Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
7 Recenzí / komentářů
Zuzana
8 dubna, 2017
Naprosto dokonalé 🙂
Lucie
8 dubna, 2017
To mám radost, že chutnalo 🙂
Mac
21 září, 2019
Dobrý den, ničím nepodlévat?
Lucka
22 září, 2019
Dobrý den, ne, není potřeba. Při takto nízké teplotě se maso nespálí, naopak všechny suroviny pustí dostatek potřebné vláhy samy.
Vierka
23 února, 2022
Dobrý deň, ak by som to chcela piecť cez noc, ale dopredu viem, že to budem kontrolovať až po 8 hodinách, dať to piecť na tých 100 stupňov alebo radšej použiť ešte nižšiu teplotu?
Lucka
24 února, 2022
Dobrý den, můžete třeba na 90 °C, ale myslím, že i těch 100 °C bude ok. Jen nesnižujte připravované množství masa (čím menší, tím kratší čas je potřeba).
Marie
9 května, 2016
To vypadá dobře, v sobotu vyzkouším 🙂