Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
52 Recenzí / komentářů
Lucie
16 února, 2016
😀
Marcela
16 února, 2016
díky za recept, maso je úplně skvělé, se špenátem bude vynikající 🙂
Lucie
16 února, 2016
Mám radost, že chutná 🙂
Marcela F. H.
16 února, 2016
Vyzkoušela jsem a jinak než pomalu v alobalu už maso péct nebudu 🙂 prostě dokonalé!!!
Lucie
16 února, 2016
Šťavnaté a měkoučké, že? 😉
Marcela F. H.
16 února, 2016
Přesně tak
Monika
1 června, 2017
Skvele a jednoduche, moc dekuji za zverejneni!!!
Sára Fuková
13 června, 2017
Maso je jako dort! Šťavnaté, měkké a rozpadá se!! Prostě další skvělý recept od Vás Lucie, děkuji!!
Lucie
14 června, 2017
Já děkuju! Mám radost, že se recept povedl a maso chutnalo.
Naďa
2 srpna, 2017
Mám pitomou otázku: takto upravené maso se peče přiklopené nebo jen volně na plechu? Děkuji Naďa
Lucie
2 srpna, 2017
Žádná otázka není pitomá 🙂 Existují jen pitomé odpovědi 😉
Maso není nutné zakrývat, protože je zabalené v alobalu. Můžete ho péct jen tak na plechu.
Karin
22 srpna, 2017
Výborný recept. Rychlá příprava je překvapivá, když je výsledek tak moc dobrý. Velmi šťavnaté maso, které bude na našem stole asi často. Děkuji za inspiraci.
Lucie
23 srpna, 2017
Tohle je opravdu jídlo typu “dělá se samo” 🙂
Lenka
19 září, 2017
Dobry den, ted pecu plecko, ale premyslim o necem libovejsim, ale nebude kyta sucha? Ja s ni mam spatne zkusenosti na peceni, vzdy to bylo jak suchar 😀
Lucie
19 září, 2017
Dobrý den, ano, kýta je výrazně sušší. Plecko je dle mého ideální volba.
Monika Doubková
18 října, 2017
Tak dnes už peču masíčko podruhé podle tohoto skvělého receptu 😉 Už se těším na výbornou večeři! Díky
Lucie
18 října, 2017
Já díky za vyzkoušení receptu a za zprávu. Mám radost, že chutná 🙂
Katka
27 října, 2017
Výborné, vyzkoušela jsem z poloviny dávky a jedním slovem …jedinečné
Lucie
27 října, 2017
Mám radost, že se recept povedl a chutnalo. Chvála patří kuchařce 🙂
Tereza
29 října, 2017
Nemám horkovzdušnou troubu, nevadí? Nebo jak maso pečete? Díky za info…
Lucie
31 října, 2017
Určitě nevadí, normální klasická trouba je naprosto vyhovující.
Dana
30 prosince, 2017
Určitě zkusím. Vypadá to mňamkozně. Jen mám raději hovězí, tak se chci zeptat jestli je možné tak udělat i hovězí. A jaké je nejlepší zvolit? A péct ho i delší dobu než čuníka? Děkuju.
Lucie
30 prosince, 2017
S hovězím to také půjde, ale bude hodně záležet na kvalitě a druhu masa a také se to dost prodraží. Chce to zvolit nějaké pěkné mramorované maso (určitě ne libové zadní), ideálně pořádně uzrálé, z mladého kusu. Péct určitě déle než vepřové.
Adéla
20 ledna, 2018
Dobrý den, lze péct v pomalém hrnci? 🙂
Děkuji za odpověď 🙂
Lucie
21 ledna, 2018
Dobrý den, asi to půjde. Jen bude nutné prodloužit dobu přípravy a u některých hrnců je potřeba, aby ve vnitřní nádobě bylo trošku tekutiny. Tam by možná příprava v alobalu mohla dělat potíže. V pomalém hrnci bych asi spíše volila klasickou úpravu, tedy okořeněný kus masa, s nepatrným podlitím, bez zabalení do alobalu, na 1 kg masa odhadem 6 h na Low.
Martina
2 února, 2018
Upekla jsem večer stylem 2 hodiny péct a pak nechat ve vypnuté troubě a vypadá to fantasticky! Zatím jsem neochutnala, masíčko čeká na oběd, Ale při krájení bylo krásně měkké a šťavnaté. Nechápu, že tento způsob přípravy není víc rozšířený (můj dojem) a lidi se doma trápí s vysušeným masem.
Lucie
2 února, 2018
Mám radost, že se maso povedlo 🙂 Některým lidem vadí delší doba přípravy a mají strach ze spotřeby energie (zbytečnou).
MONIKA
22 února, 2018
Ahojky 🙂 tak tohle je super 🙂 už nikdy nebudu dělat masicko jinak 🙂 vždy jsem měla maso suché aletohle je naprostá bomba takového vypeku co na me vypadlo po rozbalení a tak měkké a šťavnaté no prostě boule za ušima jsme měly cela rodina 🙂 super super díky 🙂
Lucie
22 února, 2018
Ahojky, taková blbost, že jo, a taková paráda, co z toho vyleze 🙂 Mám radost, že se masíčko povedlo a chutnalo.
Daytona
2 června, 2018
Jak dam maso do te trouby ,tak mám jako pod něj dat něco?Vodu nebo olej nevim??
Lucie
3 června, 2018
Díky tomu, že je maso zabalené v alobalu, není nutné ho nijak podlévat.
Daniela
29 srpna, 2018
Famozni!! Maso se opravdu rozpadalo, to jsem snad ještě nikdy takhle nejedla. 🙂 Super recept bez práce a haldy nádobí. K tomu salátek z hlávkového zelí s červenou řepou a domácí majonézou a bramborová placka. Mňam, mňam, mňam. Děkuji!!
Lucie
29 srpna, 2018
To zní jako naprosto skvělé jídlo ze samých dobrot <3 Mám velkou radost, že se pečeně povedla a chutnala 🙂 To já moc děkuji za komentář.
Denisa
1 září, 2018
Dnes zkousim s bram.knedlikem a spenatem. Jsem zvedava na vysledek 🙂
Lucie
1 září, 2018
Věřím, že si pochutnáte 🙂
Ptolemai
18 února, 2019
Úžasné, recept naprosto bez práce, masko je výtečné i za studena 🙂 děláme často!
Lucie
19 února, 2019
Jsem hrozně ráda, že chutná! <3
Simona Penkalová
23 června, 2019
Tak za tento recept byste měla dostat řád zlaté vařečky! Naprosto dokonalé.
Lucie
23 června, 2019
😀 Já si ho ráda udělím 😀 Moc děkuju za milý komentář. Mám velkou radost, že se pečeně povedla a chutnala <3
Janča
31 srpna, 2019
Dobrý den, děkuji za recept. Bude dobrá takto upravena i vepřová pečeně bez kosti, bohužel na sobě nemá moc tuku…
Lucie
31 srpna, 2019
Dobrý den, také to jde, ale bude ve výsledku spíš hodně suchá.
Eliška
18 prosince, 2020
Dobrý den, dělala jsem už podruhé a vždy mi vytekla šťáva ☹️
Netušíte, kde mohla být chyba?
Měla jsem dneska 4 vrstvy alobal…
Lucka
19 prosince, 2020
Dobrý den,
vytekla úplně všechna? Pokud jen část, tak by to až tak vadit nemělo 🙂
Ale zkuste případně příště maso balit tak, aby spoje prvních vrstev byly nahoře, ne dole. Teprve až poslední vrstvu můžete spojit obráceně. Tak by se vytékání šťávy mělo zabránit. Doufám, že to příště vyjde ❤️
Ivka
28 května, 2021
je to úžané. Bez práce a chuť masa je skvělá. Už jsem tak dělala krkovičku a včera i vepřovou panenku a byla krásně šťavnatá. Na saláty bomba.
Moc děkuji Iva
Lucka
28 května, 2021
To já děkuju 🙂 Za vyzkoušení receptu i za milý komentář. Mám velkou radost, že se pečeně povedla a chutnala ❤️
Jana
6 října, 2021
Hezký den, právě se mi to peče v troubě 🙂 Chci se zeptat – mohu tam pro příště přidat ještě česnek (nebo nějaké bylinky) ? Aby maso chytilo i tuto chuť? Nebo to není pro stravu LC dobré? Ještě bych prosila odkaz/recept na kedlubnu vařenou s kurkumou.. v některém receptu jsem to četla jako vhodnou přílohu pro LC, ale už to nemohu najít. Děkuji 🙂
Lucka
6 října, 2021
Hezký den, tak doufám, že už je maso dopečené a že se povedlo 🙂 Česnek, bylinky nebo koření můžete přidat zcela libovolně podle své chuti. Já se jen snažila udělat opravdu základní, extra jednoduchý recept, s univerzální chutí, která se hodí ke všemu. Ale dochucení je zcela na vás. Ani jedno z jmenovaného není nijak proti LC.
Ty kedlubnové “brambory” jsou zcela jednoduché – oloupanou kedlubnu nakrájíte na kostičky a uvaříte podobně jako klasické brambory doměkka v osolené vodě. Jen navíc pro barvu přidáte špetičku kurkumy (stačí opravdu velmi málo).
Jiří
6 ledna, 2024
Tak tohle zvládl i chlap. Jednoduché a dokonalé.
Ořech z vepřové plece je ideální volba.
Moc děkuji za jednoduchý a vynikající recept.
Lucka
7 ledna, 2024
Jiří, chlapi jsou ti nejlepší kuchaři! 🙂 Mám velkou radost, že jste si pochutnal. Děkuji za milý komentář ❤️
Katka
19 ledna, 2024
Recept je naprosto geniální, plec už nedělám jinak. 🙂 Jenom jsem se chtěla zeptat, budu to teď vařit i pro větší návštěvu, z 2kg masa. Jak moc je potřeba přizpůsobit dobu pečení? Budu mít vedle sebe nejspíš dva kousky plece. Stačí to třeba o hodinu prodloužit?
Díky!
Lucka
19 ledna, 2024
Katko, moc děkuju za plný počet hvězdiček a milou pochvalu ❤️ Mám velkou radost, že vám chutná.
Pokud budete péct 2 kilové kousky masa, dobu pečení není nutné nijak měnit. Pouze kdyby se jedno o jeden 2kg kus, pak by bylo potřeba prodloužit. Přesnou dobu vám neřeknu, ale zkusila bych přidat cca 30 minut a pak odzkoušet měkkost masa.
Držím palce, ať se jídlo pro návštěvu dokonale povede a vy sklidíte samé pochvaly ❤️
Danwe
16 února, 2016
Super, konec výmluvám, že člověk nemá čas vařit 😉