Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
12 Recenzí / komentářů
Lucie
20 listopadu, 2017
Dobrý den, bohužel přesně neporadím. U nás se vždycky moc rychle snědly 🙂 V lednici ale podle mého vydrží v krabičce cca 14 dní.
Marcela
27 listopadu, 2018
dobrý den,může se použít datlová pasta?děkuji
Lucie
28 listopadu, 2018
Dobrý den, ano, pasta by měla fungovat v pohodě.
Bohumila
6 prosince, 2019
Dobrý den, na kolik stupňů péct? Nějak to v receptu nevidím. Díky 🙂
Lucka
6 prosince, 2019
Dobrý den, no vidíte to! Chybička se vloudila 🙁 Doplním. 170-180 °C podle typu trouby
Gabriela
16 prosince, 2020
Dobrý den, prosím, “1 kokosového mléka” znamená jedna lžíce, nebo jedna celá plechovka? Děkuji
Lucka
16 prosince, 2020
Dobrý den, děkuji za upozornění. Při úpravách došlo omylem ke smazání množství. Už jsem to opravila. Je to “cca 1 dcl”. Ještě jednou děkuji za upozornění 🙂
Gabriela
16 prosince, 2020
Děkuji! 🙂 Nevím, kde se zase stala chyba, ale těsto mi vůbec nedrželo.. Když jsem vykrojila, tak se rozpadalo. Možná nechat uležet v lednici přes noc? JInak nevím…
Lucka
17 prosince, 2020
Takhle na dálku se bohužel jen velmi těžko odhaduje, v čem by mohl být problém. Ale obecně s bezlepkovými ořechovými moukami je práce vždy těžší než s tou klasickou. Díky absenci lepku těsto hůře drží pohromadě. To platí zejména u té kokosové, která extra saje a je extrémně suchá.
Trošku by mohlo pomoct přidání dalšího tuku a malinko vaječné hmoty (přece jen je každé vejce o pár gramů jinak velké). A také vámi zmiňované odležení v lednici. Jen se to zase nesmí přehnat, protože kokosový tuk rychle tuhne a těsto se pak láme.
Trošku alchymie, já vím 🙂
Gabriela
17 prosince, 2020
Děkuji, Lucko. Já fakt nevím no… Ještě se chci zeptat – je v pohodě používat klasický ruční mixér nebo robot? Mám Sencor mixér 1000 w, předtím jsem měla jiný, ale podobný… Ale teď jsem zkusila ruční a datle mi v něm šly rozmixovat celkem složitě, poslední datli jsem tam cpala zuby nehty mezi ty nože, na několikrát. Kešu oříšky zase nešly moc v tom stolním. Máte zkušenost? Děkuji..
Lucka
18 prosince, 2020
Konkrétně bohužel neumím poradit 🙁 Každý výrobek je malinko jiný, s jiným výkonem, i od té samé značky, a nabídka je tak široká, že se v tom člověk až ztrácí.
Obecně ale ruční ponorný mixér používám spíše na větší množství tekutějších surovin. Na ty sypké ve větším množství elektrický sekáček, v menším pak elektrický mlýnek na kávu.
Alena
20 listopadu, 2017
Dobrý den, jak dlouho se sušenky dají skladovat?