Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
41 Recenzí / komentářů
Lucie
27 března, 2018
Market, moc moc děkuju za komentář 🙂 Mám velkou radost, že chutnalo a že se recept dostal do topky <3
Míša
30 března, 2018
Dnes byly karbanátky k obědu,přidala jsem trochu česneku.Jídlo opravdu luxusní a všem moc chutnalo! Dýňi jsem nedělala,jako příloha byl zeleninový salát.
Lucie
31 března, 2018
Mám radost, že chutnalo 🙂 Kombinace s česnekem a zeleninovým salátem je skvělá.
Camm
31 března, 2018
Dobrota! 🙂 díky za recept,
jenom takový dotaz k výživovým hodnotám, sacharidy počítáte čisté (net carbs)?
Lucie
31 března, 2018
Díky za pochvalu receptu 🙂 Ano, čisté.
Eva
3 dubna, 2018
Lucko, karbanátky jsou výborné!!! Přidala jsem ještě česnek. Těším se na další varianty. Kapustové od Tebe taky nemají chybu .
Lucie
4 dubna, 2018
Evi, to mám radost, že chutnají 🙂
Denča
9 dubna, 2018
Dobrý den Lucko, moc se těším na toto jídlo, ale zaráží mne, že k masíčku nepřidáváte vajíčko? Nebo není třeba tohoto pojidla? 🙂
Děkuji za odpověď, krásný den.
Lucie
9 dubna, 2018
Dobrý den, Denčo, vajíčko opravdu není potřeba, maso drží pohromadě krásně samo o sobě.
Danka
6 července, 2018
Může být i jiné maso než vepřové?
Lucie
8 července, 2018
Může. Ale výsledek bude s největší pravděpodobností dost suchý, vepřové maso bývá nejšťavnatější. Asi bych sáhla třeba po masu z krůtích stehen a to si umlela.
Pavla
27 července, 2018
Dělala jsem dneska karbanátky na víkend k obědu do práce a musím se držet, abych se do nich nepustila ještě dnes. Jeden jsem ochutnala a jsou opravdu výborně. Jsem ráda, že jsem narazila na vaše stránky, recepty vypadají uzasne. A váš chlebik už mi také stydne na lince ☺️
Lucie
28 července, 2018
Mám velkou radost, že vám chutná a že se vám moje recepty líbí 🙂 Takovéhle zprávy mě motivují pokračovat. Moc děkuju za komentář <3
Modruse
28 srpna, 2018
Dnes jsem se, primo na Vase doporuceni Lucko, poprve v zivote rozhodla delat dyni. Kdyz jsem ji rozkrojila, koukala jsem tak vyjevene jako muj bracha, co ve 25 letech uvidel poprve v zivote mraveniste. Protoze vazeni pratele… dyne.. je.. DUTA! To vysvetluje zahadu jejiho pouziti pri Halloweenu. Delala jsem ty pecene mesicky. A ježišmarja mnam. Nejdriv byla po objeveni kvetaku plna lednice kvetaku, pak po cuketach cuket a ted budu potrebovat jeste jednu lednici navic.
Lucie
28 srpna, 2018
😀 Miluju tahle objevování! Je tolik surovin, kterým se člověk tak nějak vyhýbal, když “jedl všechno” a teď nestačí zírat, o jaké lahůdky se zbytečně připravoval <3
Monika
3 září, 2018
Tak tohle je naprosto luxusní záležitost ♥ Vařila jsem už několikrát 🙂 Tohle se jen tak nepřejí
Milada
20 září, 2018
Naprosto vynikají, šťavnaté, luxusní karbanátky. Děkuji za inspiraci. Hned pozvu deti na oběd.
Lucie
21 září, 2018
Mám velkou radost, že vám chutnalo. Moc děkuji za komentář. Užijte si oběd s dětmi 🙂
Paj
11 října, 2018
Výborné jídlo. Začínám s lowcarb jídlem a karbanátky jsou mňamózní. Jsou chutově i lepší než ty typické. Děkuji za top recept 🙂
Lucie
11 října, 2018
Mám velkou radost, že chutnají <3 Masu vždy velmi prospěje, pokud se “nastaví” zeleninou či houbami 🙂
Díky za komentář.
Petra
12 října, 2018
Dobrý den,
včera jsem poprvé zkusila Vaše karbanátky a jsou naprosto luxusní.
Moc děkuji za Vaše skvěké stránky s recepty
Lucie
12 října, 2018
Dobrý den, Petro,
to já děkuju – za vyzkoušení receptu i milou zprávu 🙂 Mám velkou radost, že chutnalo <3
Helča
25 října, 2018
Dobrý den, Lucko, karbanátky pro velký úspěch dělám již potřetí, kombinuji mleté vepřové s hovězím mletým, jsou šťavnaté a jiné už dělat nebudu. Moc Vám fandím, jste pro nás všechny tady velkou inspirací a za to vše velké DÍKY
Lucie
25 října, 2018
Dobrý den, Helčo, mám velkou radost, že chutná. A moc moc díky za milý komentář <3
Ronnie Dee
25 října, 2018
Dneska jsem karbanatky dělala, ale bez dýně. Místo toho jsem jako přílohu udělala květákovou kaši s mrkví a naprosto výborné!
Lucie
26 října, 2018
To zní naprosto skvěle. Mám velkou radost, že chutnalo 🙂
Vendula Lačná
1 listopadu, 2018
Naprosto uzasny recept a super zpudib jak do mych deti dostat zeli. Houby jsem dala hlivu ustricnou a vsem moc chutnalo 🙂
Lucie
2 listopadu, 2018
To mám velkou radost, že vám doma celé rodině chutná. Moc díky za komentář 🙂
Monika
15 ledna, 2019
Lucko chci poděkovat za skvělý recept ,zelí i žampióny milujem a tohle je skvělá kombinace
Lucie
16 ledna, 2019
Moniko, to já děkuju 🙂 Za vyzkoušení receptu a za milý komentář. Mám velkou radost, že chutnalo <3
Petra
19 ledna, 2019
Musím říct, že recept na karbanáky je jednoduchý a výsledek naprosto vynikající 🙂 Moc se mi líbí to jednoduché dochucení. Díky.
Lucie
20 ledna, 2019
Moc díky za komentář, mám radost, že chutnalo. Ono je někdy přílišné dochucování spíš na škodu, nenechají se pak vyniknout základní použité suroviny. Což by zrovna u zelí a hub byla škoda 🙂
Zuzka
23 února, 2019
Opravdu výborné :-)), nedokázala jsem si představit tu chuť hub a kysaného zelí v karbanátku, ale velmi mile překvapila, vřele všem doporučuji!!!
Lucie
24 února, 2019
Mám hroznou radost, že chutnalo. Děkuji za vyzkoušení téhle neobvyklé kombinace 🙂
Věra
16 dubna, 2019
Tyhle karbanátky jsou výborné děkuji za skvělý recept
Lucie
17 dubna, 2019
Já děkuji za vyzkoušení receptu a za komentář 🙂 Mám radost, že chutnalo ❤️
Jirka.c.
5 ledna, 2021
Vyzkoušeno a musím jen chválit. Trochu jsem improvizoval: vepřové s hovězím mleté a stroužek česneku jinak návod v originále super. Díky rád se pokusím podle vás uvařit i jinou lahodu.
Lucka
6 ledna, 2021
Moc ráda čtu, že jste si pochutnal. Protože to mi dělá největší radost ❤️
A to že jste improvizoval, mě těší. Je super, když recept inspiruje k vlastní fantazii 🙂
Doufám, že vás podobně inspirují i další recepty a pochutnáte si na nich.
Dana
18 září, 2021
Dobrý den, Lucko, máte zkušenost dělat karbanátky s čerstvými houbami z lesa? Díky 🙂
Lucka
19 září, 2021
Dobrý den, Dano, to je úplně stejné jako se žampióny. Když se houby dobře vysmaží, aby směs nebyla moc řídká, bude to fungovat skvěle 🙂
Market
26 března, 2018
Dělala jsem bez dýně dnes k večeři. Jen se salátem a musím říci, že to bylo jako vždy delikátní! Přidávám na seznam zamilovaných receptů od LG