Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
18 Recenzí / komentářů
Lucie
18 června, 2016
To jsou ty moje začátky 🙁 Bohužel jsem recepty nesepisovala moc pečlivě. Ale tady bych si tipla si domácí grilovací koření 🙂
Erik
9 listopadu, 2016
U cibule je údaj smažit 20-30min. Opravdu tak dlouho? 🙂 Děkuji
Lucie
9 listopadu, 2016
Ano, opravdu tak dlouho. Cibule by měla být vypečená dohněda, s výraznou nasládlou chutí. Ne jen zesklovatělá. To nějaký čas zabere 🙂
Lenka
4 prosince, 2016
Zacinam s paleo a chci zkusit v lednu whole30, tak jen dotaz – tento recept bych v paleo nemohla kvuli te slanine, ktera je uzenina? Dekuji za odpoved i za skvele recepty 🙂
Lucie
4 prosince, 2016
Paleo není tak přísné jako Whole30, ale obecně se dá říct, že kvalitní uzeniny bez aditiv a ideálně z masa z bio chovu jsou povolené.
Takže, pokud seženete slaninu, která nebude obsahovat cukr (což je mnohem složitější než se zdá), můžete ji používat i během Whole30.
Miloslava
4 října, 2017
Vypadá to luxusně a určitě to bude i tak chutnat. Všechny použité suroviny mám ráda a proto vyzkouším. Vypraženou cibulku miluji…třeba na bramborové knedlíky s uzeným masem.
Lucie
5 října, 2017
Věřím, že si pochutnáte 🙂
Linda
22 ledna, 2018
Naprosto luxusní záležitost! Maso jsem měla od včerejška naložené v česneku a soli a pepri a olivovém oleji, cibuli jsem dělala spolu s masem na velké pánvi pomalu, půlka pánve cibule, půlka maso, z květáku mám i polévku na zítra. Takže dokonalý recept a hlavně rychlovka. Děkuji!
Lucie
23 ledna, 2018
Skvělé vylepšení a dokonalá příprava <3 Moc díky za jejich sdílení a pochvalu receptu.
Barbora
17 dubna, 2018
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli by šlo maso udělat i v troubě? Děkuji
Lucie
19 dubna, 2018
Dobrý den, ano, půjde to. Ale zrovna v tomto případě bych přece jen doporučovala tu pánev, protože se slanina lépe opeče a maso se nevysuší.
stepanikovi
8 května, 2019
Dobrý den, zrovna jsem tento recept zkusila! Je luxusní! 🙂 Ikdyž jsem tedy použila bio slaninu s cukrem! 🙁 Netušila jsem, že slanina může obsahovat cukr.. Objednávala jsem ze zdroje, kde objednávám domácí maso a tato Bio slanina mě nenapadla zkoumat, že by mohla být s cukrem! Ach jo… Nu což, už to máme na talíři a jinak výborná kombinace. Musela jsem objednat tištěnou knihu! 🙂 Děkuji 🙂
Lucie
9 května, 2019
Dobrý den, ono toho cukru je ve slanině minimum (většinou se používá do láku při marinování). Jednou za čas v malém množství to nijak neublíží 🙂 Hlavní je, že chutnalo.
Moc děkuji za zájem o knihu. Doufám, že se bude líbit a že se podle ní bude dobře vařit <3
Lusesita
19 listopadu, 2023
Tenhle recept je dost peklo na moje OCD. Na Lucky receptech miluju rozepsanou přesnou gramáž, postup bod po bodu… Ale když se člověk vydá po stopě sezonních receptů a snaží se obohatit již připravené recepty, tak se stane to, že “musí” udělat i recept, který je kompletně mimo jeho komfortní zonu. Ale že to stálo za to!! Pro všechny pošahance jako jsem já, použila jsem 200 g slaniny (hodně na tenko, bylo asi 15 plátků), 550 g krůtího a 2 střední cibule!
Lusesita
20 listopadu, 2023
Oprava, plátků asi 25
Lucka
20 listopadu, 2023
Lucko, vy mi dáváte! Já se koukám asi budu muset poctivě vrátit ke starým receptům, znovu je uvařit, nafotit a přepsat 😀 Ale mám v hlavě tolik nových nápadů, že se nějak nedostává čas. Proto moc děkuju za doplnění gramáže ❤️
Lusesita
20 listopadu, 2023
Však to je jedině dobře, že na nás čeká spoustu nových receptů, já už se jich nemůžu dočkat. Tohle máte “do zásoby”, když se nedostaví kreativita. On to stejně nikdo kromě mě nebude vědět, že to jsou “starý” recepty ze stránky A já mezitim hezky díky zimnímu období objevim spoustu úchvatných “ztracených” receptů ♥️
maticka90
17 června, 2016
Škoda, že chybí popis surovin. Nejvíce mě od Vás totiž inspirují variace koření, které používáte, ale i tak jsem to nějak tipla a jídlo bylo moc dobré. Dokonce i přítel si liboval a to paleu zrovna moc nedá, ale tohle se prostě jí i očima.