🤩 NOVINKA 🤩 Stolní kalendář s recepty pro rok 2020 TO MĚ ZAJÍMÁ
Chutné recepty pro zdraví
Low carb, Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

Vepřové s cibulovým „zelím“ a dýňovými plackami

Vepřové s cibulovým „zelím“ a dýňovými plackami

    , , , ,   , , ,

Hodnotit recept
Vepřové s cibulovým „zelím“ a dýňovými plackami
5.0 1

Snadno a jednoduše, bez zbytečných složitostí – i takový přístup může zaručit překvapivě dobré jídlo. Stačí pár základních surovin…

  • Příprava: 15 minut
  • Vaření: 2 hodin 30 minut
  • 15 minut

    2 hodin 30 minut

    2 hodin 45 minut

  • Množství: 4 osoby
  • Obtížnost:
  • Autor:

Dobrá volba. Co uvaříte příště?

Vyřešte jednou pro vždy problém co zdravého vařit. 
Napsala jsem kuchařky s 242 recepty, které na webu nenajdete.
Pro každého, kdo chce jíst zdravě.

Suroviny

1 kg vepřového (krkovička, ocásek, plecko atd.)

6 velkých cibulí

sůl

pepř

500 g dýně hokaidó

1 vejce

50 g mandlové mouky

2 lžíce psyllia

sůl

pepř

  • Příprava: 15 minut
  • Vaření: 2 hodin 30 minut
  • 15 minut

    2 hodin 30 minut

    2 hodin 45 minut

  • Množství: 4 osoby

Postup

Nakrájejte na proužky cibuli, vložte ji do pekáčku a na ní maso. Vše osolte a opepřete. Zakrytý pekáček vložte do trouby rozpálené na 150°C a nechte bez odkrývání či podlévání péct 2,5 hodiny. Během této doby si do trouby na 1 hodinu přidejte také dýni (rozkrojenou napůl, s vydlabaným měkkým středem). Upečenou dýni včetně slupky (platí pouze pro hokaidó) rozmixujte s vejcem, mandlovou moukou, psylliem, solí a pepřem. Ze vzniklé směsi vytvořte navlhčenýma rukama placičky a opečte je na suché pánvi z obou stran pěkně dohněda. Podávejte s nakrájeným upečeným masem a cibulovým „zelím“.

00:00

Už nikdy vám žádný nový recept neuteče

Nechte mi tu na sebe e-mail a já vám dám vědět, až pro vás vymyslím další šťavnatý recept nebo se něco nového šustne u mě na stránkách. Pokud vás recepty přestanou zajímat, můžete se kdykoli odhlásit.




2 Recenzí / komentářů

Jana

Červenec 11, 2018

V jednoduchosti je krása, chuťově vynikající!
Pekla jsem kotletu a bez podlévání by se mi připálila. Jak to děláte, že nemusíte podlévat?
Díky za Vaše stránky a nadšení, které z nich sálá! 🙂

Lucie

Červenec 12, 2018

Jani, na výsledek má velký vliv výběr masa a s tím související podíl tuku v mase (více tuku, více šťávy). Pak také dobře těsnící pečící nádoba.
To já moc děkuju za pochvalu stránek. Občas nadšení začne drhnout (však to znáte, to máme každý tyhle stavy) a pak je moc příjemné a nabíjející si přečíst takový milý komentář <3 Děkuju moc 🙂

Všechna pole jsou povinné pro zveřejnění hodnocení.

Vaše hodnocení:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top
Voňavá kuchařka - Lucie Grusová
zakoupil/a: Sarka Praha před 43 minutami
 
Voňavá kuchařka - Lucie Grusová
zakoupil/a: Lenka Blansko před 3 hodinami
 
Kalendář pro rok 2020 + 1 Item
zakoupil/a: Petra Chrudim před 3 hodinami
 
Voňavá kuchařka - Lucie Grusová
zakoupil/a: Irena Lysá nad Labem před 4 hodinami
 
e-kuchařky: Voňavá kuchařka + Léto a Zima v kuchyni + Vaříme pomalu + Vánoce a Silvestr (celkem 5 e-knih)
zakoupil/a: Květoslava před 4 hodinami