Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
10 Recenzí / komentářů
Lucie
22 února, 2016
Ano, nechat v nálevu.
Alena
22 února, 2016
Tak som vyskúšala a sú vynikajúce! A už som ich aj použila do majonézy na výrobu tatarky. Vďaka za skvelý recept, určite ho budem robiť často.
Lucie
22 února, 2016
Aleno, to jsem ráda, že jste okurky vyzkoušela a že vám chutnaly. Také je mám moc ráda
Miroslav
10 srpna, 2016
Opět super. Ta hořčice je opravdu silná, ale vynikající. Zafungovala i ta finta se zatížením masa 🙂
Lucie
10 srpna, 2016
Vy mi děláte takovou radost 🙂 Díky, jsem nadšená, že se podařilo a chutná.
Evka
19 prosince, 2017
Bucek je vynikajici a chtela bych ho pripravit na svatecni rodinny obed. Ale nevim,jakou prilohu vymyslet. Poradite,Lucko? Neco,co projde u klasickych ceskych stravniku
Lucie
19 prosince, 2017
On je český strávník a český strávník 🙂 Někdo ani neochutná něco nového, jiný je nadšený. Osobně bych k bůčku asi volila něco z dýně. Ať už placičky, nebo prostě pečenou nakrájenou na kostky. Nebála bych se ani zkusit nějaký salát, typu batátový s křenem, nebo s hořčicí, cibulí a okurkami. Zkrátka něco “sladkokyselého”. Držím palce, ať se sváteční oběd povede a rodina si pochutná 🙂 Mějte krásné svátky.
Evka
19 prosince, 2017
Moc dekuju za tipy
Lucie
20 prosince, 2017
Moc rádo se stalo 🙂
Alena
22 února, 2016
Recept na kyslé uhorky ma zaujal. Mám však otázku, či v tom náleve majú stáť mesiac? Zaliať a nechať stáť? Aj keď nálev vychladne, nechať tak?