Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
8 Recenzí / komentářů
Lucie
8 května, 2017
Použití pomalého hrnce je skvělá volba. Mám radost, že vám chutnalo 🙂
Katarína
9 dubna, 2018
Naprosto luxusní jídlo. Miluji Hovězí po burgundsku, a i když je tohle bez vína a mouky, na chuti to neubralo. Pochutnal si i manžel. Brusinky tomu daji úžasnou chuť.
Lucie
10 dubna, 2018
Brusinky a hovězí nebo zvěřina je skvělá kombinace, ta vyjde vždycky. Mám radost, že chutnalo 🙂
Petra
29 ledna, 2019
Myslite, ze se daji pouzit I cerstve nebo mrazene brusinky?
Lucie
29 ledna, 2019
Určitě dají. Jen pozor, ty bývají hodně kyselé, takže s nimi raději opatrně.
iva
23 února, 2022
Dobrý den,děkuji za recept,mohla bych se zeptat,zda dáváte balsamico ocet nebo krém?Děkuji za odpověd
Lucka
23 února, 2022
Dobrý den, používám klasický balzamikový ocet.
Katharina
8 května, 2017
Náš dnešní výtečný oběd a opět nelze než poděkovat za další skvělý recept! My jsme pomalili v našem “hrnečku vař” a prostě “nebe v hubě” :-))