Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
11 Recenzí / komentářů
Lucie
15 února, 2016
Evi, slibuju, že ti ještě tenhle recept speciálně připravím ještě jednou. Mám totiž obrovskou radost, že ti tak chutnal 🙂
evapavlikova
15 února, 2016
Lucko, ses zlata 🙂 Byl fakt super.
Anneli
10 července, 2018
Jedna z věcí, kvůli které se těším na vánoce <3
Lucie
11 července, 2018
:-* Pustíš se do jejich přípravy?
jarka
31 ledna, 2019
Dobrý den.. Chtěla bych se zeptat. Opravdu jen 10g kokosové mouky?? Dékuji
Lucie
31 ledna, 2019
Dobrý den, ano, opravdu jen 10 gramů. Kokosová mouka extrémně hodně saje, takže je jí potřeba mnohem menší množství, než bývá obvyklé u jiných druhů.
Šárka
9 prosince, 2021
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho vydrží, tedy za předpokladu, že se hned nesni 🙂 a jak se skladují? Dekuji. Šárka
Lucka
11 prosince, 2021
Dobrý den, určitě skladovat v chladu, lze i zamrazit.
Jak dlouho vydrží, vám úplně přesně neřeknu, protože se u nás doma vždycky rychle sní. Ale při dobrém zabalení, aby povrch neokoral, a udržení v chladu odhadem tak týden až dva 🙂
Irena Valentová
20 prosince, 2022
Dobrý večer, co použít místo čokolády?
Lucka
20 prosince, 2022
Dobrý večer, čokolády je v receptu sice jen trošku, ale pomáhá tomu, aby náplň lépe ztuhla. Proto si nejsem úplně jistá, jakou funkční náhradu doporučit. Napadá mě pouze kakao.
Umím si představit i jemně rozemleté ovoce sušené mrazem. Ale s tím bych spíš zkombinovala polovinu té bílé směsi a nahradila tím datlovou náplň.
evapavlikova
15 února, 2016
Tohle je vynikajici, ochutnavala jsem.