Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
36 Recenzí / komentářů
Lucie
13 října, 2018
Přiznám se, že cornish pasties jsem neznala, takže jsem hledala, o co jde, a máte pravdu, že je to podobné 🙂
Honza
31 října, 2018
Šel by případně čedar nahradit jiným sýrem?
Lucie
31 října, 2018
Nezkoušela jsem, ale fungovat by to mělo.
Karla
4 listopadu, 2018
Dnes jsem dělala k obědu a moc dobré, jen jsem neměla ml.maso, tak jsem to naplnila směsí z šunky, hříbků a druhé tuňákem. Mňamina, jste bohyně, tato kombinace by mě nenapadla a měla jsem trochu strach, jak to bude držet, ale v pohodě. Díky, že jste.
Lucie
4 listopadu, 2018
Varianty s šunkou a hříbky a druhá s tuňákem zní naprosto úžasně. Až se mi sbíhají sliny 🙂
Díky za vyzkoušení receptu, i když jste mu na začátku ne úplně věřila. Mám radost, že se taštičky povedly a že chutnaly <3
Veronika
5 listopadu, 2018
Můžu se zeptat, nemůžu mléčné výrobky, myslíte, že to půjde i bez sýrů?
Lucie
5 listopadu, 2018
To si bohužel nemyslím, sýr má v tomto receptu zásadní funkci – taštičky díky němu lépe drží pohromadě.
Kateřina
2 prosince, 2018
Recept vynikající, ale příprava mi rozhodně netrvala 15 minut, nýbrž minimálně hodinu, protože strouhat tu potvoru dýni je vážně zážitek na dlouhou dobu a myslím, že moje levačka si připadá jako po maratonu 🙂 Ale jinak moc dobré
Lucie
3 prosince, 2018
Chápu, že bez použití krouhacího robota musí být příprava náročná 🙁
Ale mám radost, že chutnalo <3
Petra
29 ledna, 2019
Vynikajici, a se salatem a avokadovou salsou to bylo moc chutne. Detem to strasne chutnalo. Diky za recept
Lucie
29 ledna, 2019
To mám velkou radost, že doma chutnalo. Pokud to prošlo u dětí, obstálo to před nejpřísnějšími food kritiky 😀 Moc díky za komentář 🙂
Dana čížková Horáková
29 ledna, 2019
Dobrý den prosím neví co je krémový sýr děkuji
Lucie
30 ledna, 2019
Dobrý den, jedná se o měkký smetanový sýr, něco jako Lučina. Například Philadelphia (najdete ji ve všech větších obchodech), nebo Goldessa z Lidlu.
Jana
4 února, 2019
Dobrý den Lucko,
do tohoto receptu jsem šla s tím, že jej zkusím, hodně mi pomohly recenze. Já totiž dýni nemusím, ale vyzkoušela jsem už od Vás několik receptů a všechny mi natolik chutnaly, že jsem tomuto nedala nic jiného než důvěru :-). A dojem? Nevím, co mám napsat dříve. Už když jsem si připravovala masovou směs, jsem si říkala, že bych ji snědla na posezení a určitě ji někdy v budoucnu použiju na nějakou “topinku”. “Těsto” z dýně a květáku vůbec není cítit po dýni a květáku, což by pro některé mohlo být dopředu odpudivé, je mile prolnuto chutí masové směsi a sýru, za mě opravdu palec nahoru. Toto jídlo považuji za top recept, který připravím, až budu hostit návštěvu či na nějakou návštěvu půjdu. A škoda, že je manžel na několikadenní služební cestě, hned by dostal jako člověk závislý na průmyslově zpracovaných potravinách povinně ochutnat a jsem si jistá, že toto by mu chutnalo :-). Děkuji moc za úžasný recept.
Lucie
5 února, 2019
Dobrý den, Jani,
musím přiznat, že komentáře, kdy někdo překoná počáteční obavy a nakonec mu chutná, mě neskutečně těší <3 Protože to je mega pochvala receptu! Moc díky za jeho vyzkoušení a za milý komentář 🙂
Kathi
8 února, 2019
Ahoj, musela jsem si recept trošku přizpůsobit (nebyl Čedar, takže Gouda, nebyl římský kmín, tak jiné koření). Nicméně je to fakt super. Manželovi to tak chutnalo, že se prý do přípravy příště zapojí, aby mě motivoval taštičky brzy udělat znovu. Tak děkujeme
Lucie
9 února, 2019
To já děkuji za vyzkoušení receptu a sdílení jeho obměny. Mám velkou radost, že chutnalo <3
Jitka Nováková
23 dubna, 2019
Dobrý den Lucie,
Váš recept jsme si trochu upravili. Tedy, chtěli jsme udělat řízky, ale nechtěli jsme je obalovat klasicky v trojobalu, ale vyzkoušeli jsme obalovat v máslové dýni. Musím říct, že něco tak dobrého jsem snad v životě nejedla. Je sice pravda, nebylo to tak křupavé, jako klasické řízky, ale právě ta chuť dýně, to nahradí. Jinak děkujeme (s manželem) za inspiraci Vašimi recepty. Neuměla jsem si představit vařit bez mouky. Ale jak je vidět, dle Vašich, receptů, to lze. Ještě jednou děkujeme.
Přeji Vám pěkný den
Lucie
25 dubna, 2019
Dobrý den, Jitko, to je super nápad s tím obalením řízků! ❤️ Moc děkuju za jeho sdílení. Mám velkou radost, že moje recepty jsou pro Vás inspirací a že podle nich chutná. Mějte se krásně a ještě jednou děkuji.
Anna Suchánková
7 září, 2019
Dobrý den paní Lucko, chtěla bych se zeptat kolik stojí kuchařka s těmito recepty. Děkuji za odpověď.
Lucie
7 září, 2019
Dobrý den, Anno, přímo tento recept v žádné kuchařce není. Ale spoustu jiných najdete v mých e-kuchařkách https://paleosnadno.cz/kucharka/ nebo tištěné kuchařce https://paleosnadno.cz/vonava-kucharka/
Cena je závislá na tom, kterou konkrétně zvolíte. Vše najdete na uvedených odkazech.
Děkuji za komentář a zájem o kuchařku 🙂
haf
12 října, 2019
Recept je vynikající, jen se mi nechtělo dělat taštičky – tak jsem dala na vyšší plech půlku zeleninové směsi, pak maso a zakryla druhou půlkou zeleniny. Skvělá variace na lasagně. A e-kuchařky už mám doma, díky.
Lucka
12 října, 2019
Zajímavý tip na obměnu. Moc děkuju za jeho sdílení 🙂
Děkuji za objednávku e-kuchařek. Doufám, že podle nich bude chutnat <3
Lusillka
7 března, 2020
Vynikajici! Pritel, ktery low carb nedrzi I vlastne ja, oba jsme byli skepticti. Říkám ma to skvěle recenze jdu do toho a vyplatilo se. Ale te prace uff … na dyni mám strouhaciho robota, i tak jsem měla kapku strach, aby to utahl. Květák však byl peklo musela jsem po ruzickach házet na roztocene noze do mixeru na smoothie a neustále vysypavat. Jak drtite květák vy Luci? Ponornym mixerem jsem ještě přemýšlela …
Lucka
8 března, 2020
Mám velkou radost, že chutnalo ❤️ Máte pravdu, že příprava není úplně nejjednodušší. Ale s vhodným přístrojem to celkem jde 🙂
Osobně v kuchyni používám základního robota s různými nástavci. Úplně nejčastěji krouhací (na strouhání) a pak sekáček (food procesor). Ponorný mixér se dle mého na zeleninu moc nehodí. Vznikne z ní pak spíše kaše 🙁
Ivana
6 dubna, 2020
Ahoj, vyzkoušela jsem, vynikající…. květák jsem nahradila kedlubnou a místo placiček vééélikou placku:-), určitě zařadím do jídelníčku. Příště zkusím na místo rajského protlaku, dát do masa kysané zelí, nějak mi to blesklo v hlavě, že by to mohlo být dobré, když jsem ochutnávala první kousek :-))))).
Lucka
6 dubna, 2020
Ahoj, to mám velkou radost, že chutnalo ❤️
Díky za vyzkoušení receptu a za skvělý tip na obměnu. Se zelím to bude určitě výborné! 🙂
Petra
6 října, 2020
Vyborne!!!!! Všichni jsme si pochutnali a taštičky držely, i když jsem si v tom moc nevěřila :))))
Diky!!!
Lucka
6 října, 2020
To moc ráda čtu, že se taštičky povedly a vy jste si pochutnali ❤️ Děkuju za vyzkoušení receptu a za milý komentář 🙂
Cecília Polková
18 října, 2020
Trochu náročnejšie na prípravu, ale výsledok stojí za to. Sú naozaj veľmi chutné. Ďakujem za inšpiráciu. Pošlem aj foto, ak sa mi to podarí.
Lucka
18 října, 2020
Máte pravdu, že příprava nějaký čas zabere 🙂 Ale ten výsledek stojí za to, přesně jak píšete. Mám velkou radost, že chutnalo ❤️
Petra Válková
11 ledna, 2021
Dobrý den,
zajímá mě, jestli se květák musí vařit, než se rozdrtí?
Díky za odpověď.
Lucka
11 ledna, 2021
Dobrý den,
ne, květák dopředu není potřeba vařit. Drtí se syrový.
Takový důležitý krok bych v receptu vždy vypsala, pokud by byl potřeba 🙂
Doufám, že se taštičky povedou a budou chutnat ❤️
Veronika
14 listopadu, 2021
Zní to velmi chutně asi to někdy zkusím. Nicméně příprava 15 minut se mi nějak nezdá…
Lucka
14 listopadu, 2021
Máte pravdu, že reálná doba přípravy bude asi o něco delší. Upravuji 🙂 Konkrétní čas ale bude velmi záležet na tom, zda někdo strouhá zeleninu ručně, nebo má k dispozici robota.
Andrea
13 října, 2018
To je trochu jako Cornish pasties, jen v té masové směsi je tuřín 🙂