Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
6 Recenzí / komentářů
Lucie
16 února, 2016
„Placatej“ hrách se sežene u vietnamců. Na jaře pak i normálně v obchodech. Než bych se k Tobě dostala, máš nakoupeno i uvařeno 😉
quittko
16 února, 2016
Dobry vecer Lucie, musim napsat hned za tepla. Kdyz jsem dnes otevrela Vas recept, bylo jasne co bude dnes k veceri. Pred tydnem jsme se vratili po mesici z Thajska a po tamni kuchyni se nam opravdu styska. Dnesni vecera byla takovym zavzpominanim. Recept je opravdu uzasny! Dekujem za nej. Zelenina pak choi byla pro me novym a velmi milym objevem. Dekuji za inspiraci a tesim se na vase dalsi recepty 😉 Iva
Lucie
16 února, 2016
Dobrý večer, Ivo. Moc děkuji za Váš komentář a jsem moc ráda, že Vám chutnalo. Asijská kuchyně je úžasná, že? Pobyt v Thajsku Vám opravdu závidím (v dobrém 😉 ), ráda bych zkusila jejich autentickou kuchyni, zatím jsem si jen k vánocům nadělila kurz thajské kuchyně. Možná se nějaké recepty objeví i na blogu 🙂 Ještě jednou moc díky a mějte hezky večer.
Jana
16 února, 2016
Dobrý večer, Lucie, To jsou krásné recepty! Určitě některý také vyzkouším a jsem moc ráda, že jste si ze Sapy odnesla samé pozitivní pocity a zážitky a ještě z ingrediencí takhle úžasně uvařila! Moc mě to těší! 🙂 Jen bych poprosila, snad to nebude vadit, ale aby nevznikla nějaká nechtěná mystifikace, nejsem nutriční terapeutka, ale gastronomka, nestudovala jsem obor nutriční terapie na VS. 🙂 Moc děkuju za případnou opravu a mějte se skvěle! Ať Vám to vaří a ať se vám moc daří! Jana 🙂
Lucie
16 února, 2016
Dobrý večer, Jano. Chybu hned napravím, omlouvám se za mystifikaci 😉 Každopádně ještě jednou moc díky za skvělé dopoledne v Sapě. Musím se tam brzy vrátit. Například ta vietnamská káva, na kterou jste mě upozornila, je naprosto skvělá, zřejmě úplně nejlepší jakou jsem kdy pila. Ještě jednou moc díky!
blongie007
16 února, 2016
Nějak nevím, kde seženu ten placatej hrách, ale musím to mít, nechceš mi to dojet uvařit. Sednes na zlutaka….. 😉