Recept na vepřové s cibulovým „zelím“ a dýňovými plackami
Chutné recepty pro zdraví
Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

2014-09-23-13-32-24

Vepřové s cibulovým „zelím“ a dýňovými plackami

2014-09-23-13-32-24

Vepřové s cibulovým „zelím“ a dýňovými plackami

Září 23, 2014

Hodnotit recept
Vepřové s cibulovým „zelím“ a dýňovými plackami
0.0 0

Snadno a jednoduše, bez zbytečných složitostí – i takový přístup může zaručit překvapivě dobré jídlo. Stačí pár základních surovin…

  • Množství: 4 osoby
  • Obtížnost:
  • Autor: Lucie Grusová

Dobrá volba. Co uvaříte příště?

Vyřešte jednou pro vždy problém co zdravého vařit. Napsala jsem kuchařky s 207 recepty, které na webu nenajdete.
Pro každého, kdo chce jíst zdravě.

Suroviny

1 kg vepřového (krkovička, ocásek, plecko atd.)

6 velkých cibulí

sůl

pepř

500 g dýně hokaidó

1 vejce

50 g mandlové mouky

2 lžíce psyllia

sůl

pepř

Postup

Nakrájejte na proužky cibuli, vložte ji do pekáčku a na ní maso. Vše osolte a opepřete. Zakrytý pekáček vložte do trouby rozpálené na 150°C a nechte bez odkrývání či podlévání péct 2,5 hodiny. Během této doby si do trouby na 1 hodinu přidejte také dýni (rozkrojenou napůl, s vydlabaným měkkým středem). Upečenou dýni včetně šlupky (platí pouze pro hokaidó) rozmixujte s vejcem, mandlovou moukou, psylliem, solí a pepřem. Ze vzniklé směsi vytvořte navlhčenýma rukama placičky a opečte je na suché pánvi z obou stran pěkně dohněda. Podávejte s nakrájeným upečeným masem a cibulovým „zelím“.

00:00

0 Recenzí / komentářů

Všechna pole jsou povinné pro zveřejnění hodnocení.

Vaše hodnocení:

Top
Mautic is open source marketing automation