Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
18 Recenzí / komentářů
Lucie
27 dubna, 2016
Pokud ji máte do žluta, “viníkem” bude výrazná barva žloutku, zejména pokud používáte domácí vejce. Pokud je více zelená, používejte příště spíše jen bílou část pórku, která je i chuťově lepší. Ale jinak je barva úplně jedno, hlavně že chutná 🙂
EM
4 května, 2017
Lucko, tím, jak jsem tam pak rozmixovala rozšlehaná vejce získala polévka takovou zvláštní strukturu… Je to OK, nebo jsem něco zvrzala? 🙂
Lucie
4 května, 2017
Je dost možné, že se vám vejce v polévce uvařila. Odstavila jste polévku z plotýnky a už ji tam nevracela? Zkuste ji případně propasírovat přes sítko, ale na výslednou chuť by to vliv mít nemělo, jen na konzistenci.
Miroslav
24 listopadu, 2017
Další vynikající recept.
Lucie
25 listopadu, 2017
Další skvělé provedení 🙂 Mám radost, že chutnalo.
Lucia
6 ledna, 2018
da sa to nejak poriesit bez vyvaru?
Lucie
7 ledna, 2018
Nahraďte ho vodou 🙂 Nebude to chuťově už top, ale i tak si pochutnáte.
Zuzana
2 ledna, 2019
Právě jsem polévku dojedla, je uplně božská. Nikdy jsem tak dobrou pórkovu neměla. Místo jarní cibulky jsem tedy použila šalotku a podle mě ten bílej pepř tomu dodá oprvavdu tu poslední tečku 🙂 Najela jsem znovu po 2 letech opět na paleo, tak se moc těším na zkoušení nových receptů. Krásný rok 2019!
Lucie
3 ledna, 2019
Krásný nový rok 🙂 Moc děkuji za milý komentář. Mám velkou radost, že polévka chutnala. Ať se daří <3
Míša
3 listopadu, 2019
Mně se také vajíčka zdrcla. Odstavila jsem z plotny,dala vejce a pak vrátila opět na plotnu prohřát. Nebo jste myslela už nevracet na plotnu a prohřát jen v te teplé polévce?
Lucka
4 listopadu, 2019
To mě mrzí, že se polévka nepovedla úplně podle představ 🙁 Ano, polévka už se nesmí na plotýnku vracet. Doplním to do receptu přesněji.
Nicméně sražené vejce by nemělo mít vliv na chuť, tak moc doufám, že polévka i tak chutnala 🙂
Štěpánka
6 března, 2020
Ráda jsem vždy vařila pórkovou polévku, nejradši jsme ji jedli s nejstarším synem. Poté, co jsem uvařila Váš recept, se olizují úplně všichni a žádají si vařit znovu a znovu, je opravdu výborná. Děkuji za skvělý recept!
Lucka
6 března, 2020
To mám velkou radost, že chutná ❤️ Moc děkuju za vyzkoušení receptu a za komentář 🙂
Lucie
23 března, 2020
Rychlá, lahodná polévka, nemá chybu
Lucka
23 března, 2020
Mám radost, že chutnalo. Moc děkuju za komentář 🙂
rohane
2 října, 2022
Tak. Nakonec všechno dobře dopadlo, což je to hlavní. Ovšem nástup byl poměrně dramatický. Ghi jsem totiž v lednici měla dvě. A teprve po chvíli snažení pórku s cibulí mi došlo, proč celá kuchyně voní po skořici. Skořicové Ghíčko používáme rádi, třeba na grilovaný ananas….Neděle večer, vejce došla už ráno, jenže jsem di toho nevšimla. Nemá ani babi. Takže Smetanových sýr. Rozmixuji a s obavou se pouštím do večeře. Tragédie se nekoná, polévka je díky skořici příjemně záhřevná. No a příště to zkusím i podle receptu
Lucka
3 října, 2022
Teda to bylo ale drama! Podle vašeho popisu jsem to úplně prožívala s vámi 😀 ❤️
Ale skvěle jste si poradila! Ten krémový sýr je super volba ❤️
Ptolemai
27 dubna, 2016
Z pro mě neznámého důvodu ji nemám takhle krásně světlou ani po x vařeních, nicméně je chuťově úžasná 🙂