

23 srpna, 2017

Výborné a rychlé na přípravu, díky! 🙂

Bickova

23 srpna, 2017

Dobrý den, čím lze nahradit do kremu mascarpone? Děkuji.

Lucie

24 srpna, 2017

Já díky za vyzkoušení. Mám radost, že chutnaly 🙂

Lucie

24 srpna, 2017

Dobrý den, použila bych tvaroh rozmíchaný s troškou smetany.

Dagmar

3 září, 2017

V lednici tedy fakt 3 dny nevydržely :-D, jak byly výborné! Všichni se jen olizovali a já Vás velebila!

Lucie

3 září, 2017

Proč mě? Vy jste pekla, chvála patří vám 😉

Petra

7 září, 2017

Dobrý den, i já se přidávám s díky za super receptik… použila jsem Lučinu a funguje to s ní perfektně. právě vytaženo z trouby. VELKE DIKY

Lucie

7 září, 2017

Dobrý den, mám radost, že se řezy povedly a chutnaly 🙂

Martina Dvořáková

8 září, 2017

Tyhle rezy se s Milch-Schnitte nedaji vubec srovnavat. Schnitte mi nechutna, ale tohle nema chybu! (Jako vsechny recepty).
Dekuji za dalsi skvely dezert.

Lucie

8 září, 2017

A moc děkuji za milou zprávu 🙂

Jitka Jarmovka

16 září, 2017

Na téhle dobrotě bych mohla ujíždět pořád, neskutečná dobrota, jako spousta jiných věcí od Vás :-).

Lucie

17 září, 2017

Mám radost, že řezy chutnají, a moc děkuju za pochvalu <3

Iva

17 září, 2017

Mila Lucie, Vase mlecne rezy jsou dokonale a ze me dnes udelaly bohyni Zmizely do nekolika minut. Proto doporucuji pripravit je rovnou z dvojite davky. Rozhodne se dnes staly nasim top dezertem, ktery budeme delat velmi casto ❤️ Diky!!!

Lucie

17 září, 2017

Vy jste udělala bohyni sama ze sebe. Já jen dodala recept, to vy jste pekla 🙂 Mám radost, že měly řezy úspěch.

Jana

20 září, 2017

Luci chtela jsem se zeptat, zda pro konzistenci testa je nutne davat tolik kakaa. Na me je to moc cerne. 🙂 Tak jsem se chtela zeptat, zda by slo dat jen polovinu?
Dekuji moc za odpoved
Jana

Lucie

21 září, 2017

Není, klidně uberte 🙂

Alena

24 září, 2017

Dobrý den Lucie, od té doby, co se zajímám o nízkosacharidové stravování, stále přemýšlím, proč dělat nějaké náhražky něčeho – třeba chleba, nebo knedlíků, nebo těstovin, nebo kuskusu, nebo dortu. Proč prostě nejíst to jídlo takové jaké je. Ale chtěla jsem udělat dort k narozeninám, tak aby ho mohli malé děti i hosté diabetici i hosté, co nejedí lepek. Tak jsem použila Váš recept. Jsem nadšená. Podle mě nejde o žádnou náhražku, ale plnohodnotný dezert. Děkuji moc.

Lucie

24 září, 2017

Dobrý den, Aleno, já to neberu jako náhražky. Podobné recepty vidím naopak jako svobodu a možnost volby. Pokud mne přepadne chuť na nějaký dezert, nebo situace takové jídlo “vyžaduje” (narozeniny aj.), mám co připravit, na čem si pochutnám nejen já, ale i ostatní.

Jitka

5 října, 2017

Dobrý den, musím moc pochválit Vaše stránky, jsou přehlédne a rychle vše najdu, také recepty – jednoduche a vynikající. Konečně jsem našla recepty, které ji cela rodina. Mlecne rezy jsou bezkonkurenční. Děti se o ne perou. do těsta jsem pouzila ricottu a zbytek jsem i dala do kremu, kakaa stačilo 30g, syn si je ještě vylepšil boruvkami.

Lucie

5 října, 2017

Dobrý den, moc děkuji za pochvalu. Mám radost, že se vám stránky i recepty líbí. Pokud chutná dětem, je to ta největší pochvala <3

Lenka

8 října, 2017

Hezkou neděli 🙂 dnes jsem pekla poprvé a pecka. Krém jsem nastavila tvarohem a zamotala do rolády. I mí nežravci zdravého si moc pochutnali 🙂 děkuji moc

Lucie

9 října, 2017

Krásně pondělí 🙂 Mám radost, že chutnalo i “bezvěrcům” 😉 Pochvala patří vám, to vy jste pekla. A očividně skvěle 🙂

Jana

27 října, 2017

Tak já musím též pochválit tento recept. Stále přemýšlím, kde Lucie bere ty nápady? Máte můj obdiv. A Vy víte, že nejen můj. Tento recept teď dělám podruhé jen kvůli zmlsané rodině, protože já sama se snažím vyhýbat dezertům, abych zase nezabředla do starých časů, káva a zákusek. :))) Každopádně tento recept je velmi jednoduchý, vynikající a a u nás již velmi oblíbený. Dělám vždy z dvojité dávky a na větší pekáč. A je to fakt mňamka! No… tak já si jdu udělat to kafe a k tomu tento fantastický dezert. :)))) Lucko, díky!

Lucie

27 října, 2017

Jani, moc děkuju za pochvalu 🙂 Ani nevíte, jakou mi podobné zprávy dělají radost! Jestli moje snaha pomůže byť jen jedinému člověku, udělá mu život trošku příjemnější, nebo si pochutná nad nějakým receptem, má to všechno smysl. Takže díky moc!

Janina

6 listopadu, 2017

Vynikající!!!!. Včera jsme s dcerou udělaly tyto řezy a ……opravdu jednoduché a hlavně neskutečně dobré. Je pravda, že jsem velký odpůrce sladidel (a naštěstí ze zdravotních důvodů nemusím používat), takže jsem nahradila cukrem (příště zkusím med) a domnívám se, že občas si takto můžeme zahřešit. Manžel prohlásil, že jsou opravdu skvělé a chuťově vyvážené (“nejsou sladké”). Díky za recept.

Lucie

7 listopadu, 2017

To mám radost, že jste si doma pochutnali 🙂 Já děkuju, za vyzkoušení receptu i za milý komentář.

Katerina

9 listopadu, 2017

Dobrý den Lucie,

včera jsem se vrhla na tento recept, abych měla dnes snídani, ale bohužel se mi vůbec nepodařil 😀 těsto mi neztuhlo. Byla z toho taková ,,břečka,, přitom jsem šla stopu po stopě dle Vás.. nějak jsem to dotáhla, abych se nasnídala, ale nebylo to ono 😀

Ale takové karbanátky s brokolicí.. perfektní nápad! Zasytí při malém množství, není v nich nic, z čeho bych musela mít černé svědomí a jsou výborné!

Děkuji za Vaše recepty, velice mne inspirují jako jedni z mála 🙂 Jste opravdu šikovná.

Marta

12 listopadu, 2017

Včera jsem připravila, dnes ochutnala a dělají se mi za ušima boule ! I dětem ! děkuji 🙂 úžasný recept

Lucie

12 listopadu, 2017

Poděkování patří vám, vy jste pekla 🙂 Mám radost, že chutnalo.

Lucie

14 listopadu, 2017

Dobrý den, Kateřino,
tak to mě moc mrzí, že se řezy nepovedly 🙁 Jaký jste prosím použila?
Víte, bez podpory vás čtenářů, kteří podle mých receptů vaříte, by to bylo jen psaní receptů do šuplíku. Takže – já díky 🙂

Jiří Sázel

20 prosince, 2017

Ahoj, pekl jsem po třetí v životě. Použil jsem kakao Tesco Finest holandského typu (tedy hořké nebo na vaření) a přilo mi že bylo potřeba dát dvojnásobek sladidla než je předepsané, aby to nebyo příliš hořké. Když jsem použil předepsané množství sladila tak to přišlo hořké i mě (děti to nejedli vůbec) když jsem použil dvojnásobek tak to děti stěží snědli. 😀
Jinak samozřejmě díky, za bezkonkurenční web a tvou práci Lucie

Lucie

20 prosince, 2017

Ahoj, kakaa je potřeba dávat podle své chuti. Na někoho je uvedené množství už moc, proto to receptu zmiňuji.
Jaké sladidlo jsi použil? Nemohlo hořkost způsobit i to? Některá sladila mají hořký ocas.
Moc díky za pochvalu. Mám radost, že se stránky líbí 🙂

Michele

7 ledna, 2018

Dobrý den Lucie,
tento týden jsme s přítelem začali dodržovat low carb stravu a Vaše stránky nám strašně pomáhají, aby ta změna byla co nejpříjemnější a hladká. Vyzkoušela jsem už mnoho receptů z různých stránek, ale poprvé se mi stalo, že jsem v jednom týdnu zkusila tři recepty z těch Vašich a všechny se mi povedly a co je nejdůležitější, že nám vše zatím chutnalo! Tyto řezy jsem udělala dneska k odpolednímu čaji a absolutně jsme si je zamilovali. Do těsta jsem místo Philadephia dala žervé a fungovalo to velice dobře a do krému jsem dala kapku vanilkového aroma – mňam! Dále jsem včera upekla jogurtové pečivo, co si budeme povídat, kmíňák to není, ale zaprášilo se po něm snad ještě rychleji (to je tak, když jste týden bez pečiva a máte na něj hroznou chuť). Nakonec jsem vyzkoušela i krupicovou kaši z kešu a náramně jsem si pochutnala a strašně mě to zasytilo, že jsem jedla až za několik hodin. Úžasná inspirace a pomoc! Děkujeme!

Lucie

17 ledna, 2018

Dobrý den, Michele, nebudu lhát, že mi podobné zprávy nedělají dobře. Dělají a jak! Moc děkuju, že jste věnovala čas a napsal mi tak krásný komentář. Vždycky, když si něco podobného přečtu, motivuje mě to pokračovat v tom, co dělám. A ještě líp! Moc děkuju <3 Mám velkou radost, že se ke mně na stránky vracíte a že vám chutná.

Jana Vojíková

20 ledna, 2018

Úžasný dezert, který chutná i těm, co se cukru nechtějí vzdát (návštěvy si k nelibosti mých dětí i přidávají). Do Mascarpone přídávám ještě mražené maliny, někdy zakysanou smetanu či tvaroh. Z jedné dávky to u nás ani nezkouším. Jo a ještě jedna poznámka. Když už se dezert povede i mě, není už možné by se někomu nepovedl 😀
Moc děkuji za tento web, mám i kuchařky a jsem nadšená. Krásný den 🙂

Lucie

21 ledna, 2018

Jani, moc děkuju za neuvěřitelně milou zprávu, pochvalu webu a kuchařek. Mám obrovskou radost, když nějaký recept takhle chutná, vrací se opakovaně do jídelníčku a inspiruje k dalším obměnám. Krásný den 🙂

Michal

4 února, 2018

Dobrý den, není 15 minut pečení málo? Korpus mi po vyndani slehl na milimetrovy plátek a byl nedopeceny. Vzhledem k tomu, že jsem tento recept pekl poprvé a důsledně dodržoval postup, nevím, kde nastala chyba. Nicméně vysledek je v koši.

Lucie

4 února, 2018

Dobrý den, Michale, to mě opravdu upřímně mrzí, že se korpus nepovedl. Na dálku se velmi těžko odhalí zakopaný pes neúspěchu. 15 minut je skutečně dostačující doba. Ale vzhledem k tomu, že každá trouba peče trošku jinak, zkuste možná trošku prodloužit dobu pečení nebo nepatrně zvednout teplotu. Přijde mi záhadou, že vám těsto tak spadlo 🙁 Měl jste dostatečně tuhý sníh? Zapracoval jste ho do těsta opravdu opatrně, tak aby zůstalo nadýchané?

Zuzana

4 února, 2018

Dobrý den, do těsta jsem použila přímo goldessu, smíchala se žloutky, dvěma lžičkami tuhého medu a vše bylo hrozně řídké, zahustila jsem ho tedy trochou kokos. mouky a až pak přidala sníh. Upeklo se parádně, ale vůbec netuším, čím to, že bylo předtím tak řídké.. :/

Lucie

4 února, 2018

Dobrý den, ono těsto skutečně je řidší, to je v pořádku. Není to klasické piškotové či dortové těsto.

Andrea

4 února, 2018

Dobrý den, Lucko, jdu si k Vám pro radu. Je možné sýr zaměnit za ricottu nebo domácí Lučina? Děkuji

Lucie

5 února, 2018

Dobrý den, Andreo, přiznám se, že jsem ani jedno nezkoušela, takže neumím na 100 % odpovědět, že to bude fungovat. Ale mělo by, pokud ani jedno nebude příliš slané.

Karolína

5 února, 2018

Dobrý večer, mám v plánu dnes poprvé udělat tyto řezy, ale mám doma špatná sladidla. Agávový sirup, aspartam nebo med. Je i tak možné něco z toho použít při low carb stravování?
Děkuji za odpověď,
Karolína

Lucie

5 února, 2018

Dobrý den, Karolíno,
ani jedno není Low carb. Velmi ale záleží na tom, jak kdo Low carb bere. Někdo si dá klidně i med, pokud ho bude málo a jeho porce nebude obsahovat příliš mnoho sacharidů. Jiný zase raději sáhne po “chemickém” aspartamu, protože udrží sacharidy velmi nízko. Další zase raději zvolí agávový sirup. Tohle záleží plně na vás. Pokud bych já osobně měla vybrat jeden z těchto 3, zvolím med a dám ho jen málo.

Jana

7 února, 2018

Výborné…myslím, že se do lednice ani nepodívá 😀 děkuji za vynikající zákusek 🙂

Veronika

7 února, 2018

Dnes jsem vyzkoušela s Lučinou a za mě SUPER … už se chladí zatočená venku – bude roládička

Lucie

8 února, 2018

Mám radost, že chutná! Ale díky patří vám – vy jste pekla 🙂

Lucie

8 února, 2018

Super! Mám radost, že se těsto povedlo. Roláda je super varianta 🙂

Martina

11 února, 2018

Naprosto luxusní záležitost!!! Víc není co dodat. Chutnalo i příteli a doufám, že bude úspěch i zítra v práci! Díky za tento skvělý recept! 🙂

Lucie

12 února, 2018

Super, to mám radost, že se řezy povedly a chutnaly 🙂 Díky za zprávu a držím palce do práce.

Lůcie

19 února, 2018

Děkuji Lucie za vaše recepty. Mléčné řezy jsme si doma oblíbili,jen se chci zeptat na těsto. Těsto se mi po upečení zdrcne, třeba o polovinu,horší ale je, že se mi těsto vždy přilepí k pečícímu papíru a při překlopení mi část těsta zůstává ještě na papíře. Nenapadá vás,jak na to? Pomazat pečící papír máslem před nalitim těsta? Děkuji.

Lucie

19 února, 2018

Mám radost, že řezy chutnají, ale zároveň mě mrzí, že nevychází tak, jak by měly. Někteří v komentářích uvádí, že jim těsto spadlo, ale mně se to nikdy nestalo, tak jen velmi těžko odhaluji příčinu. Postupovala jste přesně podle receptu? Byl sníh opravdu dostatečně pevný a nespadl při zapracování? Jaký sýr jste použila? I to lepení těsta na papír je mi záhadou. Používám obyčejný papír z Lidlu a nikdy se mi to nestalo. Možná bych zkusila trošku prodloužit dobu pečení a papír před odlepením zakryla na malou chvíli navlhčenou utěrkou.

Lůcie

23 února, 2018

Postupuji podle receptu až na sladidlo. To dávám jiný druh – tekuté. Může to být tím? Sníh pevný mívám, jemně ho vtírám do těsta stěrkou. Sýr používám Goldlessu (nebo jak se jmenuje) z Lidlu. Dobu pečení jsem musela trochu prodloužit, protože po 15minutách je v mé troubě těsto ještě skoro syrové (mám doma veterána =D ). Budu experimentovat s tím, co udělat s pečícím papírem, aby se těsto nelepilo. Dezert totiž opravdu ŽERU a nehodlám se vzdát =D. Děkuji a krásné dny.

Alena

24 února, 2018

Dobrý den, jsou suprové. Ubrala jsem trochu na sladidle a do krému dala borůvky a také moc dobré. Děkuji za recept

Lucie

24 února, 2018

Dobrý den, mám radost, že chutnalo 🙂 Borůvky jsou skvělá volba.

Lucie

24 února, 2018

Tak to tekuté sladidlo to možná udělat může. Záleží, kolik ho dáváte. Jestli pár kapek, vadit by to nemělo. Já ho nepoužívám, takže bohužel přesně neporadím.

Klára

14 března, 2018

Dobrý den,
tyto řezy jsou jedním slovem opravdu “božské” 🙂 božsky jednoduché a božsky chutnají! Určitě jsem je nepekla naposledy. Děkuji za skvělý recept.

Klára

Lucie

15 března, 2018

Dobrý den, Kláro, tohle je zase božský komentář 🙂 Superlativy se čtou moc dobře, děkuju za milý komentář.

Nicole

20 března, 2018

Dobry den,

mohla bych misto kakaa pouzit horkou cokoladu?

Lucie

20 března, 2018

Dobrý den, myslím, že čokoláda se bude chovat jinak než kakao.

Kristýna

3 dubna, 2018

Pekla jsem už po druhé a nemají chybu, jen jsem ubrala kakao, poprvé byly na mě hořké 🙂

Lucie

4 dubna, 2018

Mám radost, že chutnají 🙂 Ono hodně záleží na použitém kakau. Já mám doma nepražené, to nemá tak výraznou chuť.

Vendula

7 dubna, 2018

Vyborny recept.opakovane jsem testo pouzila jako korpus na dort.super a vsem moc chutna.jdu pect znovu

Lucie

7 dubna, 2018

Mám radost, že chutná. Moc díky za komentář 🙂

Zuzana Kolářová

26 dubna, 2018

Naprosto luxusní záležitost. Dělám jako roládu a i jako naprostý amatér v pečení jsem to zvládla. Jednoduché a rychlé. Chutnalo všem kdo ochutnal. Mohla bych to každý den.

Lucie

26 dubna, 2018

Mám mega radost, že chutná a že vás recept inspiroval k jeho obměně na roládu 🙂

Laďka Kocourková

1 května, 2018

Naprosto luxusní 3 dny v lednici nevydrží děkuji za recept

Lucie

1 května, 2018

To máte pravdu. Nevydrží! 😀 Mám radost, že chutnalo 🙂

Lucie

3 května, 2018

Právě jsem dopekla řezy. Na pohled nádhera a jak voněly z trouby. Bohužel se nedají jíst, jsou šíleně hořké 🙁 Nevím, čím to je, že by moc kakaa? Ale dávala jsem přesně podle receptu.

Lucie

3 května, 2018

V receptu uvádím, že je potřeba kakao přidávat postupně, protože některá kakaa jsou příliš výrazná a řezy z nich pak hořké. Další variantou může být použití stévie. Ta po tepelné úpravě také výrazně zhořkne, i některý erythritol.

Iva N.

18 května, 2018

Dobry dem, jde necim nahradit Goldessa nemzu ho sehnat. Slo by mascarpone? Recept se mi moc libi. Chtela bych ho zkusit.Dekuji Iva

Lucie

18 května, 2018

Dobrý den, Goldessu koupíte v každém Lidlu, Philadelphii pak ve větších supermarketech. Někdo místo nich používá Lučinu nebo tvaroh, ale já to osobně nezkoušela, takže to za sebe neumím potvrdit.

Veronika

6 června, 2018

Opět naprosto geniální, recept. Jednoduchý a vynikajici dezert. I kdyz nejsem kdovi jaká kuchařka, podle vašich receptu se mi vzdycky vsechno povede. 🙂 navíc to všem moc chutna.
Uz se tesim na vaši kuchařku, urcite si ji poridim.

Lucie

7 června, 2018

Recept je jen tak dobrý jako ten, který podle něj vaří 🙂 Takže to označení geniální bude patřit někomu jinému 😉
Kuchařka je ještě v nedohlednu, ale už se začíná rýsovat. Moc díky za komentář.

Katka

24 června, 2018

Velké zklamání, dodržela jsem přesný postup a z těsta zbyla jen tenoučká milimetrová placka která nešla ani sundat z pečícího papíru takže to letělo do koše. Nevím kde jsem mohla udělat chybu 🙁 Sníh si myslím že jsem vyšlehala dostatečně…

Tereza

24 června, 2018

Výborný recept. Přípravu zvládne každý a celá rodina si pochutnala.

Lucie

25 června, 2018

To mě moc mrzí 🙁 Jaký sýr jste prosím použila? A jaké sladidlo?
Někdy stačí vážně drobnost a recept nevyjde, jak má.

Lucie

25 června, 2018

Mám radost, že chutnalo. Moc díky za komentář 🙂

Jana

25 července, 2018

Manžel má dnu, tak jsem místo kakaa požila karob. A místo řezů udělala roládu s banánem uprostřed.
Je to nevídaná dobrota a nemusím se bát dát si ještě jeden kousek.

Lucie

26 července, 2018

Mám radost, že chutná. Děkuji za sdílení nápadu na obměnu 🙂

Sarka

7 srpna, 2018

Dobrý den, Lucie,
Omlouvám se za začátečnický dotaz. Prosím, mohla byste mi napsat doporučené množství kakaa a medu v čajových nebo polévkových lžících? Jsem začátečník, váhu mám jen osobní 😉 a na internetu se ty převodní hodnoty (g na lžičky) liší web od webu i o dvojnásobek. Děkuji!

Lucie

7 srpna, 2018

Dobrý den, Šárko,
ale to není začátečnický dotaz 🙂
Víte, ono je to u pečení s tímhle orientačním dávkováním těžké. Stačí pár gramů jinak a už to nemusí vyjít, každý má doma trošku jinou lžíci atd.
Ale když to vezmu od oka, tak 1 plná lžíce kakaa je cca 10 gramů, to samé váží 1 lžička medu. Ale v obojím případě dejte nejdříve méně a podle chuti případně přidejte.
Ať se řezy podaří 🙂

Karolína

3 září, 2018

Dobrý den, mám v plánu dělat tyhle řezy ala dort na narozeninovou oslavu. Jenze nikde nemůžu sehnat philadelphii myslíte že by byla vhodná rikota? Děkuji

Lucie

3 září, 2018

Dobrý den, to bohužel neumím potvrdit, nikdy jsem ji do tohoto receptu nepoužila. Nemáte někde blízko Lidl? Místo Philadelphie lze použít jejich neochucenou Goldessu.

Martina

25 září, 2018

Dobrý den Lucko, řezy jsou výborné. Do těsta jsem dala ricottu a trochu méně kakaa. Chutnají i ne lowcarb příteli. Děkuji za Vaše recepty. Rozhodně zařadíme tento recept do repertoáru.

Lucie

26 září, 2018

Dobrý den, Martino, u kakaa hodně záleží na druhu a osobní chuti. Pro někoho je uvedené množství opravdu až moc 🙂
Ricotta je skvělá volba, díky za tip.
Mám velkou radost, že chutnalo 🙂

Romi

26 září, 2018

Není co dodat… naprosto luxusní záležitost. Sice jsem neudělala řezy a zatočila jsem to do rolády. Víc jsem asi rozetřela těsto na plechu a neměla jsem požadovanou výšku. Nicméně na chuti ani na kráse to neubralo. Měla jsem to na snídani… v 7 jsem snědla pět 1cm širokých kousků cca 2 porce. Blíží se 11 hodina a stále nepociťuji žádný hlad, což je super. Dřív bych za s sebou měla už i svačinu. Ještě jednou díky Luci 🙂

Lucie

27 září, 2018

Mám velkou radost, že chutnalo. Roláda je skvělá varianta 🙂
Díky za vyzkoušení receptu a za komentář.

Markéta

30 září, 2018

Krásný den, dnes jsem dělala, sice nebyl jiný sýr než lučina, ale byly luxusní i z ní 🙂 každopádně synovi moc chutnají a to je hlavní 🙂 Díky moc. Markéta

Lucie

1 října, 2018

Krásný den 🙂 Skvěle jste si poradila. Mám radost, že se povedly a chutnaly.

Pájička

12 října, 2018

dala jsem plnou davku kakaa,lučinu, do naplne polovicni davku xylitolu…a jako MNAM, krásně hořký piškot od kakaa a napln co hladi na jazyku, díky, tohle mohla vymyslet jedině bohyně

Lucie

12 října, 2018

Ale kdepak bohyně 😀 Jen mám ráda dobré jídlo a miluju, když někomu chutná <3 Mám velkou radost, že se řezy povedly a že chutnaly 🙂

Jiřina Kokešová

20 října, 2018

Prosím mám dotaz, mohla bych místo toho sýru použít sýr Palouček? Je to podobné jako lučina.

Lucie

20 října, 2018

Ano, Palouček bude fungovat.

Blanka P.

30 října, 2018

Super recept. Na těsto jsem použila žervé z Penny. Těsto trošku řídké, tak jsem přidala mandlovou mouku. Příště dám víc kakaa, ale výsledek i tak úžasný. Děkuji za recept. Blanka

Lucie

30 října, 2018

Mám velkou radost, že se povedlo a chutnalo 🙂 Díky za komentář.

Káča

11 listopadu, 2018

Skvělý recept! Do kremu jsem vmichala par malin susenych mrazem, mňam!

Lucie

11 listopadu, 2018

To zní úžasně <3 Díky za sdílení inspirace na obměnu receptu 🙂 Mám radost, že chutnalo.

Věra

9 prosince, 2018

Milá Lucie, děkuji moc za práci, kterou pro nás děláte 🙂 Řezy jsou dobrota, ale to vše od Vás ! Díky, díky, díky !!! Přeji Vám hodně nápadů, spkojnost a to nejdůležitější – zdraví a spokojenost 🙂

Lucie

10 prosince, 2018

Milá Věro, moc děkuju za komentář a pochvalu <3 Ale pokud chutná, je to hlavně vaše zásluha 🙂 Mějte se krásně a ještě jednou moc díky <3

Nela

30 prosince, 2018

Dobrý den, technická poznámka pro ty, kterým se těsto srazilo: nepoužili jste horkovzdušnou troubu? Sníh v těstu se rád srazí, proto na tento typ těsta je lépe použít horní a dolní ohřev. Jinak recept je výborný, děkuji Lucii za inspiraci. Nela

Lucie

30 prosince, 2018

Dobrý den, díky za tip, jak předejít sražení těsta. Mám radost, že se recept líbí 🙂

Daniela

13 ledna, 2019

Luxusní, výborný, nevydržel chudák ani 5 minut. Krém z Mascarpone je opravdu skvělý. Kam se hrabe Kinder mléčný řez.

Lucie

13 ledna, 2019

Chudák 😀 Mám velkou radost, že chutnalo. Moc díky za vyzkoušení receptu a za komentář 🙂

Járuška Grůůbinka

20 ledna, 2019

Dobrý den :-), Vaše stránky jsem objevila teprve minulý týden, tyto řezy jsou úžasné, moc děkuji , chutnalo naprosto všem. Těším se až vyzkouším další recepty 🙂

Lucie

20 ledna, 2019

Dobrý den, to mám radost, že se vám u mě líbí <3 Doufám, že bude stejně chutnat i podle dalších receptů <3

Jitka

15 února, 2019

Řezy jsou opravdu luxusní, rychlé, snadné. Peču je i kamarádkám, jedné je snědl manžel, což je velká pochvala pro Vás i pro mě .

Lucie

16 února, 2019

Velká pochvala hlavně pro vás! <3 Mám radost, že chutnají 🙂

MoNina

21 února, 2019

Moc dobré řezy. Děkuji za recept, škoda, že nejde vložit foto. 🙂

Lucie

21 února, 2019

Bohužel fotky vkládat nejdou, ale já moc děkuji za komentář. <3 Radost číst, že se recept líbí.

Iveta S.

13 března, 2019

Rychlé, jednoduché, vynikající, použit bezlaktozový tvaroh .

Lucie

18 března, 2019

Děkuji moc za povzbuzující komentář. 🙂

Monika

13 dubna, 2019

Lucko opět dobrota jako vždy, když sem přijdu na inspiraci DĚKUJI

Lucie

14 dubna, 2019

To já děkuju! Vážně moc Protože když někomu chutná, dělá mi to obrovskou radost a dodává inspiraci vymýšlet nové recepty ❤️

Blanka

28 dubna, 2019

Tento moučník jsem dělala opakovaně a vždy se mi těsto zdrclo, nevím, čím to je. Ale když už z toho je taková udušená placka, dám namažu těsto mascarpone, do kterého dám ještě čokoládové perličky a zabalím a la roláda – aby to nejen chutnalo, ale i trochu vypadalo. Je to VY NI KA JÍ CÍ. Moc Vám děkuji za recept a už jsem zvědavá, jak to dopadne příště!

Lucie

7 května, 2019

To mě mrzí, že se těsto nedaří 🙁 Většinou bývá zádrhel v nedostatečně vyšlehaném sněhu. Každopádně jste si poradila naprosto skvěle, úplně se mi sbíhají sliny, jak to čtu 🙂

Míša

15 května, 2019

Dobrý den.
Děkuju moc za tenhle recept.
Dokonce i já ho zvládla.
Je to vynikající.
Děkuju.

Lucie

15 května, 2019

Dobrý den, to mám radost, že se řezy povedly a chutnaly. Díky za vyzkoušení receptu a za vložení komentáře 🙂

Lucie

16 května, 2019

Mohu misto masscarpone pouzit neco jineho? Treba pomazankove maslo jestli se muze

Janulka

17 května, 2019

Opäť nebíčko v papuľke. Ešte aj otec si pýtal dupľu. On vôbec neje sladké, ale v tomto schnitte si našiel favorita 🙂 Nie je mascarpone moc tučné? Dalo by sa to nahradiť nejakým ľahším syrom? Ďakujem.

Lucie

17 května, 2019

Pomazánkové máslo, pokud bude mít kvalitní složení bez zbytečných přísad, použít asi můžete 🙂 Ale možná bych spíše zkusila třeba tvaroh s troškou vyšlehané smetany a špetkou vanilky.

Lucie

18 května, 2019

To mám velkou radost, že chutnalo 🙂
Ano, mascarpone je hodně tučné. Osobně se tukům nevyhýbám, takže to příliš neřeším. Ale pokud ho chcete nahradit, zkusila bych utřený tvaroh.

Pavla

25 června, 2019

Krasny den Luci. Koupila jsem 500g mascarpone. Slo by prosim cast dat do testa a zbytek do naplne? Dekuji moc

Lucie

25 června, 2019

Dobrý den, Pavlo, to bohužel neporadím, nikdy jsem to nezkoušela. Nejsem si jistá, zda nebude těsto po přidání mascarpone už příliš tekuté.

Tereza

3 října, 2019

Výborné!!

Lucka

3 října, 2019

To mám velkou radost, že chutnalo <3

Johana

14 února, 2020

Naprosto luxusní. Mascarpone nahrazuju žervé značky Gervais – mascarpone se mi nepodaří vždycky sehnat. Není tak slané jako Lučina a konzistence je taky velmi podobná.
Konečně mám co mlsat s těhotenskou cukrovkou 🙂

Lucka

15 února, 2020

Děkuju za tip na použití žervé ❤️
Mám velkou radost, že chutná 🙂

Lucie

17 února, 2020

Tak dnes jsem udelala. Delala jsem 2x vetsi mnozstvi, na testou pouzila Gerve a do kremu mascarpone s tvarohem. Rezy jsem servirovala ale pouze s jednou vrstvou testa a na krem vyskladala jahody. A vynikajici! Dekuji

Lucka

18 února, 2020

To já moc děkuji za komentář a za sdílení nápadu na obměnu receptu 🙂 Mám velkou radost, že chutnalo ❤️

Veronika P

16 dubna, 2020

Hezky den, mate skvele recepty. Mam nicmene jeden problem. Kdyz testo vyndam z trouby, tak je krasne nadychane a i barvu ma jakoze by melo byt hotove. Ale behem chvilky po vyndani splaskne a splihne. Tzn napriklad u techto rezu nemam sanci ho rozpulit. Deje se mi to skoro u kazdeho receptu. Snih mam dokonale vyslehany a jemne ho zapracovavam se zbylou hmotou. Pecu v horkovzdusne troube. Netusite cim se to muze dit? Proc je korpus nadychany a vybehnuty pri vynadani a pak klesne na placicku? Moc dekuji

Lucka

17 dubna, 2020

Hezký den přeji 🙂 Moc děkuji za pochvalu receptů.
Mrzí mě, že se těsto nedaří. Většinou bývá problém právě v použití horkovzdušné trouby. Zkuste péct bez horkovzduchu, s ohřevem shora a zdola, a případně i mírně prodlužte dobu pečení. Napomoct může i přimíchání trošky mandlové mouky.
Každopádně i tak těsto není po upečení extra vysoké, max cca 1 cm. To ale ničemu nevadí – po upečení se plát neřeže po celé ploše jako u dortů, jen se překrojí placka a pak překlopí 🙂
Doufám, že se pečení příště povede ❤️ Dejte když tak vědět 🙂

Bara

4 května, 2020

Lucko dobry den,

Diky moc za recept! Je to naprosto dokonale! Mam strach, ze to vsechno snim behem 10 minut:)
Fakt skvely!

Lucka

5 května, 2020

Báro, dobrý den 🙂 Mám velkou radost, že řezy chutnají ❤️ Moc děkuju za vyzkoušení receptu a za komentář 🙂

Jitka

9 května, 2020

Dobrý den Lucko, vyzkoušeno a moc dobré. Místo sýra jsem použila tvaroh a díky málo mascarpone doma jsem dala jen půl a půl vyšlehané smetany. Vše drží jak má. Jen mě zarazilo, že když jsem zadala do kalorických tabulek k vytvoření receptu, tak díky použití erythritolu mi sacharidy při jednom kousku vyskočili na 9 g a to jsem připravovala s menším množstvím jak vy (jen 40 g do celého zákusku) Jak cukr toto ovlivňuje? Myslela jsem, že budu na 4g, jak píšete v hvězdičkách 🙁

Lucka

9 května, 2020

Dobrý den, Jitko, mám radost, že se řezy povedly a chutnaly ❤️
U erythritolu se jedná o alkoholové cukry, které sice patří do skupiny sacharidů, ale jsou pro tělo nevyužitelné (mají nulovou kalorickou hodnotu). Proto erythritol při zadávání do KT vůbec nemusíte zohledňovat.

Petra

24 června, 2020

Dobrý večer Lucko,moc ráda bych vyzkoušela vaše řezy,ale dcera nemá ráda čokoládu. Myslíte, že by šel udělat korpus bez ní a nebo ji něčím nahradit. Moc diky

Lucka

25 června, 2020

Dobrý den, Petro, zřejmě došlo k nějakému omylu 🙂 V receptu čokoláda použitá není.
Pokud jste měla na mysli kakao, tak ho vynechejte a přidejte do těsta malinko (stačí opravdu pár gramů) kokosové mouky a náplň udělejte třeba s nějakým ovocem.

Gabriela

9 srpna, 2020

Vynikajici

Lucka

9 srpna, 2020

To moc ráda čtu, že chutnalo ❤️

Ibina

5 listopadu, 2020

Něco úžasného. “Nebe v puse.”

Lucka

5 listopadu, 2020

❤️ Moc ráda čtu, že se řezy povedly a chutnaly. Chvála patří tomu, kdo pekl 🙂

Hana Rumpíková

5 listopadu, 2020

Tak tohle je pecka!:-) Ten kupovaný řez jsem nikdy neměla moc ráda (moc cukru a málo kakaa) ale tohle ja fakt výborný. Jako dopolední svačina skvělý!:-) Díky za recept. Nahradit mouku mléčnou sušinou je skvělý nápad.:-)

Lucka

6 listopadu, 2020

Moc ráda čtu, že se řezy povedly a chutnaly ❤️ Nic mi nedělá větší radost, než když si někdo pochutná a trochu si prosvětlí den 🙂 Mějte se hezky a opatrujte se.

Michaela

18 ledna, 2021

Výborné!

Lucka

19 ledna, 2021

Mám radost, že chutnalo ❤️

Sandra

31 ledna, 2021

Krem ok, ale testo na vyhození Nevim, co jsem udelala spatne, vse dle receptu, ale placku jsem mela totalne horkou Vyzkouseno znovu po vychladnuti a vubec se nedala jist, sla rovnou do kose. A to jsem mela obycejne kakao, zadne extra horke cokoladove. Skoda no, na tento recept jsem se hodne tesila. Zatim je to pro me zklamani.

Lucka

31 ledna, 2021

To mě moc mrzí, že se těsto nepovedlo 🙁
Přidávala jste kakao postupně a průběžně ochutnávala? Některé druhy mají hodně výraznou chuť (třeba holandské kakao je pro mě osobně hodně hořké a dala bych ho mnohem méně). Jaké jste použila sladidlo? I některé z nich přidávají hořkost.
Bohužel takhle na dálku se jen těžko určuje, v čem by mohl být zádrhel. Jedna jediná drobná změna dokáže pokazit výsledek.

Henrieta

5 února, 2021

dnes som skusila, je to zatial v chladnicke, trosku horkejsie cesto co som chutnala odrezane kraje – to tym kakaom, budem vediet nabuduce. Krem som spravila sladsi a to sa tym padom vybalansuje 🙂 Inak cesto celkom nadychane, aj ked, musim povedat ze som sa poistila a dala tam trochu PDP kedze sneh som slahala rucne a tak aj vyzeral 😀 Dakujem za recept 🙂

Lucka

6 února, 2021

Ano, kakao je v tomto receptu pro výslednou chuť zásadní. Už jsem to raději výrazněji do receptu dopsala 🙂
Mám radost, že se řezy povedly, a moc děkuji za komentář ❤️

Iveta

13 května, 2021

Tak jsem našla konečně něco “sladkého” ke snídani. Korpus paráda, použila jsem Lučinu, ale krém mi nevyšel. I přes to, že mascarpone (to mi teda moc nejede, zkusím příště pomazánkové máslo) bylo tuhé, po zašlehání se sypkým erithritolem se směs stala tekutá a nestuhla ani v lednici. Vůbec nevím co se stalo. Přistoupila jsem tedy k přidání želatiny ‍♀️, které jsem pro změnu dala příliš takže mohla klidně odkřáčet z pracovní desky sama Ale u nás se sní všechno. Příště už to bude na jedničku

Lucka

14 května, 2021

Mám velkou radost, že řezy chutnaly a beru jako mega pochvalu, že se do nich chcete (i přes neúspěch s krémem) pustit znovu ❤️
To mascarpone mě mrzí 🙁 Nejste první, kdo to zmiňuje. Absolutně netuším, v čem by mohl být zádrhel. Někdy je to vaření holt jak malá chemická laboratoř – stačí nepatrná drobnost a výsledek je úplně jiný. A občas tu drobnost odhalit dá pěknou fušku 😀
Moc doufám, že napodruhé už řezy vyjdou dokonale ❤️

Jana

27 května, 2021

Řezy jsem pekla minulý víkend – byly opravdu výborné.

Lucka

28 května, 2021

Děkuju za vložení komentáře. Mám velkou radost, že se řezy povedly a chutnaly ❤️

Mirka

30 července, 2021

Výborný recept Druhý den, po odležení, byl ještě lepší Zdobila jsem zakysanou smetanou a višňovou LC marmeládou – višně a čokoláda jsou dokonalá kombinace, vřele doporučuji

Lucka

30 července, 2021

Super varianta, moc díky za tip ❤️ Mám radost, že se řezy povedly a chutnaly 🙂

Jana

13 října, 2021

Prosím, lze jako sladidlo použít i čekankový sirup, prosím???
Děkuju za odpověď

Lucka

13 října, 2021

Jani, vy se mě na čekankový sirup ptáte již podruhé, u jiného receptu 🙂 Osobně ho příliš nepoužívám a v tomto konkrétním receptu jsem ho nevyzkoušela, takže za výsledek nemůžu ručit. Ale pokud ho nedáte moc (přeci jen je to tekuté sladidlo, tak aby se nenarušila hustota těsta), mohlo by to fungovat. To platí i pro další recepty. Ony jsou ty další alternativy slazení schované v tom “aj.” za sladidly. Ale všechny varianty vyzkoušené nemám 🙂

Kaja

29 října, 2021

Jednoduchý, rychlý a tááák dobrý recept, že zbytek, do rána v lednici asi nevydrží Moc děkuji!

Lucka

30 října, 2021

Já děkuju ❤️ Nic mě netěší víc, než když si někdo pochutná a trochu si prosvětlí den 🙂

Jana

4 listopadu, 2021

Luci, delam mlecny rez uz snad 5 let a vcera jsem zapomela slehat bilky a zloutky zvlast :)))) jako obcas nejak zmenim napln, ze pridam boruvky, maliny nebo tak (i kdyz original je asi nejlepsi), ale vcera jsem musela premyslet, co s testem, tak jsem do nej soupla par lzic arasidove mouky a suprcupr to vypalilo! Jako nadychanost jsem necekala stejne, ale uplne splaskly to nebylo taky, ale chutove to nebylo vubec spatny 🙂 tak chci podekovat za stalici, kterou lze zachranit, obmenovat a vzdy bude mnam!

Lucka

5 listopadu, 2021

Ale to věřím, že to vůůůůůbec nebylo špatný ❤️ Moc děkuju za tip na obměnu receptu 🙂
Mám velkou radost, že řezy chutnají ❤️

Tereza

1 prosince, 2021

Dobrý den, v komentářích jsem nenašla, je nutné to sladidlo, nebo mohu použít na osazení flavdrops? Děkuji

Lucka

1 prosince, 2021

Dobrý den, k oslazení použijte, co jste zvyklá. Pro konzistenci těsta to důležité není.

Romana Mikešová

9 března, 2022

luxus

Lucka

10 března, 2022

❤️

albína

18 března, 2023

docela jednoduché, ale těsto dost vlhké po upečení. ale podařilo se mi srolovat. Mám s toho roládu, estetický nic moc, ale chuťově výborná

Lucka

19 března, 2023

Těsto by nemělo být ve výsledku vlhké. To mě mrzí, že se řezy úplně nepovedly 🙁 Pokud je budete ještě někdy připravovat, zkuste těsto péct o malinko déle. Velmi důležitá je i pevnost bílkového sněhu.
Každopádně mám radost, že chuťově se roláda povedla a pochutnala jste si ❤️

Všechna pole jsou povinné pro zveřejnění hodnocení.

Vaše hodnocení:

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Nákupní košík0
Košík je prázdný!
Pokračovat v nákupu
0