![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2018/03/DSC_0068w.jpg)
Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
41 Recenzí / komentářů
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
27 března, 2018
Market, moc moc děkuju za komentář 🙂 Mám velkou radost, že chutnalo a že se recept dostal do topky <3
Míša
30 března, 2018
Dnes byly karbanátky k obědu,přidala jsem trochu česneku.Jídlo opravdu luxusní a všem moc chutnalo! Dýňi jsem nedělala,jako příloha byl zeleninový salát.
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
31 března, 2018
Mám radost, že chutnalo 🙂 Kombinace s česnekem a zeleninovým salátem je skvělá.
Camm
31 března, 2018
Dobrota! 🙂 díky za recept,
jenom takový dotaz k výživovým hodnotám, sacharidy počítáte čisté (net carbs)?
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
31 března, 2018
Díky za pochvalu receptu 🙂 Ano, čisté.
Eva
3 dubna, 2018
Lucko, karbanátky jsou výborné!!! Přidala jsem ještě česnek. Těším se na další varianty. Kapustové od Tebe taky nemají chybu .
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
4 dubna, 2018
Evi, to mám radost, že chutnají 🙂
Denča
9 dubna, 2018
Dobrý den Lucko, moc se těším na toto jídlo, ale zaráží mne, že k masíčku nepřidáváte vajíčko? Nebo není třeba tohoto pojidla? 🙂
Děkuji za odpověď, krásný den.
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
9 dubna, 2018
Dobrý den, Denčo, vajíčko opravdu není potřeba, maso drží pohromadě krásně samo o sobě.
Danka
6 července, 2018
Může být i jiné maso než vepřové?
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
8 července, 2018
Může. Ale výsledek bude s největší pravděpodobností dost suchý, vepřové maso bývá nejšťavnatější. Asi bych sáhla třeba po masu z krůtích stehen a to si umlela.
Pavla
27 července, 2018
Dělala jsem dneska karbanátky na víkend k obědu do práce a musím se držet, abych se do nich nepustila ještě dnes. Jeden jsem ochutnala a jsou opravdu výborně. Jsem ráda, že jsem narazila na vaše stránky, recepty vypadají uzasne. A váš chlebik už mi také stydne na lince ☺️
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
28 července, 2018
Mám velkou radost, že vám chutná a že se vám moje recepty líbí 🙂 Takovéhle zprávy mě motivují pokračovat. Moc děkuju za komentář <3
Modruse
28 srpna, 2018
Dnes jsem se, primo na Vase doporuceni Lucko, poprve v zivote rozhodla delat dyni. Kdyz jsem ji rozkrojila, koukala jsem tak vyjevene jako muj bracha, co ve 25 letech uvidel poprve v zivote mraveniste. Protoze vazeni pratele… dyne.. je.. DUTA! To vysvetluje zahadu jejiho pouziti pri Halloweenu. Delala jsem ty pecene mesicky. A ježišmarja mnam. Nejdriv byla po objeveni kvetaku plna lednice kvetaku, pak po cuketach cuket a ted budu potrebovat jeste jednu lednici navic.
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
28 srpna, 2018
😀 Miluju tahle objevování! Je tolik surovin, kterým se člověk tak nějak vyhýbal, když “jedl všechno” a teď nestačí zírat, o jaké lahůdky se zbytečně připravoval <3
Monika
3 září, 2018
Tak tohle je naprosto luxusní záležitost ♥ Vařila jsem už několikrát 🙂 Tohle se jen tak nepřejí
Milada
20 září, 2018
Naprosto vynikají, šťavnaté, luxusní karbanátky. Děkuji za inspiraci. Hned pozvu deti na oběd.
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
21 září, 2018
Mám velkou radost, že vám chutnalo. Moc děkuji za komentář. Užijte si oběd s dětmi 🙂
Paj
11 října, 2018
Výborné jídlo. Začínám s lowcarb jídlem a karbanátky jsou mňamózní. Jsou chutově i lepší než ty typické. Děkuji za top recept 🙂
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
11 října, 2018
Mám velkou radost, že chutnají <3 Masu vždy velmi prospěje, pokud se “nastaví” zeleninou či houbami 🙂
Díky za komentář.
Petra
12 října, 2018
Dobrý den,
včera jsem poprvé zkusila Vaše karbanátky a jsou naprosto luxusní.
Moc děkuji za Vaše skvěké stránky s recepty
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
12 října, 2018
Dobrý den, Petro,
to já děkuju – za vyzkoušení receptu i milou zprávu 🙂 Mám velkou radost, že chutnalo <3
Helča
25 října, 2018
Dobrý den, Lucko, karbanátky pro velký úspěch dělám již potřetí, kombinuji mleté vepřové s hovězím mletým, jsou šťavnaté a jiné už dělat nebudu. Moc Vám fandím, jste pro nás všechny tady velkou inspirací a za to vše velké DÍKY
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
25 října, 2018
Dobrý den, Helčo, mám velkou radost, že chutná. A moc moc díky za milý komentář <3
Ronnie Dee
25 října, 2018
Dneska jsem karbanatky dělala, ale bez dýně. Místo toho jsem jako přílohu udělala květákovou kaši s mrkví a naprosto výborné!
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
26 října, 2018
To zní naprosto skvěle. Mám velkou radost, že chutnalo 🙂
Vendula Lačná
1 listopadu, 2018
Naprosto uzasny recept a super zpudib jak do mych deti dostat zeli. Houby jsem dala hlivu ustricnou a vsem moc chutnalo 🙂
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
2 listopadu, 2018
To mám velkou radost, že vám doma celé rodině chutná. Moc díky za komentář 🙂
Monika
15 ledna, 2019
Lucko chci poděkovat za skvělý recept ,zelí i žampióny milujem a tohle je skvělá kombinace
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
16 ledna, 2019
Moniko, to já děkuju 🙂 Za vyzkoušení receptu a za milý komentář. Mám velkou radost, že chutnalo <3
Petra
19 ledna, 2019
Musím říct, že recept na karbanáky je jednoduchý a výsledek naprosto vynikající 🙂 Moc se mi líbí to jednoduché dochucení. Díky.
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
20 ledna, 2019
Moc díky za komentář, mám radost, že chutnalo. Ono je někdy přílišné dochucování spíš na škodu, nenechají se pak vyniknout základní použité suroviny. Což by zrovna u zelí a hub byla škoda 🙂
Zuzka
23 února, 2019
Opravdu výborné :-)), nedokázala jsem si představit tu chuť hub a kysaného zelí v karbanátku, ale velmi mile překvapila, vřele všem doporučuji!!!
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
24 února, 2019
Mám hroznou radost, že chutnalo. Děkuji za vyzkoušení téhle neobvyklé kombinace 🙂
Věra
16 dubna, 2019
Tyhle karbanátky jsou výborné děkuji za skvělý recept
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
17 dubna, 2019
Já děkuji za vyzkoušení receptu a za komentář 🙂 Mám radost, že chutnalo ❤️
Jirka.c.
5 ledna, 2021
Vyzkoušeno a musím jen chválit. Trochu jsem improvizoval: vepřové s hovězím mleté a stroužek česneku jinak návod v originále super. Díky rád se pokusím podle vás uvařit i jinou lahodu.
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucka
6 ledna, 2021
Moc ráda čtu, že jste si pochutnal. Protože to mi dělá největší radost ❤️
A to že jste improvizoval, mě těší. Je super, když recept inspiruje k vlastní fantazii 🙂
Doufám, že vás podobně inspirují i další recepty a pochutnáte si na nich.
Dana
18 září, 2021
Dobrý den, Lucko, máte zkušenost dělat karbanátky s čerstvými houbami z lesa? Díky 🙂
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucka
19 září, 2021
Dobrý den, Dano, to je úplně stejné jako se žampióny. Když se houby dobře vysmaží, aby směs nebyla moc řídká, bude to fungovat skvěle 🙂
Market
26 března, 2018
Dělala jsem bez dýně dnes k večeři. Jen se salátem a musím říci, že to bylo jako vždy delikátní! Přidávám na seznam zamilovaných receptů od LG