![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2014-10-11-13-18-11-1600x850.jpg)
Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
8 Recenzí / komentářů
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
6 dubna, 2017
To jsem ráda, že se líbí 🙂
Ptolemai
19 února, 2019
Skvělá a s posypkou z grana padano je to velká pecka 🙂
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
19 února, 2019
Až mi z té představy zakručelo v břiše. 🙂
Kristina
25 července, 2019
Dělala jsem poprvé a byla výborná…. Fakt super. Zakysana Smetana nahoru s křupavou slaninou…. Ale těch slz
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
26 července, 2019
Cibulačka za ty slzy stojí <3 Mám velkou radost, že chutnalo. Moc díky za komentář 🙂
Pavel
20 srpna, 2019
Bude mít cibule a porek vůbec ještě nějakou výživovou hodnotu po hodině vaření?
![](https://paleosnadno.cz/wp-content/uploads/2019/09/DSC_0271-100x100.jpg)
Lucie
20 srpna, 2019
Při každé tepelné úpravě zelenina ztrácí vitamíny. Nicméně některá jídla bez delší tepelné úpravy připravit nejdou. A zrovna cibulačka mezi ně patří. Ze syrové cibule by určitě polévka měla mnohem vyšší výživnou hodnotu, ale nebyla by vůbec dobrá 🙂
Lukýno
6 dubna, 2017
super recept:))