
Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
8 Recenzí / komentářů

Lucie
25 listopadu, 2017
Mám radost, že chutnalo. V čem se krůtí neosvědčilo v podobě trhaného masa? Bylo moc suché?
Miroslav
25 listopadu, 2017
Ano, bylo suché, Musel jsem také hodně dosolovat a kořenit, ale pečeni budu dělat, myslím tak 3x do měsíce. Minimálně
🙂

Lucie
25 listopadu, 2017
Krůtí prso je poměrně dost suché. Zkuste příště na trhané maso krůtí stehno, to je krásně šťavnaté.
Lucie
25 listopadu, 2024
Dobrý den,
dnes se chystám na krůtí pečeni, mám 1kg masa. Bude se délka pečení násobit?
Děkuji za radu.

Lucka
25 listopadu, 2024
Dobrý den, Lucie,
ano, pokud je maso v jednom celku, pak dobu 2krát prodlužte.
Držím palce, ať se krůtí hodně povede a Vy si hodně pochutnáte.
Pěkný den, Lucka
Lucie
25 listopadu, 2024
Děkuji za rychlou odpověď.
Jen pro přesnost, 1kg masa tedy peču 2 hodiny? Trošku mě mate 2x prodlužte

Lucka
25 listopadu, 2024
Máte pravdu, přesněji jsem měla napsat: čas pečení zdvojnásobte 🙂 Ano, 1 kg masa bych pekla 2 hodiny.
Miroslav
24 listopadu, 2017
Úžasný recept. Neveřil jsem, protože krůtí se moc neosvědčilo jako trhané maso, ale tohle je opravdu super.