Už nikdy vám žádný nový recept neuteče
Nechte mi tu na sebe e-mail a já vám dám vědět, až pro vás vymyslím další šťavnatý recept nebo se něco nového šustne u mě na stránkách. Pokud vás recepty přestanou zajímat, můžete se kdykoli odhlásit.
6 Recenzí / komentářů
Lucka
7 dubna, 2021
Máte pravdu, že když má člověk domácí ředkvičky, je škoda lístky vyhazovat. U těch kupovaných ta svěžest už většinou chybí a s chemickým ošetřením to asi taky nebude úplná sláva.
I když bych je přímo do této pomazánky nepoužila (proto je radím odříznout), hodí se skvěle třeba do salátů, na přípravu pesta, dokonce se z nich dá udělat i polévka 🙂
Eva
7 dubna, 2021
Mňam
Lucka
7 dubna, 2021
❤️
Zuzana
8 dubna, 2021
Vždycky se Pm co je jedna porce ?
Lucka
8 dubna, 2021
V tomto případě je 1 porce polovina pomazánky připravené přesně podle receptu (je to uvedené u výživových hodnot).
Připravíte pomazánku z množství surovin uvedených v rozpise, rozdělíte ji na poloviny a každá bude mít dané výživové hodnoty.
Uvádění výživových hodnot na 100 g se bráním – protože ne každému výsledná gramáž vyjde stejně (je to různé u různých receptů, ale tady třeba stačí víc či méně vymačkat ředkvičky a už to na gramy nebude vycházet).
Vláďa
7 dubna, 2021
Nepřišel jsem na jediný důvod, proč vyhazovat lístky z ředkviček (kromě starých, zvadlých…). Jsou příjemně štiplavé a na tuhle pomazánku skvělé