Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
6 Recenzí / komentářů
Lucie
1 září, 2017
Ale to vůbec není začátečnický dotaz 🙂 Mletá masa jsou naopak “vyšší dívčí” 😉 Dobře zvolené maso ovlivní výrazně výslednou chuť jídla. Osobně mám nejraději mix hovězího a vepřového v poměru 1:1. Z hovězího pak používám mix předního a zadního (čisté zadní je příliš suché). U vepřového sáhnu po plecku nebo masitých ocáscích či krkovici. Příliš libové maso je totiž po umletí a tepelné úpravě příliš suché. Vláčnost ale může dodat přidaná zelenina.
Kamila
12 října, 2018
Dobrý den Lucko,
mám takový dotaz, s low carb teprve začínám a tak se chci zeptat, zdali můžu veškeré koření, nebo je tam také nějaké omezení. Ráda bych si do karbanátku přidala koření jiné.
Děkuji 🙂
Lucie
12 října, 2018
Dobrý den, Kamilo,
u jednodruhových koření se nemusíte nijak omezovat. Jen u kupovaných směsí (typu grilovací koření, kari atd.) koukejte na složení. Občas se do nich přidává i to, co byste tam nečekala 🙂
Kris
9 května, 2019
Dobrý den, recept jsem dělala na oběd do práce a musím říct, že to bylo výborné.
Lucie
9 května, 2019
Dobrý den, díky za vyzkoušení receptu a za komentář. Mám radost, že chutnalo 🙂
Věra
1 září, 2017
Lucie, mám kuchařsky začátečnickť dotaz – jaké maso je vhodné k mletí? Myslím který “kus” prasete a který z krávy :-). Vždycky jsem kupovala jen hotové mleté maso…