Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
16 Recenzí / komentářů
Lucka
15 října, 2022
Vláďo, děkuju za vyzkoušení receptu. Mám radost, že vám chutnalo ❤️
Doba vaření kedlubny bude hodně závislá na velikosti kostiček, na které bude nakrájená. Já ji mám ráda opravdu na malé, aby se vešly ve více kusech pěkně na lžíci bez nutnosti ukrajování 🙂 Pokud je někdo zvyklý na větší kostky, máte naprostou pravdu, že bude potřeba delší čas, než jsem uvedla v receptu. Ale úplně stejnou dobu jako mrkev bych ji nevařila – mrkev by se v gulášovce měla téměř rozpadat, kedlubna (nebo brambory) zůstat spíše pevnější.
Tohle jsou ty drobné chuťové a “zvyklostní” nuance a odlišnosti, které z každého vaření (byť podle stejného receptu) dělají tolik osobní věc. Každé jídlo je pak ve výsledku trošku jiné. Což je naprosto skvělé a přesně to na vaření miluju ❤️
Hanka
3 listopadu, 2022
Byla luxusní, děkuji za Vaše skvělé tipy Lucko!!!!
Lucka
3 listopadu, 2022
Hanko, to mám velkou radost, že jste si pochutnala! Díky za komentář. Potěšil ❤️
Jarka
5 ledna, 2023
Gulášovka dle vašeho rcp, byla výborná.
Lucka
5 ledna, 2023
Mám velkou radost, že jste si pochutnala ❤️
Veronika
30 června, 2023
Perfektná gulášová polievka!! Dnes som robila z jednej dávky ale nabudúce to bude aj z troch Krásne hrejivá s vyváženou chuťou. Ďakujem za receptík
Lucka
30 června, 2023
Veroniko, děkuji vám za milý komentář. Mám velkou radost, že jste si pochutnala ❤️
Julie
4 července, 2023
Skvělý recept, velmi chutný!
Julie
4 července, 2023
Výborné!
Lucka
5 července, 2023
Mám velkou radost, že jste si pochutnala ❤️
Lucka
5 července, 2023
Mám radost, že chutnalo ❤️
Markéta
8 července, 2023
Veľmi dobrá
Lucka
9 července, 2023
Mám radost, že vám chutná ❤️
Tom
2 prosince, 2024
Zdravím Lucko, super recept! Jen se podělím o vlastní verzi ala Šamot. 🙂 Přidám kousek uzeného nastrouhaného sýru k zahuštění, ideálně gouda a pálivá paprika nesmí chybět aneb sopka v krku. Doplnil bych k té maďarské paprice, že gulášové typy jsou ideální do 160 ASTA, pak už jsou vyloženě jako krev. 🙂 Toť jen můj názor.
Lucka
3 prosince, 2024
Pěkný den, Tome, děkuju za komentář s tipem na obměnu. Přiznám se, že uzený sýr mě v kombinaci s gulášovkou překvapil 🙂 Ale někdy to musím zkusit!
Díky za tip na typ maďarské papriky. Je vidět, že se v tom vyznáte! ❤️ Protože tohle už je pro většinu běžných kuchařů vyšší dívčí.
Vláďa
15 října, 2022
Vyzkoušeno, děkuji za recept jen bych doporučil kedlubnu dávat společně s mrkví, vaří se opravdu dlouho. To už mám vyzkoušeno z jiných LC receptů