Už nikdy vám žádný nový recept neuteče
Nechte mi tu na sebe e-mail a já vám dám vědět, až pro vás vymyslím další šťavnatý recept nebo se něco nového šustne u mě na stránkách. Pokud vás recepty přestanou zajímat, můžete se kdykoli odhlásit.
14 Recenzí / komentářů
Lucie
Červen 18, 2016
To jsou ty moje začátky 🙁 Bohužel jsem recepty nesepisovala moc pečlivě. Ale tady bych si tipla si domácí grilovací koření 🙂
Erik
Listopad 9, 2016
U cibule je údaj smažit 20-30min. Opravdu tak dlouho? 🙂 Děkuji
Lucie
Listopad 9, 2016
Ano, opravdu tak dlouho. Cibule by měla být vypečená dohněda, s výraznou nasládlou chutí. Ne jen zesklovatělá. To nějaký čas zabere 🙂
Lenka
Prosinec 4, 2016
Zacinam s paleo a chci zkusit v lednu whole30, tak jen dotaz – tento recept bych v paleo nemohla kvuli te slanine, ktera je uzenina? Dekuji za odpoved i za skvele recepty 🙂
Lucie
Prosinec 4, 2016
Paleo není tak přísné jako Whole30, ale obecně se dá říct, že kvalitní uzeniny bez aditiv a ideálně z masa z bio chovu jsou povolené.
Takže, pokud seženete slaninu, která nebude obsahovat cukr (což je mnohem složitější než se zdá), můžete ji používat i během Whole30.
Miloslava
Říjen 4, 2017
Vypadá to luxusně a určitě to bude i tak chutnat. Všechny použité suroviny mám ráda a proto vyzkouším. Vypraženou cibulku miluji…třeba na bramborové knedlíky s uzeným masem.
Lucie
Říjen 5, 2017
Věřím, že si pochutnáte 🙂
Linda
Leden 22, 2018
Naprosto luxusní záležitost! Maso jsem měla od včerejška naložené v česneku a soli a pepri a olivovém oleji, cibuli jsem dělala spolu s masem na velké pánvi pomalu, půlka pánve cibule, půlka maso, z květáku mám i polévku na zítra. Takže dokonalý recept a hlavně rychlovka. Děkuji!
Lucie
Leden 23, 2018
Skvělé vylepšení a dokonalá příprava <3 Moc díky za jejich sdílení a pochvalu receptu.
Barbora
Duben 17, 2018
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli by šlo maso udělat i v troubě? Děkuji
Lucie
Duben 19, 2018
Dobrý den, ano, půjde to. Ale zrovna v tomto případě bych přece jen doporučovala tu pánev, protože se slanina lépe opeče a maso se nevysuší.
stepanikovi
Květen 8, 2019
Dobrý den, zrovna jsem tento recept zkusila! Je luxusní! 🙂 Ikdyž jsem tedy použila bio slaninu s cukrem! 🙁 Netušila jsem, že slanina může obsahovat cukr.. Objednávala jsem ze zdroje, kde objednávám domácí maso a tato Bio slanina mě nenapadla zkoumat, že by mohla být s cukrem! Ach jo… Nu což, už to máme na talíři a jinak výborná kombinace. Musela jsem objednat tištěnou knihu! 🙂 Děkuji 🙂
Lucie
Květen 9, 2019
Dobrý den, ono toho cukru je ve slanině minimum (většinou se používá do láku při marinování). Jednou za čas v malém množství to nijak neublíží 🙂 Hlavní je, že chutnalo.
Moc děkuji za zájem o knihu. Doufám, že se bude líbit a že se podle ní bude dobře vařit <3
maticka90
Červen 17, 2016
Škoda, že chybí popis surovin. Nejvíce mě od Vás totiž inspirují variace koření, které používáte, ale i tak jsem to nějak tipla a jídlo bylo moc dobré. Dokonce i přítel si liboval a to paleu zrovna moc nedá, ale tohle se prostě jí i očima.