Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
24 Recenzí / komentářů
Lucie
22 února, 2016
To mě moc těší, že se sekaná povedla a chutnala.
maticka90
17 června, 2016
Sekanou jsem dlouho nejedla, nechutnala mi, tohle je ovšem jiná káva – nejvíc nejlepší.
Lucie
18 června, 2016
Tolik chvály, úplně se červenám 🙂
Sisina
26 července, 2016
Dobrý den, můžu vynechat vejce? Bude to držet pak pohromadě? Děkuji
Lucie
26 července, 2016
Bude, nicméně to už nebude mít tak typickou chuť a jemnou konzistenci. Ale výborné to bude pořád, nebála bych se toho.
Lenka
6 srpna, 2017
Dnes jsme s pritelem hledali inspiraci na veceri.
Par receptu uz jsem od vas vyzkousela a tahle sekana opravdu nezklamala! Priste vyzkousim jeste se susenymi rajcaty jak pisete ,a myslim ,ze to bude naprosta pecka! Doma dodrzujeme bezlepkovou dietu a low carb a tady jsem konecne nasla spousty krasnych receptu. Dekuji za ne a jen tak dal ☺️
Lucie
6 srpna, 2017
To mám velkou radost, že se sekaná povedla a vy jste si pochutnali. Ohromně mě motivuje pokračovat v tom, co dělám, když vidím, že jsou pro někoho moje recepty inspirací 🙂 Moc děkuju.
Ivana
16 listopadu, 2017
Luci, mohu se prosím zeptat, jak dlouho byste dělala v pomalém hrnci na L? Díky a ať se daří 🙂
Lucie
18 listopadu, 2017
Ivčo, záleží, jak bude sekaná velká. Na kilo bych zvolila asi 6-7 hodin na Low a pak ještě 30 minut dopéct na 180 °C v troubě. Ať chutná 🙂
Katka
6 března, 2018
Sekaná bude zřejmě výborná, podle vzorku z pánve. Jen mi celá praskla a rozšklebila se… Propracovala sem ručně, bouchala s ní o stůl, ale stejně. Aspoň, že to nebude mít vliv na chuť. Ještě, že ji mám jen pro sebe a pro manžela a nečekáme návštěvu…
Lucie
7 března, 2018
To mě mrzí, že praskla 🙁 Občas se to bohužel stane. Ale jak píšete, hlavní je, že bude chutnat 🙂
Veronika Koukolská
12 dubna, 2018
Hledala jsem sekanou bez strouhanky. V naší polovegetariánské a pololowcarb domácnosti je většinou nutné improvizovat, nejinak tomu bylo v případě tohoto receptu 🙂 Měla jsem jen hovězí maso, tak jsem tam přidala na zjemnění trochu olivového oleje – ani jsem nemusela, i tak to pustilo hodně tuku. Doma nikdy nemáme slaninu, takže jsem tam nastrouhala tofu (mělo být uzené, ale až při pečení jsem si všimla, že jsem omylem vzala obyčejné, takže jsem to v podstatě jenom nastavila:D). Ale i tak se sekaná povedla – trochu se rozplácla, ale jen minimálně a vůbec to nevadí, voněla krásně a chutná skvěle! A psyllium jako pojivo funguje bezvadně, vůbec tam není cítit! 🙂
Přidávám si recept do oblíbených, abych ho měla po ruce, až budu zase za sto let vařit maso 😉
Lucie
13 dubna, 2018
Veroniko, to zní skvěle a voní to až sem 🙂 Mám radost, že se sekaná povedla a chutnala.
Michaela
2 března, 2019
Dobrý den, móooc ďakujem za recept. Nikdy by ma nenapadlo dať miesto strúhanky psyllium. Sekaná je výborná, mala velký úspech.
Lucie
3 března, 2019
Dobrý den, jsem moc ráda že chutnalo a mělo úspěch. 🙂
Sára
1 května, 2019
Dobrý den, recept byl výborný, moc děkuji! Můžu se zeptat prosím kolik má celá porce tuků, bílkovin a sacharidů? Moc děkuji.
Lucie
4 května, 2019
Dobrý den, díky za vyzkoušení receptu. Mám velkou radost, že chutnalo. Výživové hodnoty se budou hodně měnit podle konkrétních použitých surovin, ale na 1 porci to vychází přibližně 500 kcal, 28 g tuku, 54 g bílkovin, 7 g sacharidů.
Zuzka
17 července, 2019
Dobrý den. V receptu používáte kečup. Jak je to u W30. Není zakázaný.
Lucie
17 července, 2019
Dobrý den, v receptu je uvedený domácí kečup, s odkazem na recept, který plně vyhovuje pravidlům W30. Další variantou je použití čistého rajčatového protlaku. Máte pravdu, že klasický kupovaný kečup by pravidlům W30 nevyhovoval.
Petra
5 března, 2021
Nejlepší sekaná!!
Lucka
5 března, 2021
S velkou radostí čtu, že chutná ❤️ Moc děkuju za komentář.
Ale jak tak teď koukám na fotku, tak by zatraceně potřebovala přefotit. Asi vím, co budu někdy brzy jíst 😀
Vláďa
10 července, 2022
Sekaná výborná, krásně šťavnatá 🙂 Jen té vypečené cibulky jsem nedosáhnul, zůstala bílá, jako syrová, kůrčička taky nee. Měřil jsem jádro teploměrem a nechtěl jsem, aby se vysušila, tak už jsem jí tam radši déle nenechával. Tak snad napodruhé se zadaří o trošku lépe 🙂
Lucka
11 července, 2022
Mám radost, že se sekaná povedla a chutnala vám ❤️
Bílá neupečená cibule mě překvapuje. Těžko takhle na dálku odhadovat “zakopaného psa”, ale jako první mě napadá příliš hrubé nakrájení, nižší teplota v troubě, málo tuku nebo vypečené šťávy.
Vyloženě křupavá kůrka na téhle sekané není. Přeci jen chybí běžně přidávaná strouhanka nebo namočené pečivo, zkrátka lepek 🙂 Ale velkou část odvede ta pikantní směs na potření.
blongie007
22 února, 2016
Super…. Jako vždy… Furt jsem dělala maso jen bez vajíčka, abych nemusela strouhanku a to Psylium mě nenapadlo. Je to bomba a byla fakt moc dobrá. Už nebudu dělat jinak ani rodině. Šťavnatá, pevné držící, nedroliva… <3