Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
25 Recenzí / komentářů
Lucie
15 února, 2016
Tenhle koláč je také můj favorit 🙂 Ještě s jablečným. A to také moc nejsem na sladké 😀
Nina
1 dubna, 2016
Teď je v troubě… Bojím bojím a těším těším…
Lucie
1 dubna, 2016
Koukám, že budeš kvůli koláči nocovat. Tak doufám, že to bude stát za to 🙂 Dej vědět
Šárka
8 července, 2016
Už jsem nad kokosovou moukou málem zlomila hůl. Ovšem v tomto receptu vůbec není suchá. Chce to nejspíše hodně tekutiny a vždy s něčím vlhkým kombinovat. Děkuji za tento recept a vůbec tyto stránky.
Lucie
8 července, 2016
Máte pravdu, kokosová mouka je mrcha savá 😀 Potřebuje hodně tekutých surovin. Kde se dává mandlová, kokosové stačí o více než půlku méně. Já díky za pochvalu 🙂
Veronika
1 března, 2017
Přítel ho dělal už dvakrát, já sama jednou a rozhodně to nebylo naposledy. Oslovil i nepaleo jedlíky, podivovali se, co že to vlastně je za zvláštnost – moučník bez cukru, mléka, atd… A nezbyl od nikoho ani drobeček 🙂
Lucie
1 března, 2017
Ale to mám radost! Neexistuje lepší pochvala receptu, než když ho někdo připraví opakovaně a hostům chutná 🙂 Moc díky za zprávu.
Jana
3 prosince, 2017
Dobry den mohla bych se zeptat co je to ten vinny kamen a jestli tam treba nemusi byt. Dekuji
Lucie
4 prosince, 2017
Dobrý den, vinný kámen je náhrada za kypřící prášek. Můžete použít ten, jen ho dejte o něco méně.
Táňa
28 srpna, 2018
Dobrý večer, opět další vynikající recept, který jsem vyzkoušela, naprosto vyvážené chuti, všem moc chutnal.
Díky za recept a ať se Vám daří.
Zdeněk Krajča
14 září, 2018
famózní, nebe v hubě, díky za skvělý recepz
Lucie
14 září, 2018
Mám velkou radost, že chutnalo 🙂 Díky za komentář.
Lenka
23 února, 2019
Tak bohužel mně vyšlo těsto uplně hořké. Dělala jsem jen na 4 kousky a určitě jsem dala špetku soli o fous větší, takže to mělo i takový slaný nádech, ale ten hořký ocas byl opravdu překvapivý. Nenapadá Vás, čím by to mohlo být? Třeba stará kokosová mouka? (Ale stejnou jsem použila i na jablečné košíčky a ty vyšly v pohodě). Děkuji.
Lucie
25 února, 2019
To mě moc mrzí, že se koláč nepovedl 🙁 Jediné, co mě napadá – jaké jste použila sladidlo? Datle, nebo třeba něco jiného? A pak – nedala jste místo prášku s vinným kamenem jedlou sodu? Ta dělá tenhle nepříjemný hořký “ocas”, pokud se jí dá více. Na rozdíl od prášků do pečiva se musí dávkovat v mnohem menším množství, a i tak bývá chuťově výrazná.
Lenka
8 března, 2019
Áha, jedlá soda. To je přesně ono. Tuhle informaci slyším poprvé, ale tak naštěstí jsem dělala velmi malou dávku právě kvůli testování. Tak tomu dám ještě jednu šanci a pro příště budu chytřejší 🙂 moc díky za radu.
Lucie
8 března, 2019
Věřím, že bez té sody se to povede a bude chutnat 🙂
Zuzana
8 listopadu, 2024
Dobrý deň, koláč vyzerá lákavo, určite vyskúšam. Ale chcela by som sa spýtať, akou múkou môžem nahradiť kokosovú múku a v akom množstve. Ďakujem za radu aj za recept!
Lucka
9 listopadu, 2024
Dobrý den, s náhradou bohužel asi moc neporadím. Obměnu jsem nezkoušela, takže neumím potvrdit, co bude dobře fungovat. Ale pokud by si měla tipnout a zkusit to, tak bych místo kokosové mouky použila neodtučněnou mandlovou mouku a navýšila její množství na 80-100 gramů.
Pokud budete zkoušet, budu moc ráda, když dáte vědět, jak a s čím se povedlo a jak Vám koláč chutnal 🙂 Držím moc place, ať vyjde, protože je vážně skvělý ❤️
Maruška
10 listopadu, 2024
Dobrý den, skvělý koláč ❤️nadýchaný, lahodný……prostě mňam!!! Všichni, kdo jedli, chválili….nezbyl ani drobeček….takže už namáčím kešu na další…..díky za super recept❤️
Lucka
11 listopadu, 2024
Dobrý den, Maruško, s velkou radostí čtu, že jste si doma na koláči pochutnali ❤️ Mám ho také moc ráda. Děkuji za milý komentář vysoké ohodnocení receptu. Doufám, že se brzy potkáme i u nějaké další dobroty. Krásný nový týden Vám přeji ❤️
Jana
14 listopadu, 2024
Zdravím Lucie,prosím čím můžu nahradit datle. Je to dost peněz. Děkuju. Začínám v Vašimi recepty ,jsem moc ráda ,že jsem Vás našla. Je to šance na lepší zdraví. Dekuji
Lucka
14 listopadu, 2024
Pěkný den, nikdy jsem datle v tomto receptu nahrazovat nezkoušela. Dodávají objem i chuť krému a bez nich to podle mě už nebude úplně ono 🙂 Ale pokud bych je neměla, tak bych namočila více kešu ořechů nebo do směsi přidala oblíbené ořechové máslo a krém dosladila.
I já mám radost, že jste mě našla a že Vás recepty zaujaly. Budu se těšit na společné kouzlení v kuchyni ❤️
Magda
16 listopadu, 2024
koláč je opravdu skvělý, děkuji za typ
Lucka
16 listopadu, 2024
Děkuju za vložení komentáře. Mám velkou radost, že jste si na koláči pochutnala ❤️
Petra
15 února, 2016
Ořechový jsem upekla na zvláštní příležitost … naprosto jedinečná volba.Výborný a já nejsem na sladké :-))) a snědla bych během dne celou várku.Díky a přeji krásné dny Petra