Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
13 Recenzí / komentářů
Lucie
22 března, 2018
Dobrý den, nezkoušela a ani bohužel nemyslím, že by to fungovalo. Zkoušela jste mandlovou mouku místo kokosové? Kokosová hodně saje, je suchá, drolivá. Mandlová ve výsledku připomíná piškotové těsto. V kombinaci s ovocem (jablka, hrušky aj.) či zeleninou (cuketa, červená řepa, dýně) je skvělá.
Lenka
22 března, 2018
Mockrát děkuji za odpověď. Mleté mandle taky používám, ale nemám je tak jemné…. Zkusím najít nějaký recept na piškotové těsto z mandlové mouky a uvidíme, co z toho vznikne 🙂
Lucie
23 března, 2018
Tak pak dejte vědět. Držím palce 🙂
Ivana
20 října, 2018
Dobrý den, včera jsem zkoušela. Chutově pecka, ale moc se mi nepovedlo těsto. Žloutková směr byla strašně řídká a at jsem se snažila sebevíc, vždy se po vymíchání s bílkem část tekutiny uvolnila, při lití na plech byla někde část úplně tekutá a jinde hezké těstíčko. Upeklo se, ale žloutky klesly na spodek a vytvořily žlutý film a docela se manipulaci trhalo. Jakou má mít správně konzistenci? Nevím, kde se mohla stát chyba. A ještě jedna věc, používáte klasický velký plech, nebo nějaký menší? Děkuji,Ivana.
Lucie
21 října, 2018
Dobrý den, to mě mrzí, že se těsto nepovedlo. Bohužel mě nenapadá, v čem by mohl být zádrhel. Těsto by mělo být řidší, taková spíše pěna, ale nemělo by vyloženě téct.
Plech mám spíše menší.
Ivana
22 října, 2018
Zkusím žloutky déle mixovat. Děkuji.
Bara
23 září, 2020
Dobry den, dnes jsem narazila na tenhle recept na strankach a jelikoz si rada ukladam recepty, tak jsem se ho snazila najit i v aplikaci v mobilu a dat si ho do oblibenych. Ale at hledam jak hledam, tak ho v aplikaci nenachazim. Jak je to mozne?
Lucka
23 září, 2020
Dobrý den, děkuji za projevený zájem o recept. Do aplikace se recepty přidávají postupně a ne všechny, které jsou na stránkách, jsou už v aplikaci zveřejněné.
Zrovna tento recept teprve na přidání do aplikace teprve čeká 🙂
Terka
18 prosince, 2020
drží to i bez želatiny, ta náplň? moc dík
Lucka
18 prosince, 2020
Vyloženě tuhý krém to není, ale drží. Má konzistenci něco jako pribiňáček 🙂
Andy
29 dubna, 2021
Nedobrý recept :/ žloutky předpokládám vyšlehat a ne rozmixovat :/ těsto tekutá kejda, 30 minut moc :/ krém jsem asi podelala špatným tvarohem, ale taky moc tekutý :/ za mě neee
Lucka
29 dubna, 2021
Díky za zpětnou vazbu. Mrzí mě, že se recept nepovedl 🙁
Žloutky se skutečně mixují, samozřejmě by to šlo i vyšlehat, ale bylo by nutné najemno nastrouhat čokoládu.
Každá trouba peče trošku jinak, proto je nutné si recept případně upravit. Na celkovou dobu pečení bude mít vliv i konzistence těsta.
Jaký tvaroh jste použila? Jeho hustota a tučnost bude důležitá pro krém i samotné těsto. Nejlepší je ten balený, ne z vaničky.
Lenka
22 března, 2018
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli jste nezkoušela použít tento recept do formy, např. na velikonočního beránka (i když bude tmavý)? Hledám recept na beránka, ale přítelovy “náhražky” mouky jako např. kokosová v dezertech moc nejedou a tento recept mi připadá, že by mohl projít 🙂
Děkuji za odpověď, Lenka