Už nikdy vám žádný nový recept neuteče
Nechte mi tu na sebe e-mail a já vám dám vědět, až pro vás vymyslím další šťavnatý recept nebo se něco nového šustne u mě na stránkách. Pokud vás recepty přestanou zajímat, můžete se kdykoli odhlásit.
7 Recenzí / komentářů
Daniela
9 února, 2019
Výborný, chutný a extra jednoduchý receptík 🙂
Lucie
10 února, 2019
Moc díky za komentář. Mám radost, že chutnalo 🙂
Zuzka
1 března, 2019
Určitě vyzkouším – napadá mě – co tam zkusit dát i nějaký sýr? 🙂
Lucie
1 března, 2019
Sýr bude fungovat skvěle 🙂
Naďa
12 července, 2019
Dobrý den, úplně nevím jak se slaninou. Když se v obchode podívám na etiketu, vidím tam samá dochucovadla, zvýranovače chuti a další chemické dobroty. Předpokládám, že když je v receptu slanina, jde asi o slaninu domácí nebo?
Díky Naďa
Lucie
12 července, 2019
Dobrý den, Naďo, máte pravdu, že v naprosté většině obchodů se dobrá slanina sežene jen velmi těžko. Ale dá se 🙂 Osobně kupuju slaninu v Marks and Spencer anebo u farmářů či v prémiových řeznictvích (i když i tady je potřeba se cíleně ptát na složení). Pokud seženu nějakou s vyhovujícím složením, koupím si ji do zásoby a zamrazím. Ale zas tak často ji nepoužívám, takže vydrží dlouho. Anebo si ji lze připravit doma, viz třeba můj recept bez uzení https://paleosnadno.cz/recept/domaci-slanina/. I když to není úplně ta klasická slanina, na jakou je většina lidí zvyklá.
Miro Tiro
10 října, 2016
Tohle zvládne u kuchař začátečník, za studena fajn snídaně, když už nechcete denně vajíčka 🙂