Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
6 Recenzí / komentářů
Lucie
16 května, 2016
Já díky za zprávu. Mám radost, že chutnalo
Katka Míková
31 července, 2017
Výborná i bez drubku a bez knedlíčků (měla jsem jen kostry, játra v mrazaku na kámen). Děkuji za recept
Lucie
31 července, 2017
Kaldoun je skvělá polévka. Už se zase těším na podzim, až si ji udělám. Mám radost, že chutnala 🙂
Miskulka
21 února, 2019
Polévku bych uvařila v pomalém hrnci, drůbeží vývar jak dlouho táhnout a kdy vložit drůbky. Děkuji. Chystám se na whole30
Lucie
21 února, 2019
Myslím, že pomalý hrnec je na přípravu této polévky naprosto ideální. Nikdy jsem to ale osobně nezkoušela, takže jen odhaduji čas 6-7 hodin na Low nebo 4-5 hodin na High. Vařila bych kosti i drůbky najednou.
Držím palce s Whole30 🙂
Vladi
16 května, 2016
Vynikající ! Díky za recept 🙂