Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
139 Recenzí / komentářů
Lucie
22 července, 2017
Tak to je super! Doufám, že si pochutnáš 🙂
Petra
23 července, 2017
Dá se mandlová mouka nahradit mletými mandlemi?
Lucie
23 července, 2017
Ano, dá
Sára
27 července, 2017
Do těsta jste v receptu zapomněla dát slazení :D. Jinak se těším, až vyzkouším 🙂
Lucie
27 července, 2017
No vidíte to! Pro samá písmenka nevidím chybku 😀 Díky za upozornění. Opravím 🙂
Kristýna
29 července, 2017
Skvělý recept, med jsem částečně nahradila stévií, makovníky nemají chybu. Nestihla jsem je ani dozdobit krémem a všechny mi zmizely z talíře 🙂
Lucie
29 července, 2017
Takovéto zprávy dostávám obzvlášť ráda. Mám radost, že se recept povedl a že chutnalo 🙂
Lada
1 srpna, 2017
Dobrý den, prosím, kdybych udělala dvojitou dávku těsta, mohu upéct klasickou bábovku? Děkuji
Simona
1 srpna, 2017
Dobrý den Lucko, můžu v receptech nahrazovat mandlovou mouku za kokosovou? Jaký je rozdíl ve výsledku?
Lucie
1 srpna, 2017
Dobrý den, nezkoušela jsem. Ale podle mě to půjde. Jen počítejte s tím, že výsledkem je hutné vláčné těsto. Ne jako u klasické bábovky.
Lucie
1 srpna, 2017
Dobrý den, Simono. Někde to jde, někde ne. Kokosová mouka je hodně suchá a extra hodně saje, takže se jí musí používat méně než polovina toho, co udává recept u mandlové mouky. Takže, pokud je v receptu 100 g mandlové mouky, kokosové by mělo být tak 40-45 g. Ale u některých receptů to nepůjde.
Lada
3 srpna, 2017
Dobrý den, nakonec jsem z 1,5 dávky upekla bábovku. Je výborná!!! Ta chuť je dokonalá! Moc děkuji za bezva recept.
Lucie
3 srpna, 2017
Dobrý den, skvělá zpráva, díky. Mám radost, že se povedlo a chutnalo 🙂
Monika
13 srpna, 2017
Dobry den, Lucko, nemam formicky, tak jsem testo nalila do kolacove formy a taky se to podarilo. Je to opravdu vyborny dezert, moc jsme si pochutnali. Diky za nej! Skoda, ze nam dochazi cukety ;-)!
Lucie
13 srpna, 2017
Mám radost, že chutnalo. Skvěle jste si poradila, i bez formiček. Cukety ještě chvíli vydrží 🙂 A už začínají dýně! To bude také něco 😉
Pavla
16 srpna, 2017
Vypadá to super. Přijde mi zbytečné tolik doslazovat, mezi sirupem a cukrem není až takový rozdíl. Zkusím ubrat trošku cukety a dát kousek hodně zralého banánu, to by mohlo stačit. Až vyzkouším, napíši, jak se povedlo.
Lucie
16 srpna, 2017
“Tolik doslazovat” je hrozně individuální 🙂 Mnou uvedené množství je čistě orientační, záleží na chuti konkrétního člověka. Pro většinu lidí na běžné konvenční stravě bude i tohle množství málo sladké. Banán fungovat určitě bude fungovat.
Alžbeta
12 září, 2017
Skvelé aj bez krému! 🙂 konečne si zase (po prechode na lowcarb) môžem dopriať mak 🙂
Lucie
13 září, 2017
Mám radost, že chutnají 🙂
Ali
26 září, 2017
Dítko mi nejí mák, čímpak nahradit? Nebo se dá úplně vypustit? Takhle jsem to s odpuštěním sežrala celé já (mňam).
Lucie
26 září, 2017
Asi bych ho nahradila troškou kakaa a přidáním mandlové mouky navíc.
Alena
3 října, 2017
Milá Lucie, zase skvělé, po předchozí zkušenosti jsem raději udělala rovnou dvojitou dávku. Miluji muffiny a jiné buchty. Myslela jsem, že když jsem začala s nízkosacharidovým stravováním, tak s pečením skoncuji a vypadá to, že spíš nanovo začnu. Dokonce i manžel, který nejdřív řekl, že jde jen o náhražku, je nakonec snědl k snídani. Když jsem si stěžovala, proč je nenechal někomu, komu chutnají (jako mně), tak odpověděl, že mu asi taky chutnají 🙂
Lucie
4 října, 2017
Milá Aleno, ach ti chlapi 😀 Ale jestli mu to “asi taky chutná”, tak je to úžasná pochvala receptu a zejména kuchařky, která makovníky připravila 🙂 Mám radost, že chutná.
Vlaďka
6 října, 2017
Jsou skvělé i bez krému, doporučuji 🙂 🙂
Lucie
6 října, 2017
Díky za doporučení 🙂 Mám radost, že chutnaly i v základní verzi.
Kateřina
11 října, 2017
můžu místo mandlové mouky dát třeba kokosovou?
Lucie
11 října, 2017
Viz má odpověď výše na stejnou otázku z 1.8. 🙂
Jana
25 října, 2017
Lucie, musím opět yvsknout poklonu, včera jsem je jedla u kamarádky a je to proste NEBE V HUBĚ!!!!
Žádná vyschlá buchta, krásná svěží nadýchaná bávovička 🙂 🙂 🙂
Lucie
25 října, 2017
Poklona patří kamarádce, ta pekla! 🙂 Mám ale radost, že chutnalo.
Marcy
5 listopadu, 2017
Dobry den, slo by nahradit cukety prcenou dyni nebo pecenou cervenou repou?
Lucie
5 listopadu, 2017
Dobrý den, určitě šlo. Ale klidně bych použila nepečené, syrové.
Tereza
17 prosince, 2017
Právě vyzkoušeno a moc dobré. Sladidlo jsem použila med a dala ho tam o něco málo méně. Kousků mi vyšlo víc – 8. Ale chápu, že záleží na formě, já použila silikonovou formu na muffiny a naplnila je z více než 3/4.
Lucie
18 prosince, 2017
Mám radost, že chutnalo 🙂
Tereza
4 ledna, 2018
Dneska jsem je delala k snidani pro rocniho syna a jsou skvely (i bez kremu) 🙂 Misto sladidla jsem dala jen banan a uplne to stacilo. Uz se tesim, az
je udelam znovu
Lucie
4 ledna, 2018
Mám velkou radost, že chutnaly 🙂
Ivona
22 ledna, 2018
Lucie, po trhaném krůtím pokračujeme v krasojízdě, teď jsem ochutnala muffinek. Jsem v šoku 🙂 Konečně sladkost bez výčitek. Použila jsem erythritol, proto jsem pekla na 160 st, takže o něco déle. Výsledek je SUPER, moc děkuju <3
Ivona
22 ledna, 2018
A ještě dodatek 😀 Syn přišel ze školy, zkoumavě prohlížel výtvor a povídá: Makové? No konečně něco, kam jsi nenacpala cuketu 😀
Lucie
23 ledna, 2018
Mám velkou radost, že chutná! Mně neděkujte, já u vás doma nepekla. To je vaše práce 🙂
Jen dotaz – proč erythritol a 160 °C ?
Lucie
23 ledna, 2018
Vtip roku 😀 😀
Ivona
23 ledna, 2018
Četla jsem, že je odolný vůči vysokým teplotám (rozkládá se až při teplotách nad 160 °C). Nevím, zda to má vliv na vlastnosti, ale raději s ním pracuji do 160. Možná budete vědět více…
Lucie
23 ledna, 2018
Mělo by to ale být, že se rozteče, že už není v krystalcích. Ale nicméně máte pravdu, že pečení za nižších teplot je obecně zdravější.
Veronika Benesch
9 února, 2018
Lucinko děkuji
Povedlo se, moc chutná.
Vyděsilo mě tak malinkaté množství krému, ale fakt to stačí!
Je to prostě jako třešnička na dortíku.
Nemám je tak krásné jako ty, příště je trochu ve formičce vyhladím.
Určitě je nepeču naposled.
Ještě jednou děkuji…
S pozdravem Veronika
Lucie
11 února, 2018
Veroniko, moc děkuju za milou zprávu. Mám mega radost, že se makovníčky povedly a chutnaly 🙂 Krému opravdu stačí trošku, je dost hutný a sytý.
To já děkuju! Za vyzkoušení receptu i vložení komentáře <3
Nikola K.
16 února, 2018
Poprvé jsem je zkusila a jsou vy-ni-ka-jí-cí! Miluju mák a tohle je něco fantastickýho – krásné vláčný, měkkoučký…prostě nemají chybu, díky! 🙂
Jen se chci zeptat – šlo by eventuálně vyměnit mandlovou mouku za kokosovou? Té mám doma vždy větší zásobu. 🙂
Lucie
16 února, 2018
To mám radost, že sklidily takový úspěch 🙂 Výměna mouky možná je, ale počítejte s tím, že výsledek bude více suchý. Kokosové mouky je potřeba dát o něco méně než polovinu.
Pavla
19 února, 2018
Opičila jsem se po Ladě v jednom z komentářů, udělala těsto z 1,5 dávky a upekla jako biskupský chlebíček. Výborný! I bez krému 🙂
Lucie
20 února, 2018
Viděla jsem na FB výsledek a vypadalo to hodně povedeně <3
Marketa
2 března, 2018
Dobry den Lucko, netusite, kde mohla nastat chyba, kdyz testo nebylo ridke, ale huste a musela jsem ho davkovat po lzickach? Delala jsem hako muffiny a nahore se to dost pripalovalo, i k papiru byly dost pripecene a uvnitr spis mokre, ale zdaji se mi dopecene.Je to tak spravne? Jsou uvnitr hodne mokre? Jinak chutove moc dobre, dala jsem jen asi 20g medu a staci mi.Dekuji za odpoved, rada bych jeste nekdy zoakovala:)
Lucie
2 března, 2018
Dobrý den, Markéto, to mě mrzí, že recept úplně nevyšel tak, jak měl. Takhle na dálku se ale jen velmi těžko radí.
Věc, která mě zarazila je ten zmiňovaný papír, ten se používá pouze při pečení na plechu. Nicméně na výsledek by až takový vliv mít neměl.
Muffinky jsou vlhčí, ale vyloženě mokré by být neměly. Použila jste mandlovou mouku, nebo drcené mandle či jiný druh mouky?
Pokud byly z vrchu připečené možná zkuste snížit teplotu v troubě a naopak trošku prodloužit dobu pečení.
Petra
12 března, 2018
dobrý den Luci, čím prosím nahradit cuketu (mám intoleranci), četla jsem, že jde i dýně nebo řepa, ale bohužel i s tím bojuji 🙁 šlo by třeba banánem? a ubrat na slazení…děkuji
Lucie
12 března, 2018
Banán by mohl fungovat. Sladidlo bych pak vynechala úplně.
Dáša
14 března, 2018
Mňamózní ,jednoduchý a rychlý,moc děkuji za recept,je můj oblíbený
Lucie
15 března, 2018
Pokud se nějaký recept dostane do oblíbených a někdo se k němu opakovaně vrací, neexistuje pro něj lepší pochvala. Děkuju 🙂
Klára
16 března, 2018
Paradni!
Lucie
16 března, 2018
To moc ráda čtu, díky za komentář.
Jana
22 března, 2018
Přemýšlím, že bych tento recept aplikovala na velikonočního beránka 🙂
Lucie
23 března, 2018
Podle mého to bude fungovat skvěle.
Kristýna
27 března, 2018
Dobrý den Lucie,
Je možné těsto upéct i ve formě na bábovku? Případně cuketu doplnit i mrkví? Děkuji za odpověď a přeji krásný den.
Lucie
27 března, 2018
Dobrý den, Kristýno, nezkoušela jsem (já vlastně ani nemám bábovkovou formu), ale podle mého by to fungovat mělo.
Blanka
3 dubna, 2018
Dobrý den Lucie,už tak 14 dní obrovská chuť na něco s mákem 🙂 ,týden se přemlouvám na upečení makovníků,prostě jsem musela 😉 ,povedly se,povedly,neskutečná laskomina,výborná chuť ……
Lucie
4 dubna, 2018
Dobrý den, Blanko, mám radost, že se povedly a chutnaly 🙂 Díky moc za komentář.
Silvi
6 dubna, 2018
Dobrý den, můžu do těsta použít lněnou mouku místo mandlové? Případně jak upravit gramáž? Mockrát děkuji za super recepty a nápady.
Lucie
6 dubna, 2018
Dobrý den, to bohužel neporadím, nezkoušela jsem. Lněnou mouku používám pouze do slaných receptů. Chutná a chová se jinak, než ta mandlová (mnohem více saje).
Marcela
22 dubna, 2018
Mockrát děkuji za recept, jsou vynikající. Přítel už je přejmenoval na “cuketové šmakovníčky”, takže určitě budou brzy znovu. 🙂
Lucie
23 dubna, 2018
Cuketové šmakovníčky je super název 😀 Mám radost, že chutnají.
Michaela
30 května, 2018
Mohu kokosovou mouku nahradit špaldovou?
Lucie
30 května, 2018
To bohužel neporadím, špaldovou mouku nepoužívám. Ale spíš ne, kokosová mouka se chová specificky, hodně saje, je sušší než jiné druhy.
Barbara Filkorn
18 června, 2018
Mé první vydařené paleo/lc pečení Luxusní, nadýchané, opravdová dobrota. Krém jsem nezkoušela, zase příště. Děkuji
Lucie
19 června, 2018
To já děkuju. Za vyzkoušení receptu i za milou zprávu. Mám velkou radost, že se povedlo a chutnalo 🙂
Věra Šebestová
27 června, 2018
Zdravím Vás Lucie, nemám doma příslušnou mouku ani mandle bohužel, myslíte že by šlo použít mouku slunečnicovou nebo raději nechat pečení až budu mít mouku mandlovou? Děkuji Verka
Lucie
28 června, 2018
Zdravím vás, Věrko. Moc ráda bych poradila, ale nezkoušela jsem, takže to nemůžu potvrdit, že to bude fungovat a chutnat.
Ali
4 července, 2018
Misto mandlove jsem dala kokos.mouku, v puvodni gramazi a bohuzel az nyni ctu, ze mela byt polovicni…. tak jsem zvedava jak tohle dopadne Testo rozhodne nebylo ridke
Lucie
5 července, 2018
Pokud se kokosovou moukou nahrazuje mandlová, musí jí být méně než polovina původního množství. Je to potvora, extrémně savá a suchá. Obávám se, že výsledek se asi moc nepodařil. Což mě mrzí 🙁
Iva
11 července, 2018
Ahoj Lucko, vyzkoušela jsem s poloviční dávkou kokosové mouky a navrch místo krému dala řecký jogurt, cekankovy sirup a prazena semínka a je to bomba!!! Také miluji mak. Díky za inspiraci
Lucie
11 července, 2018
Ahoj, Ivo, mám radost, že se makovníčky povedly a chutnaly. Moc díky za komentář 🙂
ilona
30 července, 2018
Vyzkoušeno a jsou výborné. Nechtělo se i dělat krém, tak jsem nahradila jen obyčejnou kysanou smetanou – tedy nezdobila jsem, jen tak jsem přidala na talířek lžíci :-). Díky za recept.
Marie
1 srpna, 2018
Vyborne makovnicky nahradila jsem moukou kokosovou a arasidovou, neuvedomila jsem si savost, tak jsem musela dolit mlekem, a slazeno stevii
Lucie
2 srpna, 2018
Mám velkou radost, že chutnalo. Věřte mi, že i já se většinou s krémem napatlám a řeším to podobně jako vy 🙂
Lucie
2 srpna, 2018
Mám radost, že chutnalo. Máte pravdu, že kokosová mouka (s arašídovou zkušenost nemám, nepoužívám ji) je prevít, který extrémně saje 🙂 Ale skvěle jste si poradila <3
Pavla
2 září, 2018
Opravdu výborné. Zkoušela jsem z poloviční dávky a určitě vím, na co mák zdělám. 🙂 Děkuji mockrát.
Lucie
2 září, 2018
Děkuji za komentář 🙂 Mám radost, že se makovníky povedly a chutnaly <3
Petra
7 září, 2018
Použila jsem jako korpus na svestkovy koláč. Bezkonkurenční makove těsto. Díky
Lucie
8 září, 2018
Skvělá volba, úplně tu chuť cítím na jazyku. Díky za komentář a sdílení varianty na obměnu receptu.
Jitka
12 září, 2018
Dobrý den 🙂 Rozmixovat dohladka cuketu nakrájenou na kostky s vejci do nadýchana, jde to? Není lépe cuketu nastrouhat na jemno? Děkuji za radu. S pozdravem Jitka
Lucie
12 září, 2018
Ano, jde to 🙂 Nastrouhaná cuketa by asi také fungovala, ale to rozmixování s vejci tomu dodá větší nadýchanost.
Cuketa se krájí na kostky jen proto, aby to mixér lépe pobral.
Hanka
13 října, 2018
Dobrý den, prosím o radu – čím vymazáváte formičku na bábovičky? Dělala jsem je dnes podruhé – poprvé do formiček na muffiny, dnes do formy na minibábovičky. V prvním případě jsem vymazávala máslem, v druhém ghí, ale v obou případech mi zůstala bohužel část ve formičce – hodně se lepí. Moc díky za reakci. Jinak i když jsme snědli třetinu v drobkách, chuť výborná. Krém dělám – plnotučný tvaroh 40 (sýr nemůžu), máslo 40 a datlový syrup 20 (10 je na mně moc kyselé) a je vskutku výborný – syrup navíc udělá krém růžový, a je to krásné esteticky. Díky za recept :).
Lucie
13 října, 2018
Dobrý den, Hanko, některé formičky (záleží na jejich povrchu a reliéfu) se špatně vyklepávají. Možná by pomohlo nejen vymazání, ale vysypání mandlovou moukou, případně použití měkkých silikonových forem.
Díky za tip na obměnu krému, zní naprosto úžasně <3
I když se makovníky nevyvedly úplně na 100 %, mám radost, že vám i tak chutnaly 🙂
Pavla
30 října, 2018
Dobry den, mohu dat med do makovniku, kdyz jsem na LC? Jsem zacatecnik a myslela jsem, ze se med nesmi. Dnes jsem zkousela vase kvetakove pyre a moc jsem si pochutnala, pouzila jsem i spenat s cesmekem a byla to opravdu dobrota.
Lucie
31 října, 2018
Dobrý den, pokud jste na LC a nepočítáte, popřípadě máte nějaká zdravotní omezení, med vhodný není a do LC stravování nepatří. Pokud ale sacharidy ve stravě počítáte a zohledníte med v celkovém příjmu, lze omezeně a v malých dávkách med použít.
Mám radost, že květákové pyré chutnalo 🙂
buculinek
13 ledna, 2019
Upečeno. Místo cukety hokaido. Děkuji 🙂
Lucie
14 ledna, 2019
Díky za vyzkoušení receptu a za tip na jeho obměnu 🙂
Eva
21 ledna, 2019
Nejsem moc zdatná kuchařka, ale podle Vašich receptů se mi práce daří…a proto velké poděkování nejen za tyto skvělé makové pidibábovičky, které se o víkendu vydařily bez chyby (a ze silikonových formiček šly vyklepnout bez sebemenších problémů). Navíc jsou tak dobré, že babička, která nerada mák si řekla o přídavek a můj muž cuketu, kterou normálně nejí, vůbec nerozpoznal :-). Prostě zmizely během jednoho dne a to jsem se odvážila je udělat rovnou z dvojité dávky. Prostě paráda… A jsem ráda, že mi došla mandlová mouka, protože jinak vím, co bych dělala dneska odpoledne :-)))
Lucie
21 ledna, 2019
Moc moc děkuju za milý komentář <3 Mám velkou radost, že se vaření podle mých receptů daří a že doma tak chutná 🙂 Ale ruku na srdce – to je hlavně vaše zásluha, takže to s tou zdatností v kuchyni zas tak špatné u vás nebude, myslím 🙂
Vlaďka
5 února, 2019
Dobrý den, těším se, až vyzkouším. Nesehnala jsem mandlovou mouku, tak dám kokosovou a jako sladidlo mám jen med (na LC začínám, tak jsem nevybavena 😀 ) Každopádně chci zkusit bez krému, ale dají se nějak zjistit nutriční hodnoty jen “suchých” muffinů? Děkuji.
Lucie
6 února, 2019
Dobrý den, mám radost, že se recept líbí 🙂 S kokosovou moukou velmi opatrně – hodně saje, takže je jí nutné použít méně než polovinu oproti mandlové.
Co se týká nutričních hodnot – budete si je muset sama vypočítat podle konkrétních použitých surovin. Už výměna mandlové mouky za kokosovou hodnoty změní.
Petra
12 února, 2019
Dobrý den, děkuji za krásné recepty. Chtěla bych se zeptat čím nejlépe nahradit mandlovou mouku. Je ve spoustě receptů, ale mám na mandle a lískové ořechy alergii, kokosová mouka se také nedá používat pořád, chce to změnu. Chtěla bych muffiny vyzkoušet a moc se těším, že vyzkouším co se dá i z tištěné kuchařky. Děkuji, přeji krásný den.
Lucie
12 února, 2019
Dobrý den, máte pravdu, že mandlová mouka je hojně zastoupená – tedy co se týká receptů na dezerty a pečivo. Nikdy jsem ji vyloženě cíleně nezkoušela nahradit, ale ve většině receptů by měly fungovat jiné rozemleté ořechy (pekany, vlašské a někde i kešu), případně slunečnicová mouka. Doufám, že se makovníky povedou a budou chutnat, stejně tak recepty z kuchařky <3
Klára
15 června, 2019
Úžasný recept, dělám i jako dort s krémem s maskarpone a nahoru čerstvé ovoce. Luxusní recept. Děkuji
Lucie
15 června, 2019
Moc děkuji za pochvalu 🙂 Ten dort zní naprosto úžasně! <3
Zuzka
17 července, 2019
Vyzkoušeno, nejsme sice paleo, ale snažím se pect zdravěji pro 3leteho syna. Měl poprvé mak a moc mu “dortiky” chutnaly. A mne taky. Určitě budu dělat znova a už pokukuju po dalších receptech. Nevím, co driv :-).
Lucie
18 července, 2019
On ani tento recept není paleo 🙂 Mám velkou radost, že makovníky chutnaly, a moc děkuji za vložení komentáře 🙂
Přeji šťastnou ruku s výběrem dalšího receptu na vyzkoušení a moc doufám, že si zase pochutnáte <3
Iveta S.
16 srpna, 2019
Dobrý den. Mockrát děkuji za recept, jsou vynikající. Použila jsem mraženou dýni máslovou a 10gmandlové jsem nahradila kokosovou a jsou výborné. Slazeno stévií.
Lucie
16 srpna, 2019
Dobrý den, moc děkuji za komentář a sdílení vlastní varianty receptu. Zní úžasně <3
EVA
14 října, 2019
Dobrý den Lucko, prosím teměř ve všech receptech píšete pomixovat, ale já tom nemám nikdy tak nadýchabé. Prosím jaký používáte mixér? MOC děkuju
Lucka
14 října, 2019
Dobrý den, Evo, to je různé. U tohoto receptu jsem použila obyčejný ponorný mixér.
Spíš mě napadá, zda nepoužíváte odtučněnou mandlovou mouku. Ta se chová trochu jako kokosová (hodně saje) a výsledkem je sušší a tužší těsto.
Denisa Mrkvičková
28 ledna, 2020
Dobrý den Luci, díky Vaším stránkám jsem přešla před měsícem na lowcarb. Už mi chyběla nějaká ta sladká odměna a tak jsem zkusila cuketové makovníky. Díky bohu za ně a za Vás 🙂 Navíc je ocenil i šéf, který je na keto. Těším se na další skvělé recepty. Mějte krásný den!
Lucka
28 ledna, 2020
Dobrý den, Deniso 🙂 Moc děkuji za milý komentář. Mám velkou radost, že jsou pro vás moje stránky inspirací a že podle receptů chutná. Moc děkuju! Mějte krásný den ❤️
Johana
11 února, 2020
Moc dobré! Jen ten krém má trochu nahořklou pachuť, přemýšlím, jestli jsem neměla dát míň stévie… nebo že bych to přehnala s vanilkovým aroma?
Ale těsto parádní!
Lucka
12 února, 2020
Mám radost, že chutnalo 🙂
Osobně stévii nepoužívám. Právě kvůli té nahořklé chuti. Takže je dost možné, že je kvůli ní 🙁
Martina
6 září, 2020
Našla jsem tento recept a musím ho zkusit. Jen mám ještě dotaz. Jde to dobře vyklápět nebo musím formicky vymazat? Mám několik receptu a u některých musím vysypavat a některé jdou vyklopit aniž bych je vymazala a vysypala. Moc dekuji
Lucka
7 září, 2020
Přiznám se, že vám bohužel asi moc neporadím. Používám silikonové formičky, z nichž to jde vyklopit snadno. Ale jak se těsto zachová v pevných, to bohužel netuším. Pokud vyzkoušíte, budu moc ráda, pokud napíšete, jak to dopadlo 🙂 Děkuju ❤️
Martina
12 září, 2020
Luci, tak jsem dneska pekla. Dala jsem to do papírových kosicků na muffiny. Mnooo nebyla to úplně nejlepší volba. Příště to dam do těch silikonových.
Martina
13 září, 2020
Nový poznatek. Když jsem chtěla z čerstvě upečených a vychladlých muffinů sundat papírový kosicek, zůstala mi velká část prilepena na papíře. Večer jsem dala muffiny do lednice a dnes to jde krásné sundat
Lucka
13 září, 2020
Zajímavý poznatek, díky za něj ❤️ I za samotné vyzkoušení receptu a za čas věnovaný komentáři 🙂
Kristína
7 října, 2020
Děkuji za super recept, dělala jsem jako muffiny a dosladila trochou medu.Vynikající!
Dělala jsem i variantu s bananem a misto máku nasekané ořechy s kousky čokolády. Výborné !
Děkuji
Lucka
7 října, 2020
Mám velkou radost, že chutnalo ❤️ A moc děkuji za sílení nápadu na obměnu receptu 🙂
Lucie
28 října, 2020
Dnes se chystám tuto dobrotu upéct 🙂 Tak se snad povede.
Co jsem četla komentáře tak hodně lidí psalo že je výborný i bez krému(asi budu muset udělat taky bez něj), jelikož doma nemám smetanový krémový sýr ,chtěla jsem se zeptat čím popřípadě můžu krém nahradit 🙂 v lednici mám tvaroh,řecký jogurt ,zakys. smetanu 😀 Děkuji předem za tipy 🙂
Lucka
28 října, 2020
Držím palce, ať se povede na jedničku s hvězdičkou a pochutnáte si ❤️
Místo krému z receptu klidně použijte tvaroh smíchaný se smetanou, nebo i samotný jogurt či zakysanou smetanu (případně přislazené podle vaší chuti).
Nela
1 prosince, 2020
Dalsi vyborny recept!
Lucka
2 prosince, 2020
❤️ Moc děkuju za vyzkoušení receptu a za milý komentář ❤️
Jitka
20 ledna, 2021
Výborné, vláčné, svěží, skvělé. Děkuji.
Lucka
20 ledna, 2021
Já děkuju ❤️ Dělá mi radost, když si někdo pochutná a trošku prosvětlí den 🙂
Eva
6 února, 2021
Lucí,
opet krasna prace ;))
Mam dotaz ohledne babovicek..
Jsou to rozmerove i materialove takovehle nejake?
A muzu poprosit nejakou radu ohledne toho zdobeni? Jaky je to zdobici sacek?
Diky Eva
Lucka
7 února, 2021
Evi, ano, ty bábovičky jsou cca stejné 🙂 To zdobení si už úplně přesně nepamatuju, čím jsem ho dělala. Ale doma mám buď tuhle pistoli https://eshop.tescoma.cz/zdobicka-pistova-delicia-8-trysek-v-zasobniku nebo úplně obyčejné sáčky. Přiznám se, že zdobení moc neumím a proto ani neřeším 🙂
Klára
13 května, 2021
Baví mne Vaše recepty na sladké se skrytou zeleninou. Protože je v receptu použito male množství sladidla (u mne med), dala jsem ochutnat synovi (14M). Bábovičky byly nadýchané, já jsem si raději oddělila žloutek od bílků a bílek jsem si vyšlehala, následně vmíchala do těsta.
Lucka
14 května, 2021
Mám radost, že vás to moje “schovávání” zeleniny baví ❤️
Oddělovat žloutky a bílky není vyloženě nutné (o nadýchanost se postará jemně rozmixovaná cuketa), ale určitě jste kyprost tím ještě o trošku podpořila 🙂 Mám radost, že chutnalo ❤️
Lucie
13 listopadu, 2021
Včera jsem dostala chuť na něco sladkého, všechny suroviny jsem měla a tak mi nic nebránilo upéct si tyto bábovičky. Lucie díky, byly úžasné. Moc jsem si pochutnala.
Lucka
13 listopadu, 2021
Lucie, moc děkuju za vyzkoušení receptu a za vložení milého komentáře 🙂 Mám velkou radost, že jste si pochutnala ❤️
Judita
13 listopadu, 2021
…opět jeden pochvalnej komentář 🙂 ale co už, že jo, když jsou tak dobré !! Já se tedy ošidila o ten krém, jednak nebyly na něj suroviny a druhak, v mléčném moc nejedu, ala zato jsem si nastrouhala jablička a bylo to dokanalý! Baví mě jednoduché a rychlé pečení a tyhle makovo-cuketové muffini jsou něco pro mě! Diky!
Lucka
14 listopadu, 2021
Ale tak pochvalných komentářů není nikdy dost! 😀 Moc děkuju ❤️ Mám velkou radost, že jste si pochutnala 🙂
Šárka R.
10 srpna, 2022
Luci, jako vždy,a všechno od vás, byl výborný. “Byl”, protože už nezůstal Jinak jsem ho zvětšila o půl porce (takže1,5), dala do remosky (navrh švestky) a byl mňam. Diky za nápady
Lucka
11 srpna, 2022
Šárko, jak ode mě? Od vás přece! Vy jste pekla, vám se koláč povedl 🙂 Švestky jsou super doplnění! ❤️
Petra
21 srpna, 2023
Nejlepší “makovec”, co jsem kdy jedla. Jedním slovem luxusní!
Lucka
22 srpna, 2023
Mám velkou radost, že jste si pochutnala. Děkuji za milý komentář ❤️
Laura
12 září, 2023
Dobrý deň, myslíte že ak by som urobila do okrúhlej formy hodili by sa k tomu domáce kompótové slivky a posýpka? Nebolo by to “rozmočené” v kombinácii s tým cuketovým cestom?
Ďakuje,
Lucka
13 září, 2023
Dobrý den, přiznám se, že to takto bez vyzkoušení neumím výsledek přesně odhadnout. Ale pokud naložené švestky dobře vymačkáte, představit si to umím. Rozhodně bych to zkusila ❤️
Stanka
22 dubna, 2024
Výborný
Lucka
23 dubna, 2024
Ráda čtu, že jste si pochutnala. Díky za komentář ❤️
Standa
22 července, 2017
To je přesně pro mě! Díky Lucie.