Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
6 Recenzí / komentářů
Lucie
16 února, 2016
Přesně tak 😉
Miroslav
27 května, 2016
Používáte zelený nebo zralý? Viděl jsem někde recepty na kaši ze zralých plantainů, ale zatím nevyzkoušel.
Lucie
27 května, 2016
Na tenhle recept jedině nezralé, zelené. Kaši z plantainů jsem jedla. Když se dobře ochutí, je to paráda. Hodně receptů na použití plantainů najdete v latinsko-americké kuchyni.
Alena
19 června, 2024
Milá Lucie, děkuji za super recept, jako vždy podrobně napsaný, takže i na poprvé s plantainem se vydaří. Plantainy kupuji zřídka kdy, ale uz podle je podle Vašeho receptu dělám po několikáté. Jsou skutečně výborné.
Lucka
20 června, 2024
Pěkný den, Aleno, děkuji vám za milý komentář 🙂 Mám radost, že jste si na plantainech pochutnala a že vám recept pomohl ve vzájemném seznámení ❤️ A moc děkuju za jejich připomenutí! Už dlouho jsem si je nedělala a asi bych to měla napravit.
Zdeněk Strnad
16 února, 2016
To zní jako skvělá low-sugar verze banánů!
Plantains are members of the banana family, but they are starchier and lower in sugar, which means that when they are ripe, they will still be green in color. If you get them when they are overripe, they may have started to turn yellow or black. While a banana makes a great, raw on-the-go-snack, plantains aren’t usually eaten raw because of the high starch content.