Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
6 Recenzí / komentářů
Lucie
18 června, 2016
Jsem na tom hodně podobně 😀
Eva
23 února, 2017
Díky za tento recept. Chystám se udělat z celeru (ten miluju). Jen si ujasním: bod 3 – na sádle osmažíme slaninu a cibuli, že? Ne slaninu a slaninu? Díky Eva
Lucie
23 února, 2017
Celer je skvělá volba, také ho mám moc ráda. Vaše ujasnění je naprosto správné! No vidíte to, jak blbnu 😀 Chyba opravena, díky za upozornění. I když, slanina se slaninou, také není špatný nápad 😀
Petra P.
18 září, 2020
Zdravím, Lucie.
Upřímně řečeno by mne nikdy nenapadlo dělat pyré z petržele, ale musím uznat, že je to dobrota – společně se slaninou na cibulce nemá chybu 🙂
Petra
Lucka
19 září, 2020
Zdravím, Petro 🙂 Ono jde pyré prakticky z každé zeleniny. Jen je občas potřeba pohrát si s hustotou a dochucením.
Děkuju za vyzkoušení receptu. Mám radost, že chutnalo ❤️
maticka90
17 června, 2016
Byla jsem milovníkem brambor s cibulí, tohle je zdravější alternativa a hlavně vynikající. Nikdy bych neřekla, že mi tak může chutnat něco, kde je hlavní ingrediencí petržel, ale je to tak 🙂