Chutné recepty pro zdraví
Low carb, Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

Párty berušky

Párty berušky

  ,   , , ,   , , , ,

Hodnotit recept
Párty berušky
0.0 0

Silvestr už je za dveřmi! A protože jsem včera přidala inspiraci pouze pro primal „jedlíky“, nesmím zapomenout i na paleo „strávníky“. Nevím, jak vy, ale já vždycky milovala rajčatové chlebíčky s majonézou a cibulí. A kdy jindy si něco takového dopřát, když ne na Silvestra. Není ovšem nutné hned porušovat zásady paleo, jde to i bez veky 😉

  • Příprava: 15 minut
  • 15 minut

    15 minut

  • Množství: 20 berušek
  • Obtížnost:
  • Autor:

Dobrá volba. Co uvaříte příště?

Vyřešte jednou pro vždy problém co zdravého vařit. 
Napsala jsem kuchařky s 242 recepty, které na webu nenajdete.
Pro každého, kdo chce jíst zdravě.

Suroviny

20 sezamových krekrů

4 lžíce domácí majonézy

10 větších cherry či menších keříkových rajčátek

1-2 cibule

20 černých oliv bez pecky

cca 5 snítek pažitky

  • Příprava: 15 minut
  • 15 minut

    15 minut

  • Množství: 20 berušek

Postup

Oloupanou cibuli si nakrájejte na tenká kolečka, pažitku na cca 3-4 cm kousky.

Rajčátka rozkrojte na čtvrtky, do každé pak pomocí špičky ostrého nože vytvořte otvory ve tvaru kříže (nejlépe 3 dírky na každé čtvrtce, minimálně však 1).

Olivy seřízněte tak, aby otvor po vyndané pecce směřoval šikmo nahoru.

Zbytek olivy nakrájejte na malé klínky a ty pak vložte do připravených otvorů v rajčátkách.

Krekry si namažte majonézou a na ní položte kolečka cibule.

Navrch umístěte 2 čtvrtky cherry rajčátka (do tvaru rozevřených krovek berušky) a seříznutou olivu (jako hlavičku).

Do otvoru po pecce zasuňte 2 kousky pažitky.

A „párty beruška“ je na světě 😉

00:00

0 Recenzí / komentářů

Všechna pole jsou povinné pro zveřejnění hodnocení.

Vaše hodnocení:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top Mautic is open source marketing automation
close

Má první tištěná kuchařka je tu!

Voňavá kuchařka

Bez lepku, s nízkým obsahem sacharidů a hlavně chutně.