![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2014/09/DSC0154.jpg)
Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
18 Recenzí / komentářů
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
4 července, 2018
Mám velkou radost, že chutnalo 🙂 I pejskovi <3
Ptolemai
19 února, 2019
Proč mít k filmu brambůrky, když můžete mít luxusní křidélka! 🙂
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
19 února, 2019
Haha, tak tomuhle říkám bezva komentář! Děkuji. 🙂
Drahomíra
4 dubna, 2019
Boží recept, dámy měly křidélka pánové více masa stehýnka. Děkuji
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
4 dubna, 2019
Já děkuju za pochvalný komentář 🙂 Mám velkou radost, že chutnalo ❤️
Jana Křivánková
14 června, 2019
Je mi 14 a je super že se můžu učit připravovat maso na rychlých, snadných a velice dobrých receptech. Moc mi chutnají.
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
14 června, 2019
Jani, to mám velkou radost, že se ti recepty líbí a že podle nich chutná 🙂 Držím palce s učením vaření, ať to jde hezky od ruky <3
Zorka
15 ledna, 2021
Dobrý den, recept peču už dva roky, a je to tutovka :)!
Ale nikdy jsem vlastně nic neodřezala a z prvního kroku pořád nechápu jak přesně na tři části? Je možné to nějak podrobněji ilustrovat?
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucka
15 ledna, 2021
Dobrý den, to mám mega radost, že už tak dlouho podle receptu chutná ❤️
Ono to krájení křídel není úplně nutné, ale osobně to tak mám nejraději, protože se mi pak lépe jí 🙂
Křídla mají tři části, oddělené klouby. Ta nejtenčí obsahuje vlastně jen kosti a kůži, proto se nejrychleji spálí a moc se jíst nedá. Proto ji odkrajuju a používám na vývar. Zbylé dvě už maso mají.
Prostě to esko, jak křídlo vypadá, přeříznu ve 2 ohybech (kloubech) a vzniknou 3 části. Doufám, že se mi to podařilo popsat alespoň trošku srozumitelně. Jde to strašně těžko 😀
http://www.moje-dobroty.cz/wp-content/uploads/2012/07/kuec-kdlo.jpg
Vlastik
19 ledna, 2021
Včera jsme si je s přítelkyní k vínku a jsou opravdu luxusni mohu jen doporucit
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucka
19 ledna, 2021
Moc děkuju za vyzkoušení receptu a komentář. Mám velkou radost, že vám chutnalo ❤️
Martina
22 listopadu, 2021
Poprvé boule až za ušima a tak je jdu udělat znova. Pochutnali si i drobci. Perfektní recept jako každý od Vás.
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucka
22 listopadu, 2021
Chutnalo? To mám radost! ❤️ U nás doma je to jeden z nejvíc oblíbených receptů vůbec, tak mám velkou radost, že jste si také pochutnala 🙂 A také potěšila milá pochvala, děkuju ❤️
Pavlína
8 ledna, 2022
Dobrý den, moc děkuji ta tento skvělý recept! Dnes jsem na něj narazila úplnou náhodou a byla to opravdu lahoda 🙂 Milujeme ostré, takže lžička chilli nesměla chybět 😉 Jinak možná malá poznámka – strašně záleží, jaké maso člověk koupí… Bohužel jsem měla křídla z Lidlu a ta pustila hodně vody. U těchto “supermaketových” mas proto doporučuju snížit množství přidané vody. Ale ve výsledku to zas až tak nevadilo, i na vzniklé omáčce jsme si pochutnali 🙂
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucka
8 ledna, 2022
Dobrý den, děkuji za milý komentář. Mám velkou radost, že jste si pochutnali ❤️
S tou poznámkou máte naprostou pravdu. Kromě kvality masa také záleží na konkrétní troubě, velikosti pekáčku (a tudíž prostoru mezi křídly) a mnoha dalších věcech. Vaření je občas pěkná alchymie 😀
Zora
24 července, 2024
Zdravím, peče se prosím tradičně, nebo horkovzduchem?
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucka
24 července, 2024
Zdravím 🙂 Bude hodně záležet na konkrétní troubě a jejím výkonu, ale osobně používám horkovzduch.
Šárka
3 července, 2018
Naprostý luxus! Byla jsem sama doma tak jsem se nemusela s nikým dělit. Tedy trošku s pejskem. 🙂