Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
12 Recenzí / komentářů
Lucie
16 ledna, 2019
Mám vždycky velkou radost, pokud někdo vyzkouší recept a chutná mu. Ale upřímně – největší radost mám, když chutná dětem. Protože ty jsou ti nejpřísnější food kritici 😀 Takže moc moc díky za vyzkoušení receptu a za milý komentář <3
Jarka
13 února, 2019
Skvělý recept a docela snadný, což je pro mě důležité, neb dítko by si jen hrálo s mamčou, a na vaření mnoho klidu není . Opravdu vynikající…a to jsem misto hovězího dala vepřovou peceni na kosticky. Moc dekuji, Lucie, Vase recepty jsem objevila asi pred týdnem a jsou neskutečně inspirativní . P.S. Jinak ta redkev ma byt po uvareni měkká, ci taková krupava? Kosticky jsem mela vcelku male a byla spis krupavejsi. Osobne mi to nevadi…spis jen dotaz ze zajimavosti. Krásný den.
Lucie
16 února, 2019
Mám velkou radost, že chutnalo a že vás i ostatní recepty inspirují a lákají k vyzkoušení 🙂 Doufám, že si opakovaně pochutnáte.
Ředkev by měla být vyloženě měkká. U některých, už mírně dřevnatých kusů to ale může trvat déle a i tak to nebude úplně ono.
Soňa Pietrzykova
29 dubna, 2019
Výborné. Dělala jsem pro celou rodinu a jelikož oni k tomu měli knedlík, chtěla jsem to jen mírně zahustit… napadlo mě psylium, ale to byla zřejmě blbost. Od teď už vím, jak se Psylium chová. Všem moc chutnalo, akorát ta konzistence, co způsobilo to psylium se jim moc nezamlouvala… :o)
Lucie
4 května, 2019
Aaaaa, pokusem zahuštění omáčky či polévky pomocí psyllia si projde skoro každý, kdo vyřadí z jídelníčku mouku 😀 Výsledek už znáte – ono se na zahušťování opravdu moc nehodí (maximálně do asijských jídel, kde je “slizová” konzistence žádoucí). Příště spíše zkuste rozmixovat omáčku s troškou v ní uvařené zeleniny (tady teda cibulí, paprikou a ředkví). Každopádně mám velkou radost, že i tak celé rodině chutnalo 🙂
Míša
13 května, 2020
Skvělé, měla jsem doma jen vepřové plecko a žádná rajčata, tak jsem dala protlak a výborný oběd!
Lucka
14 května, 2020
Myslím, že tato změna surovin je skvělá. Mám radost, že chutnalo 🙂 Díky za komentář ❤️
Marie Adámková
26 ledna, 2022
Výborný recept. Výborné jídlo. Jsem nadšená. Dala jsem do PH a bylo to naprosto luxusní. Rozhodně jsem nedělala naposledy ❤️
Lucka
26 ledna, 2022
Já jsem nadšená z vašeho nadšení ❤️ Mám velkou radost, že jste si pochutnala 🙂 Děkuju za milý komentář.
Mařen
15 září, 2024
Tak Vám děkuji, koupil jsem papriky na lečo a pak mě zarazila ta zbytečnost je nacpat s buřtama a vařit, recept je jednoduchý a jak bylo psáno přede mnou i zadní k tomu jde, teda u mě v kombinaci i se žebrem. Příště už jen žebra a zkusím místo kedlubny ten tuřín a podávat budu znova s tarhoňou to sedlo.
Lucka
16 září, 2024
Já děkuju vám za vyzkoušení receptu a milý komentář. Mám radost, že jste si pochutnal.
Zadní nebo kližka je také možnost. Ale žebra mají tu výhodu, že kosti z nich vytvoří během vaření silnější vývar než jen z masa.
Místo kedlubny zkuste klidně i brambory. Pokud si až tak nehlídáte příjem sacharidů, tak jsou skvělou variantou.
Jana
15 ledna, 2019
Jídlo jsem vařila včera přes tři hodiny, bylo cítit snad v celém bytě (naštěstí ale ne nepříjemně :-)). Dneska jsme ho měli se synem (2 roky) k obědu a neskutečně jsem si pochutnala. Místo žeber jsem vařila hovězí zadní, žebra u nás neseženu. Maso jsem ve finále natrhala. Co je ale důležité, že syn jedl jak o závod, a to jen tak nějaké jídlo do pusy nepustí :-). A snědl i to hovězí, které za normálních okolností přežvýká a vyplivne. Děkuji za výborný recept, budu zkoušet další.