Stolní kalendář s recepty pro rok 2019
Chutné recepty pro zdraví
Low carb, Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

Pojďme spolu
strávit rok 2019

Kalendář s 53 chutnými recepty,
které budete mít stále při ruce

I v roce 2019 chci jíst chutně a zdravě

Používáte stolní kalendář a chcete mít i příští rok ve znamení zdravých a chutných receptů? Připravila jsem pro vás stolní kalendář s 53 recepty, díky kterým si zpříjemníte každý týden v roce.

Limitované množství,
další dotisk již nebude

Nepropásněte svou šanci získat stolní kalendář #podleGrusovky

Stolní kalendář pro rok 2019 s recepty od Lucie Grusové
už zbývá jen 137 kalendářů

230 Kč

KOUPIT A ZAPLATIT

Poštovné v ČR 69 Kč

Jídlo je v hrnci, tak pojďme na pár otázek a odpovědí

Je možné platit na dobírku?

Bohužel, platba je možná pouze předem. Buď platební kartou nebo bankovním převodem.

Jaké recepty v kalendáři najdu?

Ty nejlepší recepty z webových stránek a mobilní aplikace. Všechny jsou přirozeně bezlepkové, vyhovující stravovacímu stylu Primal a Low carb, polovina pak odpovídá pravidlům Paleo, část i Whole30. Inspiraci zde najdou i vegetariáni, protože více než polovina receptů je bez masa.

Lze si objednat i více kusů najednou?

Samozřejmě, stačí při objednávce zadat požadovaný počet kusů. Poštovné bude započítáno pouze jednou.

Můžu si nechat zaslat kalendář i do zahraničí?

Kalendář je možné objednat s doručením na adresu v Česku, Slovensku, Francii, Německu a Velké Británii. Při doručení v rámci České republiky činí poštovné 69 Kč, na Slovensko 169 Kč, u ostatních uvedených států pak 199 Kč.

Bude kalendář i na další rok?

Uvidíme 🙂 Vše záleží na projeveném zájmu. Receptů je v zásobě víc než dost.

Kdo kalendář připravil?

Jsem Lucie a vaření jídla mě provází od dětství, bavilo mě už jako malou holku. Mé počátky ale nebyly o vaření zdravého jídla. Naopak. Ke kvalitní stravě jsem se musela prokousat hodně špatným jídlem. Následné zdravotní potíže a obezita mě donutily podívat se na potraviny z nového úhlu. Začala jsem se v oblasti stravování vzdělávat. Zjišťovat, jaký dopad na mé tělo mají jednotlivé suroviny, objevila jsem nový svět vaření. Váha začala po mnoha neúspěšných pokusech klesat, zdravotní potíže zmizely. Dnes vím, že strava bez lepku a průmyslově zpracovaných potravin je pro mě správnou cestou. Není podstatné jakou „nálepku“ stravování dáte. Není to dieta, ale důležitá pravidla a doporučení. Podstatné je, jak na mé tělo jídlo působí, jestli mi energii a zdraví dává, nebo bere.

Top Mautic is open source marketing automation