Líbil se vám recept? Pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
14 Recenzí / komentářů
Lucie
6 září, 2017
😀 nejlepší pochvala kuchařky
Radka
21 května, 2018
dokonalost, opat! sme celu zmes hodili na dva plechy a nechali zapiect, len tak to fuklo a uz neboli 🙂
Lucie
21 května, 2018
To věřím, že se jen zaprášilo. Upečení v troubě je skvělý nápad, díky za něj 🙂
Hanka
4 září, 2018
Naprosto skvělé 🙂 a opravdu hodně jedlé, možná zapečení v troubě by bylo méně „mastné“ ale i tak skvěle chutnají i samotné, díky za recept.
Lucie
5 září, 2018
Máte pravdu, upečení je lepší volba 🙂 Tohle je hodně starý recept, dnes už bych raději použila na jeho přípravu troubu.
Ale mám radost, že chutnalo <3
Arnika
3 dubna, 2019
Prosím,
jak dlouho a na kolik stupňů pečete?
Lucie
4 dubna, 2019
Upečení v troubě navrhoval někdo z čtenářů výše, já to zatím nezkoušela, takže bohužel neumím přesně poradit. Osobně bych ale zkusila 30-40 minut na 180 stupňů.
Markéta
10 července, 2019
Bylo to výtečné, původně jsem chtěla placky osmažit, ale měla jsem z toho spíš rýži, nedrželo to při sobě, dala jsem upéct na 45min na 185 ° a je to prostě boží, ňam, moc děkuju!
Lucie
10 července, 2019
To mám velkou radost, že chutnalo 🙂 On je to už starší recept, dnes už bych také raději placky pekla. Možná se díky vašemu komentáři vrhnu na úpravu receptu a připravím ho znovu. Moc díky za vyzkoušení receptu a za skvělé hodnocení <3
Anonym
31 července, 2019
Nejhorší recept co jsem kdy viděla. Rozpadá se to jak sracka.
Lucie
31 července, 2019
To mě mrzí, že se placky nepovedly 🙁 V receptu není záměrně použitá žádná mouka, ani brambory, takže směs drží hůře než třeba u bramboráku, ale funguje to.
Pomůže, když se pečou spíše pomalu a obrací, až když se ze spodní strany vytvoří kůrčička. Nebo se dají upéct v troubě (viz komentáře).
Anna Hinková
21 října, 2021
Je to absolutně sypké a fakt netuším co s tím abych to celé nevyklopila do záchodu a s tím i stovku za slaninu 🙁 A to jsem dala o vejce navíc!
Lucka
21 října, 2021
To mě mrzí, že se se směsí špatně pracuje 🙁 Problém může být v hodně šťavnaté zelenině a pak ji řidší směsi, nebo i v tom vejci navíc.
Ale rozhodně směs nevyhazujte. Rozetřete ji na plech vyložený pečicím papírem (pokud se nevyhýbáte mléčným výrobkům, můžete přidat i trošku nastrouhaného tvrdého sýru) a upečte ji v podobě placky (odhadem cca 25 minut na 190 °C). Pak podávejte nakrájené na kousky.
Markéta
6 září, 2017
jsou výborné, dělala jsem je ke gulášku 🙂 Manžel nemusí celer a ještě si přidal 🙂