Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
8 Recenzí / komentářů
Lucie
16 května, 2016
Já díky za zprávu. Mám radost, že chutnalo
Katka Míková
31 července, 2017
Výborná i bez drubku a bez knedlíčků (měla jsem jen kostry, játra v mrazaku na kámen). Děkuji za recept
Lucie
31 července, 2017
Kaldoun je skvělá polévka. Už se zase těším na podzim, až si ji udělám. Mám radost, že chutnala 🙂
Miskulka
21 února, 2019
Polévku bych uvařila v pomalém hrnci, drůbeží vývar jak dlouho táhnout a kdy vložit drůbky. Děkuji. Chystám se na whole30
Lucie
21 února, 2019
Myslím, že pomalý hrnec je na přípravu této polévky naprosto ideální. Nikdy jsem to ale osobně nezkoušela, takže jen odhaduji čas 6-7 hodin na Low nebo 4-5 hodin na High. Vařila bych kosti i drůbky najednou.
Držím palce s Whole30 🙂
Vera Klarić
10 listopadu, 2024
Mila Lucko, občas neco podle Vašich receptu uvarim a vždy je vynikajici pro celou rodinu.
Ja ale skoro stejne uživam ve čteni Všich uvodu, navodu a rad, na nas, čtenare, prenašite tu vašen, radost z vareni, lasku se kterou to všechno pišete a pripravujete.
Je to velke usili a predkladate nam ho s lehkosti Vam vlastni .
Sledujeme zaplavy ve Španelsku a myslime na Vas i všechny ohrožene obyvatele.
Prejeme Vam hodne radosti a zdravi, at Vam prace i nadale prinaši radost.
Obdivuji Vas.
Lucka
11 listopadu, 2024
Milá Vero, moc Vám děkuji za milý komentář. Ani nevíte, jak moc jste mě potěšila ❤️ Pokud je z mých receptů znát, že miluju všechny ty chutě a barvy, které vaření přináší, mám vážně radost. A jestli se mi tahle láska podaří přenést i někoho jiného, tak se mi daří plnit to, proč jsem s blogováním vůbec začala ❤️
Události ve Španělsku z posledních dní patří k těm, kdy si člověk uvědomí, jak má být vděčný a šťastný za každou minutu, hodinu, den, kdy je zdravý, v pořádku a obklopený těmi, které miluje. Protože se to může kdykoliv rychle změnit.
Ještě jednou moc děkuji za Vaše milá slova. Potěšila a pohladila pod duši. Opatrujte se ❤️
Lucka
Vladi
16 května, 2016
Vynikající ! Díky za recept 🙂