Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
20 Recenzí / komentářů
Lucie
4 července, 2018
Mám velkou radost, že chutnalo 🙂 I pejskovi <3
Ptolemai
19 února, 2019
Proč mít k filmu brambůrky, když můžete mít luxusní křidélka! 🙂
Lucie
19 února, 2019
Haha, tak tomuhle říkám bezva komentář! Děkuji. 🙂
Drahomíra
4 dubna, 2019
Boží recept, dámy měly křidélka pánové více masa stehýnka. Děkuji
Lucie
4 dubna, 2019
Já děkuju za pochvalný komentář 🙂 Mám velkou radost, že chutnalo ❤️
Jana Křivánková
14 června, 2019
Je mi 14 a je super že se můžu učit připravovat maso na rychlých, snadných a velice dobrých receptech. Moc mi chutnají.
Lucie
14 června, 2019
Jani, to mám velkou radost, že se ti recepty líbí a že podle nich chutná 🙂 Držím palce s učením vaření, ať to jde hezky od ruky <3
Zorka
15 ledna, 2021
Dobrý den, recept peču už dva roky, a je to tutovka :)!
Ale nikdy jsem vlastně nic neodřezala a z prvního kroku pořád nechápu jak přesně na tři části? Je možné to nějak podrobněji ilustrovat?
Lucka
15 ledna, 2021
Dobrý den, to mám mega radost, že už tak dlouho podle receptu chutná ❤️
Ono to krájení křídel není úplně nutné, ale osobně to tak mám nejraději, protože se mi pak lépe jí 🙂
Křídla mají tři části, oddělené klouby. Ta nejtenčí obsahuje vlastně jen kosti a kůži, proto se nejrychleji spálí a moc se jíst nedá. Proto ji odkrajuju a používám na vývar. Zbylé dvě už maso mají.
Prostě to esko, jak křídlo vypadá, přeříznu ve 2 ohybech (kloubech) a vzniknou 3 části. Doufám, že se mi to podařilo popsat alespoň trošku srozumitelně. Jde to strašně těžko 😀
http://www.moje-dobroty.cz/wp-content/uploads/2012/07/kuec-kdlo.jpg
Vlastik
19 ledna, 2021
Včera jsme si je s přítelkyní k vínku a jsou opravdu luxusni mohu jen doporucit
Lucka
19 ledna, 2021
Moc děkuju za vyzkoušení receptu a komentář. Mám velkou radost, že vám chutnalo ❤️
Martina
22 listopadu, 2021
Poprvé boule až za ušima a tak je jdu udělat znova. Pochutnali si i drobci. Perfektní recept jako každý od Vás.
Lucka
22 listopadu, 2021
Chutnalo? To mám radost! ❤️ U nás doma je to jeden z nejvíc oblíbených receptů vůbec, tak mám velkou radost, že jste si také pochutnala 🙂 A také potěšila milá pochvala, děkuju ❤️
Pavlína
8 ledna, 2022
Dobrý den, moc děkuji ta tento skvělý recept! Dnes jsem na něj narazila úplnou náhodou a byla to opravdu lahoda 🙂 Milujeme ostré, takže lžička chilli nesměla chybět 😉 Jinak možná malá poznámka – strašně záleží, jaké maso člověk koupí… Bohužel jsem měla křídla z Lidlu a ta pustila hodně vody. U těchto “supermaketových” mas proto doporučuju snížit množství přidané vody. Ale ve výsledku to zas až tak nevadilo, i na vzniklé omáčce jsme si pochutnali 🙂
Lucka
8 ledna, 2022
Dobrý den, děkuji za milý komentář. Mám velkou radost, že jste si pochutnali ❤️
S tou poznámkou máte naprostou pravdu. Kromě kvality masa také záleží na konkrétní troubě, velikosti pekáčku (a tudíž prostoru mezi křídly) a mnoha dalších věcech. Vaření je občas pěkná alchymie 😀
Zora
24 července, 2024
Zdravím, peče se prosím tradičně, nebo horkovzduchem?
Lucka
24 července, 2024
Zdravím 🙂 Bude hodně záležet na konkrétní troubě a jejím výkonu, ale osobně používám horkovzduch.
Martin
17 listopadu, 2024
Další Váš super recept na který jsem narazil náhodou, asi budu chodit rovnou sem “)
Lucka
17 listopadu, 2024
Naprosto ideální řešení! ❤️ Mám radost, že jste si na křídlech pochutnal. U nás doma patří k těm nejoblíbenějším receptům 🙂
Šárka
3 července, 2018
Naprostý luxus! Byla jsem sama doma tak jsem se nemusela s nikým dělit. Tedy trošku s pejskem. 🙂