Už nikdy vám žádný nový recept neuteče
Nechte mi tu na sebe e-mail a já vám dám vědět, až pro vás vymyslím další šťavnatý recept nebo se něco nového šustne u mě na stránkách. Pokud vás recepty přestanou zajímat, můžete se kdykoli odhlásit.
2 Recenzí / komentářů
Lucie
12 července, 2018
Jani, na výsledek má velký vliv výběr masa a s tím související podíl tuku v mase (více tuku, více šťávy). Pak také dobře těsnící pečící nádoba.
To já moc děkuju za pochvalu stránek. Občas nadšení začne drhnout (však to znáte, to máme každý tyhle stavy) a pak je moc příjemné a nabíjející si přečíst takový milý komentář <3 Děkuju moc 🙂
Jana
11 července, 2018
V jednoduchosti je krása, chuťově vynikající!
Pekla jsem kotletu a bez podlévání by se mi připálila. Jak to děláte, že nemusíte podlévat?
Díky za Vaše stránky a nadšení, které z nich sálá! 🙂