
10 Recenzí / komentářů

Lucie
Únor 16, 2016
To jsem ráda, že chutnalo. Já se po tom můžu utlouct 😀 Mimochodem, díky za připomenutí, už vím, co budu vařit

Katka
Srpen 18, 2017
Máme letos spoustu klasických dýní ? Mohou se taky použít místo hokaido ?

Lucie
Srpen 18, 2017
Úplně přesně nevím, jaký druh máte na mysli klasickou dýní, ale mělo by to fungovat se všemi druhy (kromě špagetové) 🙂

Eva Makovická
Září 16, 2017
Vyborny recept na rychly obed nebo veceri. A kombinace dyne s kys.zeli je proste skvela!

Lucie
Září 17, 2017
Přesně tak, nasládlá dýně a kyselé zelí se k sobě naprosto skvěle hodí 🙂

Pavlína
Prosinec 13, 2017
Děkuji za skvělý recept, nenapadlo by mě dýni spojit s kysaným zelí, i když dýně je na mém jídelníčku celkem často. Dávám 100 bodů!!!!

Lucie
Prosinec 13, 2017
Moc děkuji za skvělé hodnocení receptu. Mám velkou radost, že chutnalo 🙂

Hana Breburdová
Březen 22, 2018
Výborné a druhý den ještě lepší! Připomnělo mi to dětství, kdy jsme si v kastrůlku druhý den ohřívali vepřo – zelo – brambory :-).

Lucie
Březen 22, 2018
Hani, mám radost, že chutnalo. Občas jsou nejjednodušší jídla ta nejlepší 🙂

Marcela F. H.
Únor 16, 2016
Vyzkoušela jsem – výborné 🙂 Měla jsem strach, že to zelí bude moc kyselé, ale v kombinaci s dýní nemá chybu 🙂