Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
4 Recenzí / komentářů
Lucie
22 května, 2017
Já díky za vyzkoušení receptu. Mám radost, že chutnalo 🙂
Luca
9 října, 2019
Dobrý den, Luci, rajčatový protlak dáváte opravdu ten hustý “kyselý” prodávaný v konzervě, nebo passatu – rajčatové pyré? 😀 Děkuji, Luca
Lucka
9 října, 2019
Dobrý den, Luco, dávám ten hustý, dvakrát zahušťovaný (třeba z Lidlu ve skleničce nebo malé konzervě, nebo z DM drogerie v tubě). Ona se ta kyselost po tepelné úpravě částečně ztratí 🙂
Sára
21 května, 2017
Skvělý recept, žebra byla výborná i přes to, že jsem neměla k dispozici “pečící rukáv”… Děkuji!