Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
14 Recenzí / komentářů
Lucka
7 dubna, 2021
Máte pravdu, že když má člověk domácí ředkvičky, je škoda lístky vyhazovat. U těch kupovaných ta svěžest už většinou chybí a s chemickým ošetřením to asi taky nebude úplná sláva.
I když bych je přímo do této pomazánky nepoužila (proto je radím odříznout), hodí se skvěle třeba do salátů, na přípravu pesta, dokonce se z nich dá udělat i polévka 🙂
Eva
7 dubna, 2021
Mňam
Lucka
7 dubna, 2021
❤️
Zuzana
8 dubna, 2021
Vždycky se Pm co je jedna porce ?
Lucka
8 dubna, 2021
V tomto případě je 1 porce polovina pomazánky připravené přesně podle receptu (je to uvedené u výživových hodnot).
Připravíte pomazánku z množství surovin uvedených v rozpise, rozdělíte ji na poloviny a každá bude mít dané výživové hodnoty.
Uvádění výživových hodnot na 100 g se bráním – protože ne každému výsledná gramáž vyjde stejně (je to různé u různých receptů, ale tady třeba stačí víc či méně vymačkat ředkvičky a už to na gramy nebude vycházet).
Renata
23 ledna, 2022
Pomazánka je vynikající. Já ji pro sebe nesolila, niva mi ji osolila pro mne dostatečně. Manželovi moc chutnala a žádá si opakování. Navrch jsem dala nať z cibulky. Na chlebiku low carb luxusní snídaně. Díky za dobrý námět
Lucka
23 ledna, 2022
Moc ráda čtu, že jste si doma na pomazánce pochutnali. To mi vždy udělá velkou radost ❤️ Díky za komentář.
Věra
30 března, 2022
Pomazánka je boží mňam
Lucka
1 dubna, 2022
Díky za komentář 🙂 Mám radost, že jste si pochutnala ❤️
Jiřina
1 dubna, 2022
Super pomazánka chutná opravdu skvěle
Lucka
2 dubna, 2022
Mám radost, že jste si pochutnala ❤️ Díky za komentář.
Mila
19 dubna, 2022
Pomazánka je skvělá a Niva jí dostatečně osolila na běžnou snídani,ale pokud ji dělám třeba jako pohoštění k pivečku tak trochu víc osolím. Díky za skvělý recept.
Lucka
20 dubna, 2022
Já děkuji za milý komentář ❤️ Mám radost, že vám pomazánka chutná 🙂
Vláďa
7 dubna, 2021
Nepřišel jsem na jediný důvod, proč vyhazovat lístky z ředkviček (kromě starých, zvadlých…). Jsou příjemně štiplavé a na tuhle pomazánku skvělé