Líbí se vám recept? Chutnalo vám?
Dejte mi vědět v komentáři ❤️ a pomozte mi ho šířit dál 🙏🏻
22 Recenzí / komentářů
Lucie
25 března, 2016
To lze také, nicméně se to pak více podobá guláši 😉 Tady by se o chuť a barvu měla postarat rajčata. Ale také ji tam někdy přidám 🙂
Oliveoil
2 listopadu, 2017
ragu strasne zachutilo mojej priatelke z paleolitu. prave vyvaram uz druhu varku do velkeho hrnca. sice nejsom clovek co sa drzi receptov, ale z vasej stranky som si zobral hrubu kostru, ktora je samozrejme vynikajuca. recept napriek tomu chvalim. mate ho napisany prehladne a clovek sa v nom nestrati. diky moc 🙂
Lucie
2 listopadu, 2017
Mám radost, že chutná. Pokud vás recepty inspirují k vlastním, je to jen dobře. Děkuju za pochvalu 🙂
Robin
6 listopadu, 2017
Výborný recept jen jsem to dochutil feferonkou jinak paráda
Lucie
7 listopadu, 2017
Taky často přidávám něco pořádně pálivého, takže tomuhle doplnění naprosto rozumím 🙂 Mám radost, že chutnalo.
Michaela
27 dubna, 2018
Mňam, zrovna vařím na víkend, chutná to výborně!:) Lucko, moc Vám děkuji za výtečné recepty, aplikaci a kuchařky
Lucie
27 dubna, 2018
To já děkuju! Za milý komentář a zkoušení receptů. Mám radost, že chutná a že je pro někoho moje práce užitečná 🙂
Aneta K.
8 února, 2019
Recept je opravou jednoduchy a výsledek je nadocekavani. Delala jsem bez hub a je to opravdu basta. Moc dekuji za recept,varim podle Vas dost casto.
Lucie
9 února, 2019
To mám velkou radost, že se ke mně na stránky ráda vracíte a vaříte podle mě. A hlavně – že chutná <3 Moc díky za komentář 🙂
Martin
29 září, 2019
Mocmocmickrat dekuju ta tu skvelou chut Lucko. Delam ho uz podruhe a kazdemu chutna. Velka pusa od cely party! 🙂
Lucka
29 září, 2019
No co já? Vy vaříte, chvála patří vám <3 Ale pusu beru <3 :-* Mám velkou radost, že chutná 🙂
Jana
15 dubna, 2020
Moje první ragú v životě. I cukeťáky jsem k němu zvladla. A mňam. Děkuju za recept i inspiraci. Jen prosím o upřesnění: když se dává víno, píšete 1/2 vína. To je půl lahve nebo půl dl? Děkuji
Lucka
15 dubna, 2020
To mám velkou radost, že se ragú povedlo a chutnalo. S cukeťáky to musela být dobrota ❤️
No vidíte! Šotek zařádil 😀 Je to “půl láhve vína”, takže cca 350 ml. Doplním, díky za upozornění 🙂
Radka
14 června, 2020
Dobrý den Lucko,
tento recept mám velmi ráda a často ho dělám v přetlakáči. Ale protože jsem si pořídila nový pomalý hrnec, tak jsem se rozhodla ho na tomto receptu vyzkouším. Ale výsledek nebyl “ideální” 🙁 Myslíte, že to lze? První chyba mě napadla, že jsem měla maso osmahnout na cibulce vedle (já osmahla jen cibulku) a asi jsem měla pak zeleninu přidávat postupně podle druhu.
Díky za radu a už se jdu mrknout na tu Vaši kuchařku k pomalému hrnci 🙂 Radka
Lucka
15 června, 2020
Dobrý den, Radko 🙂
Co přesně znamená, že to nebylo ideální? Byla omáčka málo hustá? Zelenina nedovařená, nebo naopak převařená?
On je výsledek z PH většinou jiný než z klasického či tlakového hrnce, ale to neznamená, že by byl špatný. Někdy spíš naopak 🙂 Většinou bývá rozdíl v tom, že se zelenina až tak nerozvaří a neudělá základ omáčce.
Osmahnutí masa je fajn krok, ale není dle mého vyloženě nutný.
Andrea
17 prosince, 2020
Tak jsem zrovna dojedla a jsem nadsena, vážně skvělý recept. Prozkoumam stránky pro další inspiraci
Lucka
18 prosince, 2020
Mám velkou radost, že jste si pochutnala, a doufám, že u mě na stránkách najdete nějakou další dobrotu (dobroty).
Děkuji za čas věnovaný komentáři. Přeji pěkný den ❤️
Elis
2 dubna, 2021
V receptu máte asi chybu. V ingerediencich máte psané mleté maso, ale v postupu maso nakrájené na kostky.
Lucka
2 dubna, 2021
Máte pravdu! Moc děkuju za upozornění ❤️ Opraveno.
Jitka
14 září, 2024
Výborné ragú. Využila jsem i letošní rajčata – připravila jsem už dříve směs s kořením na rajskou omáčku, tak se hodila. A loňské sušené houby.
Ráda podle vašich receptů vařím.
Lucka
15 září, 2024
Moc ráda čtu, že jste si na ragú pochutnala ❤️ Děkuju za milý komentář. Těším se na další společné vaření 🙂
Petr Valenta
25 března, 2016
Super recept! 🙂 jen bych přidal mletou (uzenou/gulášovou/pálivou) papriku, která dělá super barvu a chuť.