Už nikdy vám žádný nový recept neuteče
Nechte mi tu na sebe e-mail a já vám dám vědět, až pro vás vymyslím další šťavnatý recept nebo se něco nového šustne u mě na stránkách. Pokud vás recepty přestanou zajímat, můžete se kdykoli odhlásit.
6 Recenzí / komentářů
Lucie
8 května, 2017
Použití pomalého hrnce je skvělá volba. Mám radost, že vám chutnalo 🙂
Katarína
9 dubna, 2018
Naprosto luxusní jídlo. Miluji Hovězí po burgundsku, a i když je tohle bez vína a mouky, na chuti to neubralo. Pochutnal si i manžel. Brusinky tomu daji úžasnou chuť.
Lucie
10 dubna, 2018
Brusinky a hovězí nebo zvěřina je skvělá kombinace, ta vyjde vždycky. Mám radost, že chutnalo 🙂
Petra
29 ledna, 2019
Myslite, ze se daji pouzit I cerstve nebo mrazene brusinky?
Lucie
29 ledna, 2019
Určitě dají. Jen pozor, ty bývají hodně kyselé, takže s nimi raději opatrně.
Katharina
8 května, 2017
Náš dnešní výtečný oběd a opět nelze než poděkovat za další skvělý recept! My jsme pomalili v našem „hrnečku vař“ a prostě „nebe v hubě“ :-))