Recept na bůčkovou pomazánku » Paleo snadno
Chutné recepty pro zdraví
Whole30, Paleo, Primal
přirozeně bez lepku a cukru

15-03-23-01

Bůčková pomazánka

15-03-23-01

Bůčková pomazánka

  , , , ,   , , , , ,   

Březen 26, 2015

Hodnotit recept
Bůčková pomazánka
5.0 1

Pokud vám z upečeného bůčku zůstalo hodně výpeku a kousek masa, ideální způsob jak ho spotřebovat je udělat si bůčkovou pomazánku. Jen to „namazání“ budete muset vychytat – v paleo variantě se bude hodit třeba paleo pečivo, ve Whole30 si ale krásně vystačíte i jen s nakrájenou zeleninou.

  • Příprava: 10 minut
  • 10 minut

    10 minut

  • Množství: 2 porce
  • Obtížnost:
  • Autor: Lucie Grusová

Dobrá volba. Co uvaříte příště?

Vyřešte jednou pro vždy problém co zdravého vařit. Napsala jsem kuchařky s 207 recepty, které na webu nenajdete.
Pro každého, kdo chce jíst zdravě.

Suroviny

300 g upečeného bůčku nebo vepřové pečeně

výpek z bůčku včetně tuku

1 cibule

2 lžičky kvalitní hořčice (bez éček a cukru)

sůl

pepř

Postup

Upečené maso nakrájejte na kostičky, cibulku nadrobno.

Vše smíchejte s výpekem, hořčicí a pepřem.

Ochutnejte a pak teprve případně dosolte. Sůl totiž většinou není potřeba, výpek bývá dost slaný.

Před podáváním nechte ideálně mírně rozležet a vychladit.

Dobrou chuť 😉

00:00

3 Recenzí / komentářů

Vlasta Suprunová

Červenec 23, 2016

Výborná pomazánka. Namazali jsme na chléb z kokosové mouky a je to naprostá delikatesa 🙂 Děkuji!

LG

Lucie

Červenec 23, 2016

To mám radost, že chutná. Výborná a přitom je tak jednoduchá, že? 🙂

LG

Lucie

Červenec 23, 2016

Až teď mi to došlo – chleba z kuchařky?

Všechna pole jsou povinné pro zveřejnění hodnocení.

Vaše hodnocení:

Top
Mautic is open source marketing automation