Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
17 Recenzí / komentářů
Lucie
15 února, 2016
Tenhle koláč je také můj favorit 🙂 Ještě s jablečným. A to také moc nejsem na sladké 😀
Nina
1 dubna, 2016
Teď je v troubě… Bojím bojím a těším těším…
Lucie
1 dubna, 2016
Koukám, že budeš kvůli koláči nocovat. Tak doufám, že to bude stát za to 🙂 Dej vědět
Šárka
8 července, 2016
Už jsem nad kokosovou moukou málem zlomila hůl. Ovšem v tomto receptu vůbec není suchá. Chce to nejspíše hodně tekutiny a vždy s něčím vlhkým kombinovat. Děkuji za tento recept a vůbec tyto stránky.
Lucie
8 července, 2016
Máte pravdu, kokosová mouka je mrcha savá 😀 Potřebuje hodně tekutých surovin. Kde se dává mandlová, kokosové stačí o více než půlku méně. Já díky za pochvalu 🙂
Veronika
1 března, 2017
Přítel ho dělal už dvakrát, já sama jednou a rozhodně to nebylo naposledy. Oslovil i nepaleo jedlíky, podivovali se, co že to vlastně je za zvláštnost – moučník bez cukru, mléka, atd… A nezbyl od nikoho ani drobeček 🙂
Lucie
1 března, 2017
Ale to mám radost! Neexistuje lepší pochvala receptu, než když ho někdo připraví opakovaně a hostům chutná 🙂 Moc díky za zprávu.
Jana
3 prosince, 2017
Dobry den mohla bych se zeptat co je to ten vinny kamen a jestli tam treba nemusi byt. Dekuji
Lucie
4 prosince, 2017
Dobrý den, vinný kámen je náhrada za kypřící prášek. Můžete použít ten, jen ho dejte o něco méně.
Táňa
28 srpna, 2018
Dobrý večer, opět další vynikající recept, který jsem vyzkoušela, naprosto vyvážené chuti, všem moc chutnal.
Díky za recept a ať se Vám daří.
Zdeněk Krajča
14 září, 2018
famózní, nebe v hubě, díky za skvělý recepz
Lucie
14 září, 2018
Mám velkou radost, že chutnalo 🙂 Díky za komentář.
Lenka
23 února, 2019
Tak bohužel mně vyšlo těsto uplně hořké. Dělala jsem jen na 4 kousky a určitě jsem dala špetku soli o fous větší, takže to mělo i takový slaný nádech, ale ten hořký ocas byl opravdu překvapivý. Nenapadá Vás, čím by to mohlo být? Třeba stará kokosová mouka? (Ale stejnou jsem použila i na jablečné košíčky a ty vyšly v pohodě). Děkuji.
Lucie
25 února, 2019
To mě moc mrzí, že se koláč nepovedl 🙁 Jediné, co mě napadá – jaké jste použila sladidlo? Datle, nebo třeba něco jiného? A pak – nedala jste místo prášku s vinným kamenem jedlou sodu? Ta dělá tenhle nepříjemný hořký „ocas“, pokud se jí dá více. Na rozdíl od prášků do pečiva se musí dávkovat v mnohem menším množství, a i tak bývá chuťově výrazná.
Lenka
8 března, 2019
Áha, jedlá soda. To je přesně ono. Tuhle informaci slyším poprvé, ale tak naštěstí jsem dělala velmi malou dávku právě kvůli testování. Tak tomu dám ještě jednu šanci a pro příště budu chytřejší 🙂 moc díky za radu.
Lucie
8 března, 2019
Věřím, že bez té sody se to povede a bude chutnat 🙂
Petra
15 února, 2016
Ořechový jsem upekla na zvláštní příležitost … naprosto jedinečná volba.Výborný a já nejsem na sladké :-))) a snědla bych během dne celou várku.Díky a přeji krásné dny Petra