Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
10 Recenzí / komentářů
Lucie
15 února, 2016
Dobrý den, Radko. Podle mě ano, ale nikdy jsem nezkoušela. Chuť bude samozřejmě trošku jiná.
Radka
15 února, 2016
Děkuji, vyzkouším obojí a dám vědět, jaké byly 🙂
Lucie
15 února, 2016
Určitě dejte, to mě zajímá.
Veronika
28 listopadu, 2017
Luci je možné něčím nahradit datle?? Děkuji :-*
Lucie
29 listopadu, 2017
Veru, to bude trošku oříšek 🙂 V tomhle receptu jsou hlavní pojivovou složkou. Mohlo by je částečně nahradit kokosové či kakaové máslo, které po vychlazení hodně ztuhnou. Ale množství neporadím, nezkoušela jsem.
Gabriela
18 prosince, 2020
Můžu si oříšky předtím namočit?
Lucka
19 prosince, 2020
Ano, můžete 🙂 Pokud budou následně dobře vysušené, bude recept fungovat úplně stejně. Pokud je necháte vysušit jen částečně, je potřeba s vlhkostí počítat (jak při dávkování dalších surovin, tak i ohledně kratší trvanlivosti).
Gabriela
19 prosince, 2020
Děkuji, Lucko. A jaká je pak zhruba ta trvanlivost?
Lucka
20 prosince, 2020
Přesně vám to neřeknu, protože jsem to nikdy nezkoušela. Ale vím, že namočené a následně nevysušené ořechy mají velkou tendenci chytat plíseň. Takže to odhaduji opravdu jen na pár dní (cca 2-3 dny).
Radka
15 února, 2016
Mohla bych místo datlí použít sušené švestky? Díky moc, Radka